Robert Pattinson Mahu Kristen Stewart Buang Semua Pakaian Miliknya

Robert Pattinson Mahu Kristen Stewart Buang Semua Pakaian Miliknya

Kristen Stewart mungkin telah memberitahu wartawan yang dia dan Robert Pattinson ‘baik sahaja’, tetapi menurut laporan terbaru, itu bukan apa yang sebenarnya berlaku. Sejak gambar-gambar skandal Stewart dengan pengarah ‘Snow White and the Huntsman’ mula tersebar, aktres filem ‘Twilight’ itu dilihat di sekitar bandar mengenakan kemeja-T dan topi milik Pattinson. Kini, bekas teman lelakinya itu dikatakan mahu Kristen menanggalkan semua pakaian miliknya.

“Rob beritahu dia, yang dia tak mahu Kristen memakai pakaian miliknya di tempat awam kerana mereka bukan couple lagi,” sumber yang dekat dengan pasangan tersebut memberitahu OK! Magazine. “Dia beritahu Kristen untuk buang semua pakaiannya. Dia tidak mahu pakai pakaian itu dan dia tak mahu Kristen memakainya juga. Rob lebih dari marah pada Kristen.”

Bertemu pertama kali di set penggambaran filem “Twilight” pada tahun 2008, Stewart dan Pattinson bercinta selama tiga tahun sebelum perhubungan mereka digegarkan Julai lepas dengan foto-foto intim Kristen bersama pengarah filem “Snow White and the Huntsman”. Foto-foto itu memaparkan Kristen bersiar-siar sekeliling Bandar dengan Rupert yang sudah berkahwin di kawasan-kawasan tersorok. Bukan itu saja, gambar-gambar kecurangan Kristen itu turut memaparkan Kristen memakai topi L.A Dodgers milik Pattinson pada hari tersebut.

Setelah foto-foto itu diterbitkan dan skandal itu mendapat perhatian umum, Stewart dan Pattinson berpindah keluar dari rumah yang mereka kongsi bersama, tapi nampaknya Stewart masih tidak melepaskan sebilangan item yang bukan miliknya. Dalam usaha untuk ‘memujuk’ Pattinson, Stewart dilihat banyak kali memakai pakaian milik Pattinson di tempat awam. Kristen dilihat mengenakan topi-topi, kemeja-T milik Pattinson dan barang-barang kemas hadiah Pattinson padanya.

Advertisement

Pattinson dikatakan amat kecewa dengan kecurangan Kristen. Pelakon kacak itu dikatakan bercadang untuk melamar Stewart sebelum gambar-gambar kecurangan itu didedahkan.

Ditanya sama ada dia bimbang dengan publisiti buruk berkenaan hubungannya dengan Pattinson, Stewart menjawab, “semuanya akan baik untuk kami. Kami baik saja”.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Anonymous

    September 13, 2012 at 4:45 pm

    Saya sangat meminati Edward Cullen..

  2. j

    September 13, 2012 at 1:09 pm

    Kris-stew dah rosakkan segalanya. robert tu jenis yg setia n private, sayang gile…kalau aku jd kris stew aku resign dr berlakon terus n hidup cam org biasa tanpa paparazi gila.

  3. JEJARI KONTOT

    September 13, 2012 at 12:25 pm

    dpt balak hensem,pi curang pulak. adeh..tak puas dgn apa yg ada

  4. Anonymous

    September 13, 2012 at 10:42 am

    kristen stewart such a whore! Go to popsugar to view her scandalous photos & she is extremely look like a whore. Cheating with his boyfriend and hooked up with other women’s husband.

    • kecoh siak

      September 13, 2012 at 3:03 pm

      “Cheating with his boyfriend..”
      err, si KS ni, dia lelaki? :b

    • UstazahTerlampau

      September 13, 2012 at 6:40 pm

      oh my english kannnnnnnnnnn??? apa pun nice try!

    • penyu

      September 13, 2012 at 3:26 pm

      when its come to cheating in relationship, people always pointing fingers to woman. yes, she made a mistake. but shouldn’t rupert sanders be equally guilty? come on, he is 40+ married man and has children of his own. but no, all what people do is to blame the woman.

    • Anonymous

      September 13, 2012 at 5:26 pm

      oh ya? I bet you did cheating with your bf and hooked up with a married man, didn’t you? Hahahahaha

    • penyu

      September 13, 2012 at 9:20 pm

      please don’t divert from the conversation. its about the hollywood couple, not me, stop trolling by the way.

    • ko lh whore

      September 25, 2012 at 10:12 pm

      beb ko ni manager dy ke? ko jeles ng dy pn c rob ni xkn nk kt ko pnyer..kt rumah xd cermin eh? len kli blja english jgn gne google translate

  5. mariahkari

    September 13, 2012 at 10:19 am

    punyela handsome si edward cullen ni pun kau leh cari laki org bella. Huh mehla bg aku vampire ni.

    • UstazahTerlampau

      September 13, 2012 at 6:38 pm

      ape yg hensem dgn c kullen ni……zed zaidi lg hensem ok…hahahahahahahahaha

Loading...