October 3rd, 2018

Selepas tiga kali hadir memberikan keterangan di ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), isteri kepada bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Tun Razak iaitu Datin Seri Rosmah Mansor telah ditahan kira-kira jam 3.20 petang tadi.

Berita itu antara yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia hari ini termasuklah selebriti popular Datuk Fazley Yaakob. Sebagai seorang menantu dan anak, Fazley dan isterinya, Datin Azrene Ahmad tetap berasa simpati dan mendoakan agar segala urusan Rosmah dipermudahkan. Biarlah, pihak mahkamah memutuskan siapa yang benar dan siapa yang salah.

Difahamkan Rosmah ditahan berhubung siasatan pengubahan wang haram dan akan bermalam di SPRM hari  ini sebelum didakwa di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur pada jam 8 pagi esok.

Sumber Berita : BH ONLINE


24 responses to “Rosmah Mansor Ditahan : Fazley Yaakob Tetap Simpati Dan Doa Segala Urusan Dipermudahkan”

  1. peratijangantakperati says:

    Kesian mmg kesian..

    tapi diaorg tak pernah kesiankan rakyat malaysia.

    kan Najib pernah ckp.. ‘CASH IS KING’

    meaning, dia sanggup buat ape je demi duit.

    Bagi aku, kesian ttp kesian.Tapi sekarang ni, terima la padah..

    Allah tu Maha Mengetahui niat kita..

    Sepandai2 tupai melompat…

    • Anonymous says:

      Najib is the best PM. Banyak jasa pada rakyat. Jangan suka fitnah dan percaya fitnah. Baca economic data baru u akan sedar. Kalau tak sedar gak get ready jer lah akhirat nanti.

  2. alfie says:

    Setakat DOA aje tak cukup. Kalau betul betul ikhlas terhadap mak mertua dia mula lah petisyen atau kempen utk BEBASkan Rosmah! Ada kan roadshow utk Rosmah utk membukti kan Kak Ros tak bersalah.!

  3. nenek says:

    Rosmah masa muda mmg hot stuff. Jadi kegilaan ramai masa study di UM dulu. Zaman sekolah, Rosmah ada crush terhadap Tunku Mukhriz, Yg Dipertuan Besar N.Sembilan sekarang.

  4. Anonymous says:

    Rosmah mmg cantik masa muda…tu sebab Najib pun tergila2 kan dia..tp sebab botox dan bomoh…kini wajah telah rosak

  5. Gorges says:

    Rosnah dulu pun cantik. Now wajah dah berubah. Dah lain ..,,,

    • Nini says:

      Mak Aku kata rosmah ni dulu taun awal 80an dia keje di bank sama ngan mak aku..dia mmg cantik sgt bergaya walau dh ada ank 2 riza dan azreene..muka putih mulus ‘good looking’ tu yg najib giler bayang tak hengat anak isteri..nk banding sekarang mcm bumi dgn langit..kesian dia tak mensyukuri kurniaan Allah..mmg dia byk buat perubahan..kesian..

Loading...