Rita Dan Aidil Dinasihat Berbincang Secara Baik Untuk Contoh Kepada Masyarakat

Hiburan

Rita Dan Aidil Dinasihat Berbincang Secara Baik Untuk Contoh Kepada Masyarakat

Semua orang tahu betapa dalamnya kemelut rumah tangga Rita Rudaini dan Aidil. Sekejap nak cerai, sekejap tak jadi cerai. Satu persatu cerita dikeluarkan di mahkamah. Dan baru-baru ini, hakim yang mengendalikan kes mereka menasihatkan agar Rita dan Aidil berbincang secara baik mengenai masalah rumah tangga kerana mereka adalah selebriti terkenal.

rita aidil

Advertisement

Kata Hakim Syarie Wan Mahyuddin Wan Muhammad:-

Bersempena kedatangan bulan Ramadan adalah lebih baik Rita dan Aidil ambil keberkatan itu dengan berbincang secara baik mengenai masalah rumah tangga mereka. Tambahan pula kedua-dua mereka adalah selebriti terkenal dan patut menjadi contoh baik kepada masyarakat khususnya. Kalau tidak boleh selesai juga tiada masalah untuk bercerai secara baik

Betul juga kata Hakim Syarie Wan Mahyuddin Wan Muhammad ini. Impak perbicaraan kes Rita dan Aidil bukan hanya pada diri mereka sahaja tetapi juga kepada peminat-peminat mereka. Abang Nara doakan agar kes mereka dapat diselesaikan secepat mungkin. Lagi bagus kalau dapat diselesaikan secara baik. Kalau dah tak boleh sangat, hanya penceraianlah jalan terakhir. Semoga jalan terakhir itu dapat dielakkan.

baju beautifulnara

T-Shirt BeautifulNara kini boleh dibeli dengan harga RM29 termasuk kos penghantaran. Murah gila kan? Dapatkannya hari ini juga dengan menghantar email ke [email protected]. Siapa cepat dia dapat. Sangat-sangat terhad.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. bunga_larangan

    July 16, 2012 at 12:44 am

    artis lain pon de gak bcerai…tp xde la kecoh camni…bende ni menjadi terlalu kecoh sbb mulut Rita..sape setuju sila LIKE…

  2. Anonymous

    July 14, 2012 at 11:37 pm

    org gemuk perasan kurus jer kata rita terlalu kurus, cantik tu. jgn ingat dah pakai korset tu org xtau spare tire korang. menyampah dgn org gemuk pakai korset konfiden cantik sensorang pakai ketat2 pastu kata org yg slim terlalu kurus. macamla org xtau bila bukak baju saper yg cantik saper yg buruk

  3. H

    July 14, 2012 at 8:04 pm

    Cantiknyer tudung Rita

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 14, 2012 at 8:05 am

    dh lah rita kasi lah aidil peluang untok dia memperbaikan diri dia kalau betol aidil yg salah ….bis sampai skarang kes ni tk habis2 lagi….. aidil maseh sayangkn rita tu pasal dia tknk kasi cerai …RITA PN MASEH SAYANGKN AIDIL KNNNNNNNNNNNNNNN…………! ah..ah..ah..jangan bohong !!

  5. Which swimwear is best for DD sizes

    July 14, 2012 at 3:55 am

    Right now it sounds like Expression Engine is the top blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

Loading...