March 4th, 2020

Kehangatan cinta pasangan Risteena Munim dan Isa Khan sedang hangat membara dan begitu terbuka berkongsi kisah cinta mereka dengan umum. Kata orang, bila hati sedang bahagia dan berbunga, setiap saat hanya fikirkan perkara yang indah sahaja.

risteena isa khan

Sering ditanya mengenai detik pertemuan dengan tunang tersayang, Risteena menerusi akaun Instagramnya berkongsi video yang menunjukkan siapa terlebih dahulu memulakan langkah untuk memikat. Dia juga mendedahkan perbualan bersama Isa yang cukup romantis.

Risteena pada masa yang sama memberikan bayangan dia akan berkongsi semua detik-detik bibit cinta mereka satu hari nanti.

View this post on Instagram

Ramai yang tanya saya, macam mana pertemuan saya dan Isa Khan. Siapa mengorat siapa. Macam mana hubungan tu bermula. Insyaallah one day saya akan share betul-betul dengan semua. Tapi harini saya nak share sikit satu kenangan indah dimana hubungan ini baru nak bermula. Satu kenangan yang akan sentiasa diingati. Sehingga sekarang Isa Khan masih orang yang sama saya kenal dulu. Semoga terus kekal orang yang sama. . Hargai FAMILY dan orang-orang yang rapat dengan kita seperti hari ini hari terakhir kita dapat melihat mereka. Kerana kita tidak tahu bila mereka akan pergi selamanya. Tunjukkan kasih sayang korang pada orang yang korang sayang. Spread love. Show love before it’s too late♥️ Saya juga mendoakan kalian mendapat kebahagiaan dunia akhirat. Amin ♥️

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena) on

Terdahulu, Risteena dan Isa telah selamat mengikat tali pertunangan pada 23 November 2019 ketika bercuti di Bali, Indonesia. Bagaimanapun, mereka masih belum menetapkan tarikh perkahwinan.


13 responses to “Risteena Munim Kongsi Bibit Cinta Dan Saat Isa Khan Memikatnya”

  1. Please la says:

    Siapa diorang nihhhh????? Taknak tahu pun la Nara!!! Nextttt

  2. Mak Cik bukan bawang says:

    Min, memang hari2 kena up cerita diorg ni ke? Dah tak der cerita artis lain ke? Anyway semua orang tengah risau pasal penyakit dan politik sekarang ni… just bagi tahu Kalau min tak tahu…

  3. Ani says:

    sudah2lah buat dosa…dunia dh tenat , Allah swt dh hantar benda halus yg kita xnmpak covid-19 dan habis semua terkena …Mekah dan Madinah pn dh lenggang.. Dunia dh akhir zaman, dik …nak berpeleseran lagi kea / nikah jealah cepat

  4. korok says:

    la hai x abis lagi ke minah ni…dok canang x kawin2 serupa adik gak…ko tgk la emma tu krg2 trus kawin sama ngan farah nabila…ni cm tin kosong…meluat ok..org dok sebok dgn wabak covid & isu negara…

  5. joyah says:

    no body care….dia ingat dia sapa, berlakon drama apa pun tak pernah tgk….takkenal pun sapa….terus skip beraita bodoh ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...