Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Rosmah Mansor Ditahan : Fazley Yaakob Tetap Simpati Dan Doa Segala Urusan Dipermudahkan

Selepas tiga kali hadir memberikan keterangan di ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), isteri kepada bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Tun Razak iaitu Datin Seri Rosmah Mansor telah ditahan kira-kira jam 3.20 petang tadi.

Advertisement

Berita itu antara yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia hari ini termasuklah selebriti popular Datuk Fazley Yaakob. Sebagai seorang menantu dan anak, Fazley dan isterinya, Datin Azrene Ahmad tetap berasa simpati dan mendoakan agar segala urusan Rosmah dipermudahkan. Biarlah, pihak mahkamah memutuskan siapa yang benar dan siapa yang salah.

Difahamkan Rosmah ditahan berhubung siasatan pengubahan wang haram dan akan bermalam di SPRM hari  ini sebelum didakwa di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur pada jam 8 pagi esok.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. Lola

    October 6, 2018 at 2:40 pm

    Sbb tak dapat project la kan. Tgk wife so adik is fadley, tangkap gamba tepi kereta mewah, Tapi mintak 20 untuk birthday wishes , low class sangat orang orang kaya zaman sekarang . Kaya ker?

  2. Rosmah

    October 5, 2018 at 10:40 am

    Dahlah Fazley, semua org ingat apa yg ko dan bini ko buat pd Datin Seri Rosmah sebaik sahaja suami beliau kehilangan kuasa. Jgn berpura2 sgt bole x?

  3. MAKEL

    October 4, 2018 at 5:37 pm

    ISTIRADJ…………………………..

  4. Anonymous

    October 4, 2018 at 4:25 pm

    Najib ckp “Cash is King” tapi di lupa, Allah adalah King dari segala king. Allah maha besar dan maha segala galanya..

    • Anonymous

      October 4, 2018 at 9:04 pm

      Najib is the best PM. Banyak jasa pada rakyat. Jangan suka fitnah dan percaya fitnah. Baca economic data baru u akan sedar. Kalau tak sedar gak get ready jer lah akhirat nanti.

    • Anonymous

      October 5, 2018 at 10:50 am

      ye..ye..byk org kpg2 mrh katanya..hapuskan BR1M..akan memberontak nnti masa vote akan dtg..

    • ihatepm

      October 5, 2018 at 2:28 pm

      sama ngan kutty pn..dia ingat dia Allah ka sng jatuh hukum kat org…X nampak gaya nk bertaubat langsung..ntah apa plan dia pasni….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top