Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Roslan Shah Nafi Buat Laporan Polis Tuduh Ifa Raziah Upah Pembunuh

Kecoh semalam dengan berita mendakwa selebriti Ifa Raziah mengupah pembunuh upahan untuk menembak pengacara, Roslan Shah gara-gara tidak berpuas hati dengan isu pergaduhan mereka. Namun, Ifa mengatakan ia adalah satu fitnah dan telah membuat laporan polis untuk menafikan tuduhan tersebut sekaligus mempertahankan dirinya.

Advertisement

Terbaru, Roslan pula tampil menafikan beliau ada menuduh Ifa sebegitu dan menyatakan tujuan beliau membuat laporan polis hanya untuk keselamatan dirinya dan tidak menyatakan Ifa mahu membunuhnya dalam laporan tersebut.

Laporan polis itu dibuat untuk menjaga keselamatan diri. Dalam laporan itu juga tidak menyatakan mengenai tindakan individu terbabit untuk membunuh saya. Itu tidak betul. Pihak polis menasihatkan agar kes ini diserahkan sepenuhnya kepada pihak berkuasa serta tidak mengganggu kerja mereka. Itu saja yang boleh saya katakan.

Nampaknya kes “perang” mereka berdua ini semakin rumit dan pihak Ifa juga sedang menjalankan siasatan lanjut berhubung kes tersebut dan bakal mengambil tindakan undang-undang untuk membersihkan namanya. Adakah mereka akan terus bergaduh selamanya?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. brunes

    January 18, 2018 at 10:42 am

    siapa 2 ekor ni..biasanya kalau aku tengok gossip orang anon ni aku google.. tapi ni mak oi huduh nya tak minat pulak aku nak google bagai.. ini mesti baduts baduts buat lawak kan nak sama menyaman.. dah tuak tak sedar diri nak provoke sana sini.. tak de kerja yg berfaedah ke nak buat? memang patut pun lah 2 ekor ni artis gred E ponggg

  2. AAB

    January 18, 2018 at 10:30 am

    Sape Roslan ni?

    • Anonymous

      January 18, 2018 at 5:56 pm

      Aku rase la… Die ni Artis Singapore kott. Mmm aku Rasa die Nyanyi lagu irama dangdut kott… pastu mmmm…. Die sllu dijemput nyanyi kt sesetengah acara kot kt Singapore nu.. mmm.. pastu aku Rasa die ade jd duta kt Singapore kott.. mmm pastu aku rasa die Ade business die sendiri kott.. mmm pastu aku Rasa la die msti pnh rakamkn album kott… Mmm aku rase la…

  3. Tk

    January 18, 2018 at 10:25 am

    Ish ish. Pulak dah? Nara next topic please

  4. Mat Ronggeng

    January 18, 2018 at 10:23 am

    Menyemak ruangan gossiplah 2 artis grade E ni Boleh tak makcik muka cucuk dan bapok Singapore gi mereput. Korang nak gaduh lantak korang lah. Tak menjejas kan kedudukan Coach Yin menjadi kunyit pun.

  5. Miss Unibes

    January 18, 2018 at 10:21 am

    Mmm org tua gila dua ekoq ni kan aku lempang kang!

    • Anonymous

      January 18, 2018 at 12:04 pm

      lempang dgn puki plastic ko la Miss Unibes

    • Anonymous

      January 19, 2018 at 4:12 pm

      plz asked him to go back from where he came from

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama