Written by Bella | October 22nd, 2019

Sebelum ini, kecoh apabila bekas ratu cantik Moscow, Rihana Oksana Gorbatenko memfailkan petisyen paterniti di Mahkamah Rusia untuk menentukan siapakah bapa kepada Tengku Ismail Leon Petra.

Apa yang dikatakan oleh Rihana menerusi beberapa kenyataan media, beliau menegaskan bayi itu adalah hasil perkahwinannya bersama bekas suami,Sultan Muhammad V. Namun, sejak dilahirkan sehingga hari ini, Rihana tidak pernah mendedahkan wajah anaknya kepada umum.

Bagaimanapun, baru-baru ini Rihana berkata dia akan kongsikan wajah Tengku Leon menerusi saluran YouTube miliknya tidak lama lagi.

rihana oksana bakal dedahkan wajah tengku leonTerdahulu, Rihana mendakwa dia dan anaknya tidak bertemu dengan Sultan Muhammad V sejak Disember tahun lalu dan mengetahui mengenai perceraian mereka hanya melalui internet. Rihana juga telah menuntut sebuah rumah agam bernilai £8 juta (RM41.2 juta) dan turut meminta nafkah bulanan untuk anaknya berjumlah £24,000 (RM123,694) sebulan.

9 responses to Rihana Oksana Bakal Dedah Wajah Tengku Leon

  1. dua says:

    jgn di edit mukanya sudah ler…

  2. Anonymous says:

    Mak kau dia pnya nafkah..lg rumah 4 juta..ni suma pasal duit ja ni..klau x buat apa tuntut gila2 pnya harga..

  3. Jommmm pindohhhh!! says:

    Blog ni dah mati.. semua ke Cari Forum dot com dot my… lebih terkini.

  4. Anonymous says:

    Tul2.. Takziah… BN dah mati. Pindah ke CariForum. com . my

  5. Nor izah says:

    Iras muka tu ya juga. Ya paling tepat, ujian DNA.
    Nak tujuk muka pun tak berani, DNA lagilah.
    Adakah anda mengandung sebelum berkahwin dgn seseorg.

  6. Anonymous says:

    dedah muka apa guna, bukan satu2 nya bukti kukuh…cuba mengaku, apa kau buat smpai baginda talak 3, tak perlulah baginda jatuhkan maruah kau..
    mgaku jelah..apa yg kau dh buat di belakang baginda sewaktu jdi bini..

  7. Aida Musa says:

    YouTube ..hmm kutip duit lagi kau
    Tak pernah ikhlas. Siap ada team buat content lagi
    Suka hati kau lah!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini