Written by Irsa | October 4th, 2019

Sepertinya tiada pengakhiran kepada kemelut perkahwinan di antara Sultan Muhammad V dan bekas ratu cantik Moscow, Rihana Oksana Voevodina.

Terbaru, wanita berusia 27 tahun itu telah memuat naik satu temu bual eksklusif mengenai hal rumah tangganya menerusi laman Instagramnya.

 

View this post on Instagram

 

I gave my first interview to clarify our situation with the divorce. I haven’t seen my husband since last December. He is hiding from me and our son and unfortunately he is the one who is making the public scandal. I would like to apologize for his behavior… Hope he will think about his reputation and will stop all this fightings. Faris, you are a father and you are a Royal- please, think of what you do. Thank you for attention Love all of you ??????

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Berdasarkan sedutan video itu, Rihana menegaskan bahawa dia dan anaknya, Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra tidak bertemu muka langsung dengan Sultan Muhammad V sejak daripada bulan Disember tahun lepas lagi. Wanita itu juga menyatakan bahawa tiada sekalipun dia menghubungi sudara-mara mahupun kenalan suaminya itu.

rihana oksana dakwa tidak jumpa sultan sejak disember

rihana tidak berjumpa dengan sultan sejak disember

Menurut Mail Online, Rihana didakwa telah menuntut sebuah rumah agam bernilai £8 juta (RM41.2 juta) dan turut meminta nafkah bulanan untuk anaknya berjumlah £24,000 (RM123,694) sebulan.

rihana oksana tuntut nafkah dan rumah agam

Dalam entrinya itu, Rihana telah meminta Sultan Muhammad V supaya tidak menimbulkan sebarang spekulasi yang boleh merosakkan imejnya sebagai seorang pemimpin dan kerabat Diraja.

Semenjak tersebarnya berita penceraian pasangan ini, rakyat rata-ratanya tidak mengetahui cerita sebenar disebalik kisah ini. Walaupun Rihana sering memuat naik pelbagai kenyataan menerusi laman Instagramnya, Sultan Muhammad V lebih senang mendiamkan diri dan hanya pihak Istana Kelantan yang mengeluarkan kenyataan bagi pihaknya.

Sumber: Forum CARI

46 responses to Rihana Tuntut Rumah Agam, RM 41 Juta Dan Nafkah Anak Berjumlah Lebih RM120,000 Sebulan Daripada Sultan Kelantan

  1. Anonymous says:

    truee

  2. Mat Aussie says:

    mana geng klate haritu?
    bukan main ek defend kata sultan kelate terbaik.
    dia pilih org luar bukan main dia backup. pertahan kata sultan terbaik. kahwin bercampur bangsa.
    ni jd cmni marah pulak dkt bekas isteri?
    lanciau kelantan!

  3. Anonymous says:

    Tahu tak kebanyakan perempuan russia kerja apa kat middle east , turkey and Europe ?

  4. Hui says:

    Cara pilih isteri: agamanya.

  5. Kak Oksini says:

    Pebenda 25. 27 lah weyh baca betul.

  6. Nana Ker says:

    Kata former Miss Moscow, tapi awat duduk pun cam tu? Tak de ciri ciri former Mss Moscow pun. Cam sembang mamak gitu je duduknye.

  7. Brunes says:

    OMG tu kau tengok pukulan scammer! perempuan jalang, pls meninggal..

  8. Firha says:

    Ni cakap bukan nak downgrade pompuan ke hape.ni mmg pompuan mata duitan.nak pekena org jer.kalu x,xkan lawyer nak cakap x dak bukti anak tu anak sk.nak kira jahat ni,laki pompuan sama ja.adik ipar aku pompuan kot,bertudung, kikis duit berpuluh ribu,last2 x kawin.mmg dr awal dia xnak,tapi itulah..,

  9. Anonymous says:

    Kasian tuanku…ini semua ujian Allah kpd tuanku.. Bertaubatlah kpd Allah yg maha pengasih lg maha penyayang..Syurga bukan percuma..jgn putus harapan utk trus menjadi raja yg baik utk rakyat kelantan..yg lalu biarkn berlalu..

  10. Jonah says:

    Pikir masalah ko sudah ler.. duk sibuk pikir masalah orang lain..giler bawang

  11. Eh says:

    Lawa kan.. bentuk badan dia perfect mcm barbie doll..

  12. Wow!! says:

    sapa x teringin….kaler pink kot….

  13. Anonymous says:

    Mungkin mula2 rihana ne jd perempuan simpanan kut. Dah mngandung baru nikah. Lepas dah beranak cerai la. Alaaa lelaki tambah2 lgi org royal. Pusing ceta laa kata tu bukan anak kau. Pompuan tu pn org rusia siapa yg nak percaya cerita dia.

  14. Anonymous says:

    Pisau cukur platinum cap kepala buaya tembaga…

  15. Lavender says:

    X faham. Ape yg pelik? Bukan semua manusia nak kan org yg hensem n cantik ke? Kite sendiri pun nak diri sendiri hensem & cantik kan? Atau ade org nak yg sememeh jd pasangan hidup die?

  16. Sultan Kelantan yg hilang maruah says:

    1 saja aku nak cakap.. Padan muka kau Sultan Muhammad V bodoh!! Itu la.. Konon high taste nak perempuan luar negara, cantik amat, muda, Ratu Cantik pulak tu… Perempuan kat Kelantan tu langsung kau tak pandang… Konon kau tu warak, educated… Tapi rupa2nya kau pun bernafsu babi yg hanya pilih bini berdasarkan rupa semata2… Kau tak peduli pon bangsa, agama, pemikiran, budaya dan niat dia… Skrg ni tengok la, kau malu 1 dunia dipermainkan perempuan pisau cukur macam tu… Yg rakyat Kelantan pun bodoh… Seronok sgt la Sultan diorang dapat kawen dgn perempuan cantik mcm tu… Husnuzon tak kena tempat… Konon Sultan boleh bimbing perempuan tu jadi muslimah sejati… Skrg bila dah jadi macam ni, korang rakyat Kelantan maki2 pulak perempuan tu… Hahaha Orang Kelantan dan Sultan Kelantan ni memang bangang abadi pun… Hadap ja la game perempuan tu…hahaha

Tinggalkan Komen Anda Di Sini