Rozita Che Wan Ingin Jual Kereta BMW Miliknya Dengan Harga RM170,000

Hiburan

Rozita Che Wan Ingin Jual Kereta BMW Miliknya Dengan Harga RM170,000

Terasa macam iklan jual kereta terpakai pulak. Untuk yang tidak mengetahui, Rozita Che Wan selama ini memandu sebuah kereta BMW. Sudah 3 tahun kereta tersebut menemani RCW ke mana-mana sahaja. Kini, RCW ingin menjual kereta tersebut dan mendapatkan sebuah kereta yang lebih awesome lagi.

rcw bmw

Advertisement

Menurut portal Murai, harga jualan yang dicari oleh Rozita Che Wan untuk BMW miliknya itu ialah sekitar RM170,000. Harga yang agak berbaloi pada pandangan Abang Nara. Pastinya kereta tersebut terjaga rapi memandangkan pemiliknya adalah RCW yang mementingkan kesempurnaan. Kalau anda berminat, bolehlah cuba nasib dengan menghantar mesej ke Facebook Rozita Che Wan.

rcw bmw

P.S: Abadikan detik-detik indah anda bersama yang tersayang dengan frame gambar daripada PelangiBonda. Sebarang pertanyaan mengenai tempah sila email ke [email protected] atau anda boleh LIKE Facebook PelangiBonda.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

59 Comments

  1. mamamia

    October 4, 2012 at 10:23 pm

    org tua2 kata, org ada tahi lalat kat bibir tu garang. tengok rcw pun rasa memang spesis garang.

  2. nyah tetek

    October 4, 2012 at 6:34 pm

    kalo cheta jual tetek mesti sampai pengsan org berebut nak beli…

  3. cantiksemulajadi

    October 4, 2012 at 6:31 pm

    at least….cik ta pndai jage body berbanding yg seusia dia…even yg umoq 30an pun dh gemok gedempol lps dpt anak….huk3x….yg duk mngata tu mesti jeles… cuma aku hrp cikta pndai2 la jage imej sbg ibu anak 2..sekurng2nya…

  4. SCHAWAL KUAT MENCAPUB

    October 4, 2012 at 4:49 pm

    seram tengok mata cik ta ni

  5. aminah amirah atikah

    October 4, 2012 at 4:41 pm

    hishhh bahaya pakai kete2 mewah skrg nee…nanti kene culik…eee taknak lah…

Loading...