Rozita Che Wan Ingin Jual Kereta BMW Miliknya Dengan Harga RM170,000

Hiburan

Rozita Che Wan Ingin Jual Kereta BMW Miliknya Dengan Harga RM170,000

Terasa macam iklan jual kereta terpakai pulak. Untuk yang tidak mengetahui, Rozita Che Wan selama ini memandu sebuah kereta BMW. Sudah 3 tahun kereta tersebut menemani RCW ke mana-mana sahaja. Kini, RCW ingin menjual kereta tersebut dan mendapatkan sebuah kereta yang lebih awesome lagi.

rcw bmw

Advertisement

Menurut portal Murai, harga jualan yang dicari oleh Rozita Che Wan untuk BMW miliknya itu ialah sekitar RM170,000. Harga yang agak berbaloi pada pandangan Abang Nara. Pastinya kereta tersebut terjaga rapi memandangkan pemiliknya adalah RCW yang mementingkan kesempurnaan. Kalau anda berminat, bolehlah cuba nasib dengan menghantar mesej ke Facebook Rozita Che Wan.

rcw bmw

P.S: Abadikan detik-detik indah anda bersama yang tersayang dengan frame gambar daripada PelangiBonda. Sebarang pertanyaan mengenai tempah sila email ke [email protected] atau anda boleh LIKE Facebook PelangiBonda.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

59 Comments

  1. Reena

    October 5, 2012 at 11:52 am

    Jadi duta Safi Rania Gold pun dah mampu beli BMW uols…byk dorang byr dia..plus dia punya current job & bisnes lagi..bagi yg tak kenal/tak pernah keje dgn dia mungkin akan ckp mcm2..aku ni bukanlah peminat dia tp sbb dah pernah shoot dgn dia, so from there I can tell. Dia nampak jer sombong tp sebenarnya ok..lawak pun ada..humble. Tak mcm sorang retis tu, nampak ok tp kerek giler.

  2. halimah jongang

    October 5, 2012 at 11:25 am

    pemburu chikaro hari2 tengok tv tahulah org yg logik mampu atau tak…?????? ko tau payment dia dpt brpa?duit dlm bank dia brp??..upsss..sori

  3. pemburu chikaro

    October 5, 2012 at 10:58 am

    korang kat sni ni macam sampah jer menambah dosa belipat ganda mengata orang…klu dia nak jual kereta ke ape ker sukak hati dialah yg korang nak memandai mandai buat kesimpulan tentang kemampuan nyer dan apa yg di buatnya ape ke hal???…ayat kita kena jaga jgn smpai kita yg ke neraka….bg aku dia dapt bmw tu kira logik jugak…dlu masa dia pramugari lg gaji besar..24 jam di atas udara mana de masa nak beli2 barang ni tambah g dia tak bnyak komitmen…lpas dia berhenti jd pramugari trus berlakon..kalau drama dan filem tv smpai astro muka dia jer kluar so memang adil la dia dapt beli kreta mewah tu..tak kisah lah cash atau hutang…korang ni mcm perasit..orang tengok ni page harap ada komen membina..ini semua kebanyakan komen main hentam jak mengata orang ntah betul atau tak…aku ni bkn peninat dia tp hari2 tengok tv tahullah orang yg logik mampu atau tak..da sekian…!!!..tak suka jgn baca ni komen trima kasih…!!

  4. kamal

    October 5, 2012 at 9:42 am

    dapat jugak rozita tu beli bmw..dari kite yg dpt pakai proton aje huhuhuhu…

  5. Joe

    October 5, 2012 at 1:40 am

    3 series warna putih, tinted mcm gelap gile…no plat x yah bagilah

Loading...