January 13th, 2012

Nampak macam kembar seiras pulak Rita Rudaini dan Azizah Ariffin yang menghiasi muka depan majalah Nona Februari 2012. Dua-dua memang hot mom dan dua-dua memiliki suami yang lebih muda. Memang nampak sangat menarik cover terbaru Nona kali ini.

nona terbaru

Kalau anda ada bercita-cita untuk mendapatkan suami muda, bolehlah cuba membaca Nona keluaran kali ini. Banyak rasanya pengalaman dan kisah peribadi yang akan diceritakan oleh Rita Rudaini dan Azizah Ariffin untuk tatapan anda.


111 responses to “Rita Rudaini Dan Azizah Ariffin Seperti Kembar Di Dalam Nona Februari 2012”

  1. NFI says:

    Ni aku panggil pesen tudung lepas mandi…nak keringkan rambut…bleh consider tudung ker ni???huduh:(

  2. Uui says:

    Aku doakan yg trbaek kat rita ..aidil pon agak2 r nak tggl anak bini gtu je.. Very tak matang lol!!!anak mak!!zaquan n rodoh tu,, just tggu dan lihat je k!!!!! Balasan kat kome pasti ada!!!

Loading...