Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Rita Rudaini Dan Azizah Ariffin Seperti Kembar Di Dalam Nona Februari 2012

Nampak macam kembar seiras pulak Rita Rudaini dan Azizah Ariffin yang menghiasi muka depan majalah Nona Februari 2012. Dua-dua memang hot mom dan dua-dua memiliki suami yang lebih muda. Memang nampak sangat menarik cover terbaru Nona kali ini.

nona terbaru

Advertisement

Kalau anda ada bercita-cita untuk mendapatkan suami muda, bolehlah cuba membaca Nona keluaran kali ini. Banyak rasanya pengalaman dan kisah peribadi yang akan diceritakan oleh Rita Rudaini dan Azizah Ariffin untuk tatapan anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 Comments

  1. NFI

    January 16, 2012 at 10:08 pm

    Ni aku panggil pesen tudung lepas mandi…nak keringkan rambut…bleh consider tudung ker ni???huduh:(

  2. Uui

    January 15, 2012 at 6:21 pm

    Aku doakan yg trbaek kat rita ..aidil pon agak2 r nak tggl anak bini gtu je.. Very tak matang lol!!!anak mak!!zaquan n rodoh tu,, just tggu dan lihat je k!!!!! Balasan kat kome pasti ada!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top