Written by Bella | March 28th, 2017

Menjadi seorang ibu tunggal bukanlah satu tugas yang mudah, namun kita ketahui aktres Rita Rudaini agak kuat semangatnya dalam membesarkan dua orang anak lelakinya, Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna.

Walaubagaimanapun,  Rita kadang – kadang terkilan mengenangkan sikap bekas suaminya, Aidil Zafuan kerana langsung tidak mempedulikan anak-anak mereka. Aidil bukan sahaja membiarkan Rita menanggung kos pembelajaran mereka tetapi tidak pernah sekalipun  menyertai aktiviti anak-anak.

Rayyan dan Arjuna semakin membesar dan Rita tidak mahu Aidil menyalahkan sesiapa sekiranya satu hari nanti mereka tidak boleh menerima lelaki itu sebagai bapa.

Daddy mereka tidak pernah sekalipun menyertai aktiviti anak seperti sambutan hari jadi atau majlis anugerah di sekolah apatah lagi mengirim wang. Semua saya usahakan sendiri. Duit yuran sekolah anak pun tidak pernah diberi atau ditanya.

Pada saya itu tidak menjadi masalah kerana dari dulu lagi saya sudah biasa berdikari. Hidup saya sekarang sibuk nak membesarkan anak-anak. Bagaimanapun, jika pada masa depan, anak-anak tidak boleh menerima ayah mereka, waktu itu, jangan tuding jari kepada orang lain. Salahkan diri sendiri kerana tidak berusaha mengambil tahu hal darah daging sendiri. Saya pun tiada masa nak rosakkan emosi anak-anak dengan nak tolong ‘cover’ ayah mereka. Itu bukan tanggungjawab saya.

Pada pendapat kami, api berlawan dengan api sampai bila pun tidak akan menemui jalan penyelesaian. Bukan berniat untuk menyebelahi mana-mana pihak, tetapi mungkin juga Rita dan Aidil harus mengetepikan ego masing-masing dan cubalah untuk berbaik demi anak-anak mereka. Wallahualam.

Sumber Berita : InTrend Malaysia

113 responses to Rita Rudaini Dakwa Aidil Zafuan Tidak Pernah Ambil Peduli Soal Kebajikan Anak-Anak

  1. kak ta says:

    cari ayah baru..laki orang?

    35

    2
    • Anonymous says:

      betina ni…mmg x reti duduk senyap.

      33

      2
      • donnat says:

        aqasha kan ada.. whooppss.

        20

        1
        • Mat Sahdo says:

          si adil tu bukan marah pada anak2. marah pada ko lah kut. kalau aku dpt ex -bini ko ni pun, rasanya nk tengok muka pun naik loya. nk jenguk anak2 tpi bila tengok muka ko yg kuat meroyan kuat propa ni terus potong stim. reverse balik…..

          44

          1
        • oh mami jarum! says:

          nak suruh orang lupakan kes dia dgn laki orang lah tu. kisah dalam kain sendiri ko simpan tutup kunci mulut. sudahlah rita… ko pergi jual gambar2 ko main gym tayang jubor ko dlm insta je lah. ko dah kantoi sebenarnya mak cik. nobody believes you anymore.

          47

          1
        • Anonymous says:

          bila nak cerita pasal skandal dengan suami orang sis?

          25

          1
        • Bila Markonah Berbicara says:

          ni lah dasar betina melayu yg bodoh. waktu tengah sedap kangkang x ingat donia. bila dh keluar anak berekor-ekor, baru nk meroyan pelbagai pasal duit susu melalak. ingat permulaan ko dgn dia. siap lari nikah di siam lagi tu. heyyy loser, apa yg ko harapkn huh. kalu permulaan ko pun mcm sundal terdesak lapar konek!

          1

          3
        • sajat says:

          ni lah pompuan2 melayu yg l0ser. waktu ko tengah sedap dipacu ..kangkang peha seluas-luas tidak kt anak ikan yg muda pemain bola, ko tk langsung ingat masa depan ko tu. waktu berasmara -dana pun kalu boleh dub0r laki pun kalu boleh ko nk jilat kannn? dah boyot keluar anak 2 ekor kena tinggal mcm sampah..baru skrg nk komplen gitugini? too late lah sis..pandai2 la survive uolss. org lain lagi teruk masaalah dr ko. pun x aibkan bekas laki mcm ko.

          19

          0
        • Anonymous says:

          7

          1
      • Mat Ronggeng says:

        Pantat betul lah si Rita ni. Mulut macam cibai. Hormat lah sikit. Bapa Aidil baru je meninggal, si Rita mulut cibai ni nak cerita pasal hal janda “teranaiya”. Tak tahu hormat langsung…Kau tu ada pergi Majlis pengkebumian bapa mertua kau?
        Makin benci aku dengan betina jenis ni…

        5

        1
      • Bang Ucop says:

        seburuk-buruk mana pun bekas suami..sejahat-jahat mana pun dia…dia tetap ayah kepada anak-anak ko. ada jalan lain proper channel daripada sibuk mengadu masaalah ko pada para wartawan. kalau ini pun ko tak mampu berpikir dengan rasional dan matang, selayaknya kau tidak layak dipanggil ibu.

        36

        0
        • agree 102% says:

          slay!!!

          3

          1
        • Anonymous says:

          betul…dulu dia juga yg kangkang. sekarang???

          5

          4
        • Anonymous says:

          I agree Pak Ucop, sampai bila nak meroyan? Buat malu
          ibu tinggal je. Nafkah dah dpt..muta’ah dah dapat. Pompuan ni kena masuk rawatan sakit mental. Dia x sedar ke erk ..yg si ex husband dia dah x nk apa2 kaitan dgn dia lagi. Muka dia pun ex x sanggup nk tengok.

          7

          1
        • Cik bunga says:

          Ko ni zarima ke? ????????

          0

          6
    • Martha Tilaa` says:

      duit mutaah dah habis ke sis? hihihiks

      13

      1
      • Anonymous says:

        Tu yg terdesak smpai nk caras laki org yek?? Kesiannya…

        11

        2
        • Anonymous says:

          agree…dia pun x sewarak mana. dia ni dah tiba masa pergi cari tudung ultraman…tutup mulut sekali.

          15

          2
      • Eeeee. says:

        memekak buatper bahlol. ngadu lah pada makamah syariah.
        bodoh punya retis. patut kena cerai.
        buat malu orang perlis je ko nehhhh.

        38

        1
    • Anonymous says:

      kalu mulut mcm pantat ayam, siapa pun x teringin nk dekat dgn ko…

      2

      0
    • Pengasas Underwear Harum Mewangi says:

      salam…saya memerlukan stokis2 baru untuk koleksi spender terbaru khas edisi raya nanti bagi wilayah selatan. hubungi saya kalau minat nak jana pendapatan extra.
      k bye.

      8

      0
    • lava says:

      melarikan diri dalam melodi wartawan tanya isu dengan aqasha. nampak sangat ko salah sis.

      19

      0
    • Apakah says:

      Ayah adilil bru meninggal rasanya.. Hmmmm

      4

      1
    • mak becak says:

      kadang2 si papa bukan marah pada anak2…tapi si mamanya yg becok.

      4

      2
    • iw says:

      mcm2 compliant, ape kata ko bagi pada bapak dia pulak yg jaga 100%, boleh tak? tak abis2 modal guna anak nak sakat si bapak.

      Nafkah bapa pd si anak, hanya bg keperluaan asas je, tak perlulah sampai anak2 nak gi melancong pun nak mintak dng si bapak, nihhh anak2 yang nak gi ke or si mak yg nak mengikis.

      org lain pun macam ko, tp takdelah sampai meroyan gila mcm nihh

      54

      0
  2. melati says:

    duit mutaah utk beli spender da habis?

