Written by Bella | January 18th, 2018

Kecoh semalam dengan berita mendakwa selebriti Ifa Raziah mengupah pembunuh upahan untuk menembak pengacara, Roslan Shah gara-gara tidak berpuas hati dengan isu pergaduhan mereka. Namun, Ifa mengatakan ia adalah satu fitnah dan telah membuat laporan polis untuk menafikan tuduhan tersebut sekaligus mempertahankan dirinya.

Terbaru, Roslan pula tampil menafikan beliau ada menuduh Ifa sebegitu dan menyatakan tujuan beliau membuat laporan polis hanya untuk keselamatan dirinya dan tidak menyatakan Ifa mahu membunuhnya dalam laporan tersebut.

Laporan polis itu dibuat untuk menjaga keselamatan diri. Dalam laporan itu juga tidak menyatakan mengenai tindakan individu terbabit untuk membunuh saya. Itu tidak betul. Pihak polis menasihatkan agar kes ini diserahkan sepenuhnya kepada pihak berkuasa serta tidak mengganggu kerja mereka. Itu saja yang boleh saya katakan.

Nampaknya kes “perang” mereka berdua ini semakin rumit dan pihak Ifa juga sedang menjalankan siasatan lanjut berhubung kes tersebut dan bakal mengambil tindakan undang-undang untuk membersihkan namanya. Adakah mereka akan terus bergaduh selamanya?

Sumber Berita : Kosmo Online

11 responses to Roslan Shah Nafi Buat Laporan Polis Tuduh Ifa Raziah Upah Pembunuh

  1. Miss Unibes says:

    Mmm org tua gila dua ekoq ni kan aku lempang kang!

    12

    1
  2. Mat Ronggeng says:

    Menyemak ruangan gossiplah 2 artis grade E ni Boleh tak makcik muka cucuk dan bapok Singapore gi mereput. Korang nak gaduh lantak korang lah. Tak menjejas kan kedudukan Coach Yin menjadi kunyit pun.

    8

    0
  3. Tk says:

    Ish ish. Pulak dah? Nara next topic please

    3

    0
  4. AAB says:

    Sape Roslan ni?

    4

    2
    • Anonymous says:

      Aku rase la… Die ni Artis Singapore kott. Mmm aku Rasa die Nyanyi lagu irama dangdut kott… pastu mmmm…. Die sllu dijemput nyanyi kt sesetengah acara kot kt Singapore nu.. mmm.. pastu aku Rasa die ade jd duta kt Singapore kott.. mmm pastu aku rasa die Ade business die sendiri kott.. mmm pastu aku Rasa la die msti pnh rakamkn album kott… Mmm aku rase la…

      1

      1
  5. brunes says:

    siapa 2 ekor ni..biasanya kalau aku tengok gossip orang anon ni aku google.. tapi ni mak oi huduh nya tak minat pulak aku nak google bagai.. ini mesti baduts baduts buat lawak kan nak sama menyaman.. dah tuak tak sedar diri nak provoke sana sini.. tak de kerja yg berfaedah ke nak buat? memang patut pun lah 2 ekor ni artis gred E ponggg

    3

    0
  6. ifawhoroslanwho says:

    THE MOST ANNOYING GOSSIP EVER. SERIOUSLY NOOOOOT INTERESTED. MENYEMAKKK JE. I MEAN CMON, KORANG NI SAPE YE?

    9

    0
  7. lempangnak says:

    faridkamil..kalo ada masa ko pegi lempang plak dua species badut ni..

    16

    0
  8. bangang says:

    menyusahkan tugas polis jer nak siasat…please lah …kes FK lagi belom selesai..korang nak tambah lagi

    4

    1