Rita Rudaini Hiasi Muka Depan EH! Ogos 2012 & Bakal Berhijab Suatu Hari Nanti

Hiburan

Rita Rudaini Hiasi Muka Depan EH! Ogos 2012 & Bakal Berhijab Suatu Hari Nanti

Rasanya ramai yang jatuh cinta dengan keayuan Rita Rudaini berhijab sepanjang menghadiri sesi mahkamah berhubung kes penceraiannya. Sememangnya Rita nampak lebih cantik, lebih manis dan lebih menawan apabila berhijab. Dan sebenarnya Rita memang ada perancangan untuk kekal berhijab suatu hari nanti.

rita comel

Advertisement

Kata Rita kepada portal Murai:-

Insya-Allah, suatu hari nanti saya akan berhijab. Terus-terang, saya ada terfikir untuk ke arah itu. Kalau boleh, biarlah saya bertudung atas kerelaan hati tanpa ada paksaan orang lain.

Sementara itu, majalah EH! edisi Ogos 2012 telah pun menampilkan Rita Rudaini sebagai penghias muka depan mereka. Tema hijau yang dipilih kemungkinan besar kerana Hari Raya yang bakal menjelma. Di mata Abang Nara, wajah “chinese look” Rita jelas terserlah apabila rambutnya digayakan sedemikian rupa.
rita eh

Jangan lupa dapatkan majalah EH! di pasaran. Membaca tajuk “Berpisah atau tidak, terserah pada-Nya” pun sudah membuatkan Abang Nara teruja untuk membeli majalah ini. Sila cepat sebelum kehabisan stok.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

95 Comments

  1. aleesya munirah

    July 24, 2012 at 3:07 pm

    Tak cntek la muke da edit cmni. Mata rita nmpk cm juling la plak!!

  2. aleesya munirah

    July 24, 2012 at 3:06 pm

    Tak cntek la muke da edit cmni. Mata rita nmpk cm juling la plak!!

  3. shareena

    July 24, 2012 at 3:04 pm

    Cantik sggt..

  4. ena

    July 24, 2012 at 3:03 pm

    Cantik sggt…

    • gee

      July 24, 2012 at 3:48 pm

      nampak tak asli..beza sangat dgn rupa dia dulu…saya mengikuti perkembangan dia dari dulu berlakun…ataupun effect make up ke…

    • geendut

      July 24, 2012 at 4:48 pm

      kata2 ko ni mcm nak fitnah dia cucuk2 muka ke? ni bulan ape ye??

    • Anonymous

      July 25, 2012 at 8:15 am

      yer, saya pon perasan perubahan tu sbb sy mmg minat dia dr dia jd model utk katalog. dulu bukan mcm ni. wpun sy peminat dia, sy x nafikan muka dia mmg nmpk lain. yg skrg nmpak sama mcm dulu contohnya amy mastura. artis lain kebyknnya alignment muka dah berubah

    • Anonymous

      July 25, 2012 at 2:11 pm

      bestnye buat fitnah di bulan puasa. baik berbuka je la korg, dh xde pahala dh puasa korg niiiiii

  5. tina.jr

    July 24, 2012 at 2:56 pm

    Memang ko cantik Rita bila pakai tudung, bersih ayu je muka. Martabat ko pun dah naik! Sudah-sudahlah togelkan rambut.

Loading...