Rozita Che Wan Dan Anak Di Muka Hadapan Majalah Harmoni

Rozita Che Wan Dan Anak Di Muka Hadapan Majalah Harmoni

Baru-baru ini Rozita Che Wan mengakui dia ke Genting Highlands bersama pelakon kacukan Zain Saidin dan anak-anak, tetapi jarang kita dapat melihat gambar anak-anak Rozita. Majalah Harmoni keluaran Januari 2012 telah menampilkan ibu tunggal yang meletup ini bersama anak-anaknya, Ammar Effendy, 16 dan Aniq Ezzra, 13.

Bolehlah dikatakan wajah anak-anak Rozita ini lebih seiras dengan bekas suami Rozita, malah Ammar dan Aniq juga macam kembar seiras, cuma Ammar berbadan lebih besar kerana usianya. Untuk berita lanjut, sila dapatkan majalah ini di pasaran.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

98 Comments

  1. sasa

    January 4, 2012 at 2:10 pm

    hodoh tol muka anak dia..nyampah aku tgk mulut besar tak padan dgn muka..kalo aku malu nk bergambo..

  2. whatever

    January 4, 2012 at 12:57 pm

    yg psl bgmbar tu mgkin diorang ikut arahan cameraman kot.yg mak dia tu dh mmg pesen tu..bab muka aku xnk komen psl ciptaan tuhan.tp kalo dh anak retis ni mmg mgkn ada ckit lagak dia.kes yg tjadi kt kuantan tu mgkn sbb dia x puas hti la.mane xnyer ank artis blh kne buli,bengang la diorang kan..mmmm..artis pon org biasa gak xyah nk eksyen sgt.bdk lain pon kne buli gak.mulut ank dia ni pon lancang kot.gna klebihan title ank artis tu lah..tp slh ttp nmpk pd pmbuli.lgpon mak mana x backing ank.

  3. Reena

    January 4, 2012 at 1:54 am

    Ader jer yg tak puas hati..kalau ct tu..semua nyer ok.. korang ni luper ke..hensem ke tak hensem, buruk ke cantek, saper yg cipta..kalau boleh semua org nak anak dorang cantik/hensem/kiut paling tak manis..tp kalau Allah dah cipta camtu..terima je lah seadanya.. jnji sihat & cukup sifat. Bg aku, untuk wanita yg dah nak menjangkau usia 40, RCW ni boleh dikatakan hot & spicy lagi..body pun ada cutting..tak lah blum kawin tp bdn cam dah beranak 5..berkenaan dgn mekap dia yg tebal sampai dah muka cam nok, itu kena tanya mekap retis..i’ve seen her without mekap..pukul 8.30am utk wardrobe fitting.. mmg dia cantik & nampak lebih muda dr usia. Besides she’s humble & tak purak-purak..off camera, terkeluar slang kedah pekat dia..but it’s cute..takde pun diva..

  4. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    January 3, 2012 at 6:36 pm

    apeeeeeeeee yg orang2 ni merepek si rozita ni jambu dorang cakap dia tua ! mana ada tua ! memandai mandai jeeeeeeee kalau tua pn dia jambu pe!!! bodoh !!

  5. terry89

    January 3, 2012 at 3:54 pm

    mende la korang ny..psal ank die pon korang nk kecoh..budak2 lg kot..korang dh judge mcm2..bia lah muke cm mne pun..kang ank korang kuar mcm monyet org ngutuk x ke sket ati??..n muke die..ske ati die lah nk mekap tebal mane pon..korang yg mekap tebal2 x smestinyer cantik an??hua3..dlu aku tgk cite diari ramadhan rafique..die xmekp pon..cntek jgk..x hbes2 x puas ati dgn org len korang ny..

Loading...