    18

    1
  3. GaRita says:

    Sibuk membirah menggarit mesej laki orang nak anak kacuk jepun la ape la pastu nak bising pasal ex laki. Apa la burok nau perangai betina sekor ni

    53

    0
  4. Zzz says:

    this is so 2014- 2015 gossip. next?

    16

    0
  5. Sofie says:

    Sabar byk2, setiap kebaikan kita pd anak2 ada pahalanya, setiap tanggungjawab yg diabaikn pasti ada balasannya..

    14

    0
  6. rini says:

    RR pls stop cite keburukn ex somi kt public.. yr kes dgn aqasha pesal senyap xde nk melenting bile org kondem ko sb perosak uma tangga..so betul ke sb ko x defend pon diri ko balik..dlu ko sllu defend balik bile zarema / ex bg statement tntg u tp bile kes psl u & aqasha npe snyp je…bile psl org len ko sibuk nk melenting / komen..don bajet2 suci murni sesuci lebaran .

    69

    0
    • Anonymous says:

      Cerita ni before keluar gosip aqasha lah. Nara takde gosip baru, dia bwk keluar gosip lama.

      9

      3
  7. Anonymous says:

    kisah ko dgn laki orang…bila nk komplen???

    9

    4
  8. Anonymous says:

    x habis2 bukak aib. aib ko dgn laki org???

    13

    1
  9. Luniaadihahs says:

    Udah kenapa tetiba kuar story cenggini..hormat la skit bapak si edil tu baru je meninggal..atok anak2 ko jugak..

    24

    1
  10. #TeamBaizurah says:

    asyik membanding kan orang lain..
    asyik down kan diri sendiri…
    asyik luahkan rase mcm diri tu terinaya…
    asyik minta like mcm diri tu sedih nau nau…
    asyik rase org yg diberi kelebihan tu tak bagus
    asyik nak luahkan ko je betul..

    43

    2
  11. nod says:

    euwww pleaselah…org nak tahu kebenaran tentang perancangan anak jepun ko dgn aqasha tu skrg ni..! yg ko tukar topic apehal… masa melodi interview ko tahu pun gelabah nak lari…tak tahu nak jawab apa!! hilang rasa hormat dgn RR ni…klu cantik pun tapi perangai asyik nk bercerita buruk org pun x elok juga ye sis.. life nampak hebat kerjaya ada anak2 pintar..mummy tu tunjuk la diri tu berharga sikit jgn nampak cheap sgt..

    77

    1
  12. izreen says:

    bila nk tudung…asyik mengutuk ex laki je kerja ko kan???

    5

    1
  13. Anonymous says:

    nak twist cerita ke rita oii……
    boleh lak keluar statement yg ni…
    kes ko dgn aqasha…..ape cer?? x reti2 ke nk kuar statement lak…tau lak diam..
    klu citer pasal ex ko melalakkkk,,,,

    12

    1
  14. Anonymous says:

    perangai ko pun mcm sundal..anak ikan bersepah.

    44

    1
  15. sis says:

    dah elok lah kot makcik ni start cari tudung mana yg sesuai… hahahaaha

    7

    0
  16. sapasapaje says:

    pegi mahkamah la cikcak.. sembang kat media bkn blh spenda baru pon.. attention seekers betol la akak ni.. ramai lagi janda yang lagi teruk kena dari akak.. so tak payah nak burukkan org sangat.. kau dah kompem ke kau tu terainiaya?????

    10

    0
  17. makamah says:

    pergi jual spender je lah rita.

    8

    0
  18. Anonymous says:

    kesian mungkin duit habis sudah…… nak duit lagi sebab nak dating mesti pakai yg baru semua. tempat pun mesti mahal

    35

    1
  19. Anonymous says:

    diamlah mak cik. bukannya orang kesian pun. rahsia kesundalan kau dgn laki org dah terbungkarlah weiii.

    next??????

    7

    1
  20. Loike says:

    But frankly speaking, she is beautiful..jambu je den nengok rita ni..rasanya artis muda pn ssh nak fight..kita xblh nak judge org..kehidupan kita ni rahsia Allah. Cukuplah sekadar kita tau dan dats it..kuncikan mulut..kata org..the more you talk, the more you make mistake..renung2kan dan selamat beramal..peace no war..

    8

    9
    • Anonymous says:

      just because you are beautiful doesnt mean you can be a homewrecker, bitch!!!

      38

      0
      • maria says:

        when a person always come up with negative statement one after another, always blame her ex husband in every angle as though the ex husband was married to himself, always create issue with others bla bla is never seen as beautiful, but ………….

        you fill up the blank.

        8

        0
      • Anonymous says:

        When it comes to divorce, in many cases, nobody is right or wrong. Jodoh dah sampai disitu. Stop being delusional like everything in this world is permanent, bitches!!

        3

        4
  21. Anonymous says:

    ahhh sudah. bila perampas berbicara!!!

    7

    0
  22. Mat K says:

    Aduh Rita. Aqasha kan ada.

    7

    0
  23. Anonymous says:

    tak payah nak jadikan diri kau mangsa. kau pun 2×5!!!

    6

    1
  24. hakak cun says:

    2×5 perangai sme ngn elly mezlin..x habis2 cite same

    39

    0
    • Anonymous says:

      Hakak Cun….kau ni perempuan ke pondan? Kalau perempuan saya doakan org rampas laki kau. Kalau pondan selamat terjun ke neraka.

      1

      9
  25. Anonymous says:

    kesian yg komen ni agaknya hidup bhagia dlm rmh tgga..
    kalau xpernh merasa jgn nk gebang lah..jadi dkt ko..laki tggl..srg2 terkontang kanting tggung anak br pdan muka..hal dia tu xde kaitan dgn nafkah..tgjwb ayah dia ke atas anak dia..jgn nk mix kan cerita..puihh

    3

    8
  26. Anonymous says:

    x amik tau hal kebajikan jd menumpang simpati pd suami org la ye rita?

    tgk dalam melodi kena terjah pesaipa tak pertahankan?setahu kite akk ni pantang bab2 cenggini,mesti tegakkan keadilan kan?kan?

    no wonder la aidil pun fed up..netizen tak bodo and x buta utk menilai..

    52

    0
  27. Somewhere says:

    Ok ini lucu! Tiba2 muncul pasal anak. Yg cerita Aqasha tu tak pula muncul. Explain that 1 1st. Dont pretend to be innocent. Yg innocent sini ialah anak2 ko dan Aidil yg ko burukkan semula utk cover cerita ko dgn Aqasha. Teruk perangai hang!
    #Dahtakminatkatpelakonni

    31

    0
  28. Pemerhati says:

    Jantan tak ada telor mcm ni berlambak. Cakap jer bising…bergaya..show-off. Tanggungjwb tak reti. Bila kwin lain dh lepas semua. Jantan yg hidup tumpang gaji bini pun ramai. Bini byr semua. Yang kat atas ni pun mesti ramai. Akhirat nanti akan diperhitungkan. Tak kemana…jgn lari.

    4

    7
  29. anon says:

    lagi satu napa bini aqasha pun senyap tros???

    1

    0
  30. Anonymous says:

    bila getah spender dah terputus!!!!

    16

    1
  31. Anonymous says:

    CikTa mana…CikTa? Hang xmau tambah seayat dua? Hang cik ta bela laki sebab teringin anak mat salleh. Kesiah aisyah…mak dia juai aishah sebab nk cakuk handbag mahai…baju lawa…kena bela abg2 yg konon macho. Cik Ta…stop abusing ur child. Nanti jd mcm Scha dan Awal. Lara cari duit utk parents.

    3

    2
  32. Kahx3 says:

    padan muka ko wahai betina tua yg bodoh. dulu ko nk sgt anak ikan tu. pantang nampak dahi licin sikit ko tadah pookie. skrg baru nak melalak mcm yahudi mabok. sesuai lah….settle lah sendiri. loser!

    2

    2
  33. Anonymous says:

    gosip dah basi…

    4

    1
  34. thee heee says:

    ko pergi la main bola2 aqasha tu….mana taw dpt upah.

    3

    2
  35. Anonymous says:

    “ni lah pompuan2 melayu yg l0ser. waktu ko tengah sedap dipacu ..kangkang peha kt anak ikan yg muda pemain bola, ko tk ingat masa depan ko tu. waktu berasmara dana dub0r laki pun kalu boleh ko nk jilat kannn? dah boyot keluar anak 2 ekor baru skrg nk komplen gitugini? too late lah sis..pandai2 la survive uolss. org lain lagi teruk masaalah dr ko. pun x aibkan bekas laki mcm ko”

    waduh!

    2

    2
  36. Hajjah Badariah Hassan says:

    ni mesti jenis pompuan melayu waktu sedap bercinta time main tak ingat dunia.
    pakai tadah jew farah kaw. bila kena tinggal mcm plastik pembungkus makanan.. baru nk melalak seantero dunia. waktu awal2 kaw x pikir dan analyze jantan ni boleh ke idak buat laki. asalkan comel pemain bola …rembat konon glamer comel apa la. jenis pompuan cam kaw ni waktu dating jubor berbulu kerak laki kaw pun kalau boleh nk jilat kasi cuci kan? now?

    4

    0
  37. Anonymous says:

    DULU AKU RASA KESIAN DGN MINAH NI.. TP SKRG AKU RASA DIE MENTAL DAN PENDENDAM.. STRESS TGK MUKA ANAK KOT SBIJIK MUKA AIDIL TU YG X BOLEH LUPAKAN EX SUAMI…MEROYAN DIE NI

    11

    0
  38. fed up with your drama says:

    tiada siapa nk kasihan pada ko sbb perangai kau pun mcm…setaaaaaannnnnnn.

    6

    1
  39. Anonymous says:

    sorry, no sympathy for a homewrecker.

    9

    1
  40. Anonymous says:

    dari pemerhatian aku:
    1. dia masih syg bekas laki dia, terkilan hidup tanpa suami kacak muda footballer pulak tu
    2. dia rasa dia hidup seribu tahun, tup2 mati bsokanak2 tu sdh pasti bapak dia akan jaga
    3. dia nk satu dunia tau, dia wanita independent dan mampu hidup mewah tanpa suami
    4. dia nak tutup mulut org psl dia kacau laki org
    5. dia kemaruk BUTU
    ada sapa2 nk tambah ?

    34

    0
    • mawie says:

      6. dia meroyan
      7. otak dia x sihat/ urat saraf IQ demam
      8. berak tengah jalan tapi nk x mengaku
      9. inginkan perhatian
      10. lantak ko lahhhhh!!!

      15

      1
    • mak dara says:

      15. puki masam hanyir.

      7

      2
    • Anonymous says:

      16. spender dah tekoyak???

      5

      1
    • aaakulahhh says:

      17. konek Aqasha dah x naik sbb stress kes terbongkar
      18. Mmg mental dah dia ni.sama kes ngan PashaSundalMukecampondan tp perasan hot
      19. Makin takut aku ngan org Utara ni…mmg ramai perangai camni ka..huduh aih

      1

      0
  41. Anonymous says:

    16. spender2 dia dah terkoyak…aqasha rentap.

    3

    3
  42. Anonymous says:

    wowww….tanggungjawab orang lain dia boleh pertikai…tapi diri sendiri duk kacau hak wanita lain boleh pulak ye.
    never ending lah minah ni.

    5

    1
  43. Anonymous says:

    seorang ibu yang ikhlas jaga anak2 dia x perlu nak pertikai tugas bapa anak2 tu. tau lah si bapa nak buat apa…take skrg maybe kemudian.Dan pandai2 lah bapak n anak2 dia settle relationship diaorang….ex wife xyah lah make sebok.mcm si jejai ambik berat anak2 dia n provide everything pun janda dia boleh meroyan….x malu ke janda2 ni semua….buat gang bashing ex hubby masing2 ….bwk msk sekali azwan Ali…meriah lerrrrr.

    67

    -1
  44. Mak Becok says:

    Pi beramboslah betina miang gedik oi! Tak dak siapa dah kesian kat hang! Penipu!

    5

    0
  45. tina fazlita says:

    rita sundal ingatlah umoq dah 40 udah udah ler……bawa mengucap sundal tua oi…kelentit dah kering..pantat dah kering

    1

    1
  46. Kak Ta Kodiang says:

    Wah…wah. Duit yg hang dpt tiap2 bulan hang buat pa? Maen kutu?

    I ni laen lah..terbang sana sini merentas benua. Yg hang.. asyik dok masok gym tunjok pungkoq dlm Instegeram aja.

    Oh lupa.. i kan fabbb!!

    5

    0
  47. FUck off lahhh says:

    …dalam Melodi tahu pulak tak nak komen pasal kes merenyam dengan laki Baizura tu kan? Kimek punya betina!

    4

    0
  48. Anonymous says:

    stuf lah sundal muak dengar cerita ko.

    3

    1
  49. Suasuwei says:

    Aku kesian dekat pompuan yang rasa laki dia hak milik mutlak dia. Ada sesetengah pompuan dapat bahagiakan suami ada yang bajet alim tudung labuh buku lali pun kalau kau tak boleh buat suami bahagia kau loser.. Laki tak nak kat kau bukan sebab org lain tapi sebab kau. Perampas ni ada dua jenis…1. Memang jalang yg ganggu rumah tangga org lain. Perampas kedua mcm tokti… Yg memang ditakdirkan berjodoh dengan dato k. Tengok muka bahagia dato k sudah la. Yang pasti pandai2 la layan laki… Bukan jaga laki. Jaga laki mcm laki precious tak boleh hilang. Kau hanya pak guard… Pandai melayan laki kau pembahagia lelaki, kau pusat hiburan yg laki akan sentiasa cari. Cuba perempuan yg kena tinggal suami muhasabah sampai sarawak… Termasuj si rita ni.

    0

    0
  50. Yekeni says:

    Rata2 orang2 ni tak tau mengasingkan situasi.

    Rita ngan uqasha hal lain
    Rita ngan bekas suami hal lain

    Ini soal ayah ngan anak. Bayangnya takde masa anak 1st day of school. Dia pergi bercuti. Bday anak dia takde. Segala2nya dia takde. Pasal ex tolak tepi. Tapi tak fikir ke perasaan anak? Kalau dia betul2 nak jumpa anak, ada caranya kalau rita tak kasi. Takkan takde otak utk berfikir.

    Cuba contohi bf nora, jejai, eizlan… their kids still hv their fathers in their lives…. anak2 eizlan cutenya!

    0

    6
    • Farah says:

      So???? kenapa masalah dia dgn bekas suami petlu di gembar gembur tapi masalah cuba memporak peranda kan rumahtangga org lain dia pilih utk berdiam diri. Korang fikir lah sendiri.

      7

      0
      • Yekeni says:

        Anak dia dengan ex dia ada ikatan tanggungjawab.

        Dia scandal ngan laki orang takkan dia nak gemburkan. Kalau u scandal u nak gemburkan? U fikirlah sendiri…

        U sokong perbuatan si bapa kepada anak2 hanya sebab ibunya mulut longkang?

        Jadi manusia ni kena ada otak … anak tetap anak… ex wife boleh jalan… tapi kan ex wife tu jugak lah yg satu masa dulu cinta mati… ye tak?

        Ex wife dulu lah yg satu masa dulu dia bersatu sampai 2 anak… masa tu dia benci ke?

        0

        2
    • Qalbu says:

      Iye lah…ada cara klu Rita tak kasi. Nnt x pasal2 rita ni meroyan ckp aidil culik anak. Bkn tak tau perangai gila si rita ni. Nafkah nak.. anak x mo kasi jumpa. Dia jer lah yg betul. Semua org lah yg salah runtuhkn rumahtngga dia . Nasib lah aidil tu lalu jugak jadikn ko bini jd dapatlah jugak ko 2 anak. Klu org lain jd kan ko gundik jer

      2

      1
    • Okokje says:

      Setuju. Walaupon ex beri duit bulanan tapi hari2 penting kalau bole adakn diri. Tkkn Bz sepanjang tahon? mcmana pn tk suka ibu nya buat la ni demi perasaan anak2. anak kecik bole trsenyum Bila da besar Nnti pendam perasaan. Anak2 dewasa saya tetap nk ayah mereka hadir pada acara2 skola atau yg lain walaupn saya bukan ibu tunggal. Bole saja saya yg hadir sorang. Tapi lain kalau ayah hadir beri sokongan. Kalau bercerai jgn ceraikn kasih sayang anak2. Ni pendapat. Jauh skali nk sokong mana2 pihak.

      2

      1
    • Firas says:

      Cuba beri Aidil jumpa anak2 tanpa bersyarat. Baru kita boleh tahu dia bapak yg baik atau tidak?? Kalau bersyarat, utk kepentingan siapa, si janda atau anak2??? Tak mungkin Aidil akan bawa lari anak2 tu, dia tahu dia tertakhluk di bawah undang-undang. Kenapa janda birah tak fikir kan perasaan anak org lain kalau di tinggalkan bapa mereka??? Kenapa dia pilih ke arah yg sama??? So siapa yg pentingkan diri sendiri sekarang???

      5

      0
  51. Anonymous says:

    rita ne aku tengok…
    minta perhatian bekas suami…
    masih mengharap ke betina miang… macam binatang

    0

    1
  52. sepaun says:

    sian.. anak2 yg jadi mangsa :( aku rasa patut drg dua ni terutama rita bykkan muhasabah diri. mula2 mmg sian dgn rita ni tp lama2 meluat la pla.. sory

    1

    0
  53. Anonymous says:

    Klr jer Berita Rita Mesti Ada Aidil sekali.

    0

    0
  54. Aidil tu pagal hai says:

    fokus gais…ni cerita bapak yg tak bertanggungjawap..sedap buat anak lps tu tinggal anak mcm anak haram..regardless la rita buat apa pun..fokus ini cerita aidil x bertanggungjawap..lps tgn hal anak2..anak2 tu bin spe? fokus aidil woi..jenguk anak bkn mak depa..hang kan professional..ka hang dh kena mandrem dgn bini baru? wakakaka

    0

    1
  55. silajawab says:

    oii staff fund bila nak bagi. nanti nak pakai baju apa time party pot luck nanti?

    0

    0
  56. Anonymous says:

    Mtk maaf la kak rita..hantaq sekolah smpai ribu raban buat pe..sek kerajaan yuran xmahal la kak..affordable lagi..nak exclusive sgt kena byq mahai la..bila xmampu dah baru bunyi bekas suami itu ini…asal bunyi je psl kachingggg

    1

    0
  57. JARI GEBUS says:

    BAPAK DIAORG NAK JENGUK NAK PELOK ANAK KO TAK KASI..TAPI KO MEROYAN BILA C BAPAK TAK BAGI KEBAJIKAN ANAK2…KO LAGI PENTING KAN DUIT BAPAK BUDAK TU DRPD SILATURAHIM ANTARA BAPAK DAN ANAK!!! PUIK

    1

    0
  58. JoyR says:

    komen dari orang yg sama je semua ni tukar2 nick, siapa tu kesian

    0

    0