January 19th, 2012

2 kali penceraian penuh kontroversi tidak menghalang Roslin Hashim berkahwin untuk kali ketiga. Kata orang, kalau dah jodoh tak ke mana. Perkahwinan kali ketiga Roslin ini telah berlangsung pada hujung tahun 2011. Namun identiti si isteri dirahsiakan untuk menghormati keluarga isteri.

roslin hashim kahwin kali ketiga

Apa pun, Abang Nara doakan kebahagiaan dan kekekalan (ada ke perkataan nie) untuk rumah tangga Roslin Hashim dan isteri kali ini. Semoga penceraian yang pernah berlaku sebelum ini menjadi pengajaran dan telah mematangkan Roslin. Good luck and all the best.


60 responses to “(TAHNIAH)Roslin Hashim Sudah Berkahwin Untuk Kali Ketiga”

  1. Bungkus Je.. says:

    Roslin..Ko tu takde la hensem mana pun…Jgn la nak kawen cerai kawen cerai mcm tuko baju…..kalau rs xsesuai jgn la ko pegi kawen ngan minah tu….ni br kawen bp hari dah nak cerai…sape yg bermasalah skang….mesti la ko btol tak??….2x cerai kot….1st marriage mungkin perempuan salah..tp bila 2nd marriage ko gagal…for sure semua tu dtg dr ko……hope 3rd marriage ni jgn la gagal lagi…kalo tak mmg smthng wrong la ko..!

Loading...