October 3rd, 2018

Selepas tiga kali hadir memberikan keterangan di ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), isteri kepada bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Tun Razak iaitu Datin Seri Rosmah Mansor telah ditahan kira-kira jam 3.20 petang tadi.

Berita itu antara yang menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia hari ini termasuklah selebriti popular Datuk Fazley Yaakob. Sebagai seorang menantu dan anak, Fazley dan isterinya, Datin Azrene Ahmad tetap berasa simpati dan mendoakan agar segala urusan Rosmah dipermudahkan. Biarlah, pihak mahkamah memutuskan siapa yang benar dan siapa yang salah.

Difahamkan Rosmah ditahan berhubung siasatan pengubahan wang haram dan akan bermalam di SPRM hari  ini sebelum didakwa di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur pada jam 8 pagi esok.

Sumber Berita : BH ONLINE


24 responses to “Rosmah Mansor Ditahan : Fazley Yaakob Tetap Simpati Dan Doa Segala Urusan Dipermudahkan”

  1. Lola says:

    Sbb tak dapat project la kan. Tgk wife so adik is fadley, tangkap gamba tepi kereta mewah, Tapi mintak 20 untuk birthday wishes , low class sangat orang orang kaya zaman sekarang . Kaya ker?

  2. Rosmah says:

    Dahlah Fazley, semua org ingat apa yg ko dan bini ko buat pd Datin Seri Rosmah sebaik sahaja suami beliau kehilangan kuasa. Jgn berpura2 sgt bole x?

  3. MAKEL says:

    ISTIRADJ…………………………..

  4. Anonymous says:

    Najib ckp “Cash is King” tapi di lupa, Allah adalah King dari segala king. Allah maha besar dan maha segala galanya..

    • Anonymous says:

      Najib is the best PM. Banyak jasa pada rakyat. Jangan suka fitnah dan percaya fitnah. Baca economic data baru u akan sedar. Kalau tak sedar gak get ready jer lah akhirat nanti.

    • Anonymous says:

      ye..ye..byk org kpg2 mrh katanya..hapuskan BR1M..akan memberontak nnti masa vote akan dtg..

    • ihatepm says:

      sama ngan kutty pn..dia ingat dia Allah ka sng jatuh hukum kat org…X nampak gaya nk bertaubat langsung..ntah apa plan dia pasni….

Loading...