January 18th, 2018

Kecoh semalam dengan berita mendakwa selebriti Ifa Raziah mengupah pembunuh upahan untuk menembak pengacara, Roslan Shah gara-gara tidak berpuas hati dengan isu pergaduhan mereka. Namun, Ifa mengatakan ia adalah satu fitnah dan telah membuat laporan polis untuk menafikan tuduhan tersebut sekaligus mempertahankan dirinya.

Terbaru, Roslan pula tampil menafikan beliau ada menuduh Ifa sebegitu dan menyatakan tujuan beliau membuat laporan polis hanya untuk keselamatan dirinya dan tidak menyatakan Ifa mahu membunuhnya dalam laporan tersebut.

Laporan polis itu dibuat untuk menjaga keselamatan diri. Dalam laporan itu juga tidak menyatakan mengenai tindakan individu terbabit untuk membunuh saya. Itu tidak betul. Pihak polis menasihatkan agar kes ini diserahkan sepenuhnya kepada pihak berkuasa serta tidak mengganggu kerja mereka. Itu saja yang boleh saya katakan.

Nampaknya kes “perang” mereka berdua ini semakin rumit dan pihak Ifa juga sedang menjalankan siasatan lanjut berhubung kes tersebut dan bakal mengambil tindakan undang-undang untuk membersihkan namanya. Adakah mereka akan terus bergaduh selamanya?

Sumber Berita : Kosmo Online


11 responses to “Roslan Shah Nafi Buat Laporan Polis Tuduh Ifa Raziah Upah Pembunuh”

  1. bangang says:

    menyusahkan tugas polis jer nak siasat…please lah …kes FK lagi belom selesai..korang nak tambah lagi

  2. lempangnak says:

    faridkamil..kalo ada masa ko pegi lempang plak dua species badut ni..

  3. ifawhoroslanwho says:

    THE MOST ANNOYING GOSSIP EVER. SERIOUSLY NOOOOOT INTERESTED. MENYEMAKKK JE. I MEAN CMON, KORANG NI SAPE YE?

Loading...