September 18th, 2011

Abang Nara sebenarnya dah berpindah ke rumah sewa baru hampir 3 bulan. Dah namanya rumah baru, mestilah sibuk nak letak perabot-perabot untuk naikkan lagi seri rumah. Tup-tup semalam masa online ternampak pulak IKEA dah keluarkan katalog baru:-
celcom talk a thon

Nampak macam menarik perabot-perabot baru kat IKEA nie. Kalau nak angkut kasik lengkap barang rumah mahu cecah 3, 4 ribu ringgit jugak. Mana nak cekau duit banyak tue time hujung-hujung bulan nie. Tup-tup dapat info pasal promosi Celcom yang diberi nama Celcom Talk-a-thon nie.

celcom talk a thon

Setiap hari, Celcom Talk-a-thon nie menawarkan voucher membeli belah bernilai RM5000 kepada 5 orang pemenang. Yes, 5 ribu ringgit Malaysia, bukannya 5 ratus ringgit Malaysia. Voucher shopping nie bukan sahaja boleh guna kat IKEA, tapi boleh guna kat Parkson, Giant, Cold Storage,Guardian, Mercato, Econsave, IKEA, Celcom Blue Cube, i-Study dan banyak lagilah.

celcom talk a thon

Bermula daripada 15 Ogos sehingga 30 November 2011, anda cuma perlu buat 3 panggilan telefon lebih banyak daripada yang anda telah buat semasa bulan Julai. Contohnya Abang Nara call kengkawan 10 kali time bulan Julai. So untuk layak menyertai Celcom Talk-A-Thon nie, Abang Nara kena buat panggilan sebanyak 13 kali bulan nie. Senang kan? Details caranya leh ushar kat gambar kat bawah nie:-

celcom talk a thon

Untuk mengetahui berapa jumlah panggilan yang korang dah buat, sila dail *119# kalau anda pengguna Celcom Exec, Celcom Biz ataupun Celcom Blue. Untuk pengguna Xpax, UOX dan SOX, sila dail *118#. Nanti follow je step kat bawah untuk dapatkan jumlah panggilan yang korang dah buat bulan 7 hari tue.

celcom talk a thon

Mudah kan? Sapa lagi yang senang-senang nak bagi korang voucher shopping bernilai RM5000? Inilah peluangnya untuk anda membeli bukan sahaja perabot rumah, barang-barang makanan pun boleh, baju-baju kat Forever21 pun boleh. Macam-macam jerlah. Just perlu join Celcom Talk-a-thon je. Mudah gila-gila punya.

celcom talk a thon

Inilah peluang anda. Ingat, setiap hari ada 5 orang pemenang akan diberikan voucher shopping bernilai RM5000 setiap seorang. More info di laman web Celcom Talk-a-thon.


Comments are closed.

Loading...