Riak Dan Takbur Makan Diri

Trending

Riak Dan Takbur Makan Diri

Saya sebagai admin bukan ingin kutuk atau membenci tapi ingin berkongsi keangkuhan sesetengah pihak yang 10 tahun lepas julang piala tapi belagak macam baru kemarin julang piala. Kita sebagai manusia jangan bersikap angkuh kerana sifat itu akan makan diri sendiri. Bukan la semua tapi ada sesetengah golongan sahaja, kita boleh lihat di sini seorang fan page Kami Peminat Bola Sepak Johor telah dibahan oleh fan mereka sendiri. nak post angkuh pun agak2 la, ini game bola bukan game main guli senang2 kita nak gembira team kita dah menang.

kena bahan dengan fan sendiri

Advertisement

kepada admin-admin fan page lain, jangan tiru aksi mereka, jadikan ini taladan untuk semua. Jadilah fan yang professional yang boleh menerima kacian dan kutukan ketika team masing-masing kalah.

p/s alllaa semua pakat nak marah, ni baru aku yang tulis. kena dengan admin soccernet dengan Sukan Star mau korang mengamuk baling-baling barang dalam rumah aku rasa.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. free dating

    April 18, 2013 at 6:23 pm

    Great work! That is the type of information that are supposed to be
    shared around the net. Shame on Google for no longer positioning this post higher!
    Come on over and consult with my web site . Thank you =)

  2. online dating business

    April 13, 2013 at 5:49 am

    I am curious to find out what blog platform you are working with?
    I’m having some minor security issues with my latest website and I’d
    like to find something more secure. Do you have any solutions?

Loading...