Roslan Shah Nafi Sumpah Anak Ifa Raziah Jadi Pondan, Dedahkan Cerita Sebenar

Hiburan

Roslan Shah Nafi Sumpah Anak Ifa Raziah Jadi Pondan, Dedahkan Cerita Sebenar

Sebelum ini selebriti Ifa Raziah sudah tidak dapat mengawal rasa sebak dan terkilan apabila rakan baiknya pengacara dari Singapura,  Roslan Shah memburuk-burukkan anak dan suaminya. Antara tindakan Roslan yang dikatakan melampau ialah menyumpah anak lelaki Ifa menjadi pondan. Setelah menerima pelbagai tomahan dan fitnah yang menyebabkan rumah tangganya hampir musnah, Ifa mengakui beliau sudah tidak mampu untuk memaafkan individu tersebut.

Walaubagaimanapun, Roslan menafikan beliau ada mendoakan anak Ifa menjadi pondan dan tampil mendedahkan punca persengketaan mereka menerusi akaun Instagramnya.

Advertisement

Setiap apa yang berlaku hanya Ifa dan Roslan sahaja yang tahu. Kami berharap kedua-dua selebriti ini mampu menyelesaikan masalah ini secara matang dan janganlah hanya mengadu domba di media sosial sahaja.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

47 Comments

  1. Anonymous

    January 9, 2018 at 5:57 pm

    Ifa ni mesti memaki bela saka..asyik nk mengamok je!!

  2. Anonymous

    January 9, 2018 at 5:55 pm

    ifa ni artis yg x naik2. dari dulu cuba up kan diri x naik2 sampai kertu mcm tu je standardnya. buang masa jdi retis. at least mas idayu tu ada le jdi mentor atau judge kt indonesia ..

    • Anonymous

      January 9, 2018 at 7:46 pm

      Btw, ifa dpt gelaran dato’ yer

  3. Anonymous

    January 9, 2018 at 5:51 pm

    Ifa ni mulut mak becok. Dengar dia berckp aku pulak yg stress. No class at all!

  4. dx

    January 9, 2018 at 5:37 pm

    Yang ni aku setuju, kalu psl ifa ni balik2 kuar hot story pasal gaduh. memang kerja part time dia cari gaduh ke apa. sudah2 la tu ifa, kubur kata mai la mai la..

  5. benci orang hipokrit

    January 9, 2018 at 4:23 pm

    Sorry to say this ifa. Kau ni kalau keluar cerita takde hal lain. Asyik hal bergaduh dengan artis lain. Memandang dasar kaki gaduh eh? Tak pernah la aku baca cerita positif pasal kau. Kesian. Dasar artis sendu!

Loading...