March 11th, 2013

Menarik sungguh artikel yang ditulis oleh Rudy Shamsuddin di dalam Metro Ahad semalam. Rasanya semua orang tahu yang Rozita Che Wan termasuk di dalam kategori “high maintenance” dan ini menimbulkan persoalan mampukah Zain Saidin menanggung perbelanjaan Che Ta selepas berkahwin kelak.

che ta

Rupa-rupanya Che Ta dan Zain telah pun berbincang mengenai hal ini. Menurut Zain, sikap bakal isterinya yang berbelanja besar demi status diri bukan satu masalah kerana Che Ta awal-awal telah menyatakan yang apa saja barang mewah yang dimahukan akan dibeli menggunakan duit sendiri.

che ta zain

Namun yang pastinya, Zain Saidin sekali sekala akan tetap mahu menghadiahkan barangan berjenama buat bakal isterinya apabila mereka berkahwin kelak. Baguslah macam itu. Ini dinamakan tolak ansur dan saling memahami. Bukan senang nak dapat perempuan yang mempunyai pemikiran sematang Rozita Che Wan ini.

rozita

Abang Nara turut ada terbaca ruangan Zubir di dalam BiPop minggu ini yang menyatakan berita perkahwinan antara Che Ta dan Zain ini hanya propa semata-mata dan dilakukan untuk publisiti murahan. Hmmmm. Daripada ayat-ayat yang Zubir tulis, nampak macam Zubir kecewa je Che Ta nak kahwin. Adakah Zubir selama ini ada menyimpan perasaan terhadap Che Ta? Jeng jeng jeng…

photolicious

P.S: Khas untuk pembaca BeautifulNara, dapatkan 10% diskaun sekiranya anda menempah The Photolicious sebagai jurugambar majlis perkahwinan anda. Mereka adalah jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Apek dan Leuniey baru-baru ini. Untuk info lanjut, layari Facebook The Photolicious.


Comments are closed.

Loading...