Written by Bella | December 17th, 2015

Biarpun dihimpit dengan pelbagai kontroversi dan cabaran apabila mula menjalinkan hubungan bersama Emma Maembong, Kamal Adli bagaimanapun mengakui apa yang berlaku mempunyai hikmahnya sendiri.

Jelas Kamal sejak beliau mula berkawan dengan Emma, rezeki beliau tidak pernah putus dimana beliau menerima pelbagai tawaran.

Malah,  drama Jodoh Sebelah Pintu gandingan beliau dan Emma yang disiarkan menerusi Hypp TV mendapat sambutan yang diluar jangkaan , kerana mengetahui masih ada pihak yang kurang senang dengan hubungan mereka.

Sejak berkawan dengan Emma Maembong memang nama saya dihimpit kontroversi satu persatu, selain dikecam teruk di laman sosial dan digugurkan produksi dari sebuah filem.

Walaupun agak tertekan dengan perkara itu, ada hikmah lain yang saya nampak iaitu rezeki saya tidak putus-putus. Saya akui banyak tawaran yang saya terima antaranya jadi duta produk minuman Escola.

Saya sedar masih ramai yang tidak suka hubungan kami sebab itu juga saya kurang muat naik foto di laman sosial. Tapi disebabkan perkara itu juga mungkin membuatkan drama kami mendapat rating tinggi di HyppTV.

Berbicara mengenai percintaannya itu, Kamal dan Emma buat masa ini belum mempunyai sebarang rencana untuk membawa hubungan mereka ke peringkat seterusnya. Katanya, kalau jodoh tidak akan kemana.

Baik Kamal mahupun Emma, kedua-duanya mempunyai pengalaman pahit dalam bercinta, usahlah terburu-buru dalam percintaan biarlah masing-masing sudah mengenali hati budi dengan lebih mendalam sebelum ke peringkat yang lebih serius.

Sumber Berita: mStar Online

26 responses to Rezeki Semakin Murah Sejak Berkawan Dengan Emma – Kamal Adli

  1. minah jambu gerek says:

    kawin suda laaaa berape taon nk tunggu 7taon 8taon ?

    0

    0
    • Ayoooooo!!! says:

      Rezeki di tangan Allah bukan Emma. Ko ni dah kenapa bro?

      0

      0
      • The House- Rancangan TAIK! says:

        ye lah tu, waktu tengah indah…semuanya murah.
        bila dah break..semuanya buat muka sememeh mcm taik jamban curah.

        0

        0
    • Anonymous says:

      baru jadi duta minuman dah kecoh. poyo lah.

      0

      0
    • Anonymous says:

      to kamal

      kalo ko brkawan je ko dh rezeki murah, ape kate ko kawin pulak.

      takat ckp manis cenggini, dh lali aku dgr.
      x baik dok berpacaran ke sana ke mari lme2 tnpa ikatan sah.

      peace yaw

      0

      0
  2. Anonymous says:

    tunggu la lg lama2 kamal,end up clash..emma memilih lelaki yg stabil dan mengakhirkan