Roti Canai Maggi, Ada Beran?

Trending

Roti Canai Maggi, Ada Beran?

roti canai milo

Macam-macam. Ada sekali tue time kami tengah lepak ngan member-member, tetiba salah seorang member kitorang nie order roti milo. Aik, apa kebenda roti milo nie? Tak pernah dengar pun. Rupa-rupanya roti canai biasa tue dia salutkan ngan milo. Sedap tue sedap gak tapi manis sangat. Tak elok untuk kesihatan.

Advertisement

Gambar yang kami dapat nie plak lagi maju dari roti milo. Nie nama dia roti canai maggi. Macam-macam dan pelik-pelik betul idea diorang nie. Tapi dari gambar nie nampak macam kat China atau Hong Kong. Kat sana pun ada roti canai ker?

Ada 6 lagi gambar roti canai maggi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

roti canai milo

roti canai milo

roti canai milo

roti canai milo

roti canai milo

roti canai milo

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

30 Comments

  1. Anonymous

    March 19, 2011 at 12:19 am

    kat singapore la ni. kan channel tv spore tuh

  2. yanna

    January 21, 2011 at 10:25 am

    kat singapore la nie…mediacorp kan singapore punya..

  3. zaza

    January 12, 2011 at 6:59 pm

    ni macam mertabak megi y slalu sy wat je…huhuhu

  4. Miss Independent

    January 6, 2011 at 11:45 pm

    Program ni diterbitkan oleh Mediacorp, maknanye kat Singapore le tu. Ni roti prata maggi. Yummm…

  5. Miss C

    November 21, 2010 at 8:12 pm

    ade je..
    salunye kt kdai mamak ade jual..
    sdp gak la…:D