June 13th, 2012

Lama rasanya tidak mendengar cerita tentang aktress hot yang bernama Rozita Che Wan ini. Seringkali dikaitkan mempunyai hubungan dengan lelaki yang lebih muda seperti Zain Saidin, Shahir, kali ini Kosmo Ahad melaporkan yang ada mata-mata yang melihat Rozita berpimpinan tangan dengan Beego di Pavilion dan The Curve.

rozita

Bagi Abang Nara, elok benarlah kalau Rozita dan Beego benar-benar bercinta. Sudah lama rasanya Rozita keseorangan. Untuk makluman, Beego juga seorang duda. Jadi kedua-duanya memang sangat sesuai. Tak ada menggangu rumah tangga mana-mana pihak. Tak gitu?

beego

Semoga hubungan antara Rozita Che Wan dan Beego akan making kembang dan kalau boleh, sehingga ke jinjang pelamin.


100 responses to “Rozita Che Wan Dan Beego Dilihat Berpimpin Tangan Di Pavillion”

  1. issey says:

    apa yang best sampai orang tak habis habis nak mengata orang..suka hati badan ler nak buat apa.dia bukan patung yang u all nak kata..dari mengata orang tengok dulu sendiri baru mengata tak baik pasal orang.betaubat lah wahai sesiapa nak mengata tak baik pasal seseorang.

  2. whizzy vodi says:

    member aku penah nampak beego msk keta che ta mlm2…duk dlm keta sejam br beego kuar…pimpin ape, xpasti la plk kan..lokasi kejadian, parking lot depan wong solo bdr sr permaisuri mengadap cengal condo…specific aku bg ko…tp duk menghapal skrip kot…

Loading...