Written by serenity | January 17th, 2013

Selepas persengketaan selama tujuh tahun, pelakon Rita Rudaini dan Lisdawati berdamai dan kini berlakon dalam drama terbaru, Kerana Sarah yang diarahkan oleh Murali Abdullah. Untuk makluman, Fauzi Nawawi suami Lisdawati juga berlakon dalam drama itu. Namun Rita mengeluarkan syarat dia tidak mahu Fauzi Nawawi ada bersama di set penggambaran ketika dia berlakon.

Susulan dari syarat itu, Fauzi Nawawi melalui Harian Metro berpendapat Rita Rudaini tidak matang.

Sikap dia seperti budak belum matang. Saya sendiri tidak faham apa masalahnya sampaikan tidak mahu saya berada di lokasi penggambaran ketika dia ada.

Saya tiada masalah dengannya dan boleh bekerja dengan sesiapa saja. Lakonan adalah karier saya, jadi apa jua situasi yang berlaku, saya kena menempuhnya.


Bagaimanapun, Fauzi bersikap profesional dan menghormati permintaan Rita. Tambahnya lagi, skrip asal menampilkan mereka bertiga dalam drama itu tetapi ia dipinda atas permintaan Rita.

Fauzi turut berharap tiada kejadian yang tidak diingini yang berlaku antara isterinya dan Rita.

Lisdawati dikatakan tidak mempunyai masalah berlakon bersama Rita dan penggambaran yang membabitkan dirinya dengan Rita turut berjalan lancar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to Rita Rudaini Seperti Budak Belum Matang – Fauzi Nawawi

  1. Meow says:

    Hoi apasal eh lisda tu boleh suka dgn fauzi? Fauzi tu dah lah hodosssss

  2. anje says:

    Ala… bkn ke c fauzi ni dulu tergile2kan rita, tp rita x kose nk lyn, dia try lak lisda, lisda ok, fauzi laga2kan rita & lisda… tu sbb diorg bergaduh…

    Bukankah?

  3. nampak sgt rita tu pilihan utama pengarah. Kalo tak, takkan la pengarah nk dgr cakap rita!

  4. minah tak jambu says:

    Ko tunggu jer lah pozi….ko ingat rita nak duk diam ngan statment ko ni….

  5. Anonymous says:

    fauzi ,engkau terasa ke der????????

  6. Anonymous says:

    mulut celupar.. sama je diaorg ni…

  7. mak c kina says:

    rita xnk jumpa sbb fauzi la yg lagakan lisda dgn rita…fauzi ckp rita dok syok gile kt dia..mse tu dorg bru je hbs shooting drama rafflesia..dlm cite tu rita suke dgn fauzi…tp rita xheran pn dgn laki mcm fauzi tu…lagi pn mse tu rita pn dh kwn dgn aidil..utk cover yg fauzi tu prasan lebih,dia jual la nme rita…tu yg lisda bengang,igt rita yg terhegeh2 kt fauzi…ble ckp soal hati,xde maknanye blh profesional…bkn senang nk keje dgn org yg penah sakitkan hati kita…so fauzi,ko dok situ diam2…jgn igt org tgk tv sbb nk tgk kau…

  8. mak c kina says:

    rita xnak jumpa fauzi sbb fauzi la rita n lisda bergaduh..fauzi ckp rita syok giler kt dia..mse tu dorg bru je hbs shooting cite rafflessia..dlm cite tu rita suke kt fauzi..tp rita xheran pn dgn muke mcm tu sbb mse tu pn rita dah kwn dgn aidil dah..so utk cover yg fauzi ni prasan lebih,dia jual la name rita…lisda igt mmg btl la yg rita ni syok kt laki dia(tp mse tu lum khwn g),tu yg jd kes gaduh tu…
    klu dah libatkan soal hati,xde maknanye blh profesional…sape yg nk tgk muka org yg penah sakitkan hati kite..dah tu buat cite plak…

  9. Anonymous says:

    hrp rita lebih tabah menghadapi segala apa yg dikatakn kepada nya…

  10. ada aku kesah says:

    rita..rita…seb baik peminat ko backup ko..klo ko bogel sekali pun diaorg x marah punye….d

  11. zaza says:

    hey fauzi, kitorang tk bodoh laaaaaa
    dlm internet,kebenaran sentiasa terserlah.
    #listen

  12. enon says:

    Betul ke si fauzi nyer citer pasal clubbing dan gesel2 dgn pompuan? Takkan lah kot….

  13. aulia says:

    Apasal byak sangat back up rita ni? lau nak bebaik 2, bebaik je la.. x paye la nak pilih org plak..

  14. Cik Peah says:

    Bagi Cik Peah antara dua2 nie, Rita lg tak cerdik…klu c rita ni cerdik xpyh la nk cakap bleh blakon ngan Lisda asalkan xda Fauzi….klu dh pengarah tu dh pinda skrip semata2 nk penuhi permintaan ko yg xnk btembung kt lokasi ,xpyhla nk umum kt media ….sudah tentu2nya Fauzi terkena tempias…klu dia xbuka mulut pn mesti wartawan mtk komen dr dia pasal statement ngokkk Rita tu….

  15. Me says:

    korang ni tau maki hamun, sumpah seranah…adohai…. pelik plk aku tengok korang ni!!! aku rase korang y duk comment maki hamun sume ni yang xmatang kot! sebelum comment tgok diri sndri dlu… buruk org nampak diri sndri mcm bagus sgt… aptb :/