April 25th, 2013

Nama Rizalman Ibrahim tidak perlu diperkenalkan lagi di dalam industry fesyen Malaysia. Rizalman memang cukup gah dengan kolaborasi-kolaborasi hebatnya bersama selebriti  tempatan seperti Siti Nurhaliza, Ziana Zain dan banyak lagi. Rekaan bajunya memang sentiasa mencuri tumpuan.

rizalman zalora

Sayangnya  kebanyakan baju yang direka oleh Rizalman tidak mampu dibeli oleh ramai wanita di Malaysia.. Harganya memang agak tinggi namun berpatutan dengan kualiti yang diberikan oleh Rizalman sendiri.  Namun kolaborasi terkini antara Rizalman dan Zalora memastikan impian setiap wanita untuk memakai baju rekaan Rizalman mampu tercapai.

rizalman zalora

Hari ini adalah saat yang ditunggu-tunggu oleh semua wanita Malaysia. Rizalman telah pun mengeluarkan koleksi baju Rizalman for Zalora Raya 2013 Collection. Abang Nara dah tengok baju-baju yang ditawarkan. Memang boleh rambang mata dibuatnya. Kesemuanya cantik-cantik belaka.

rizalman zalora

Harga yang ditawarkan juga sangat berbaloi. Abang Nara pasti anda akan kelihatan stunning, cantik dan lebih bergaya dengan rekaan baju Rizalman di Hari Raya kelak. Kena cepat buat tempahan di laman web Zalora Malaysia kerana stok adalah sangat-sangat terhad. Siapa cepat dia dapat.

rizalman zalora

Khas untuk pembaca BeautifulNara yang ingin mendapatkan koleksi Rizalman ini, jangan lupa masukkan kod voucher diskaun 10% “RFZBNARA”. Voucher ini hanya sah digunakan sehingga 30 April ini. So tunggu apa lagi? Usharlah koleksi Rizalman for Zalora dan buat tempahan anda hari ini jugak!!!


Comments are closed.

Loading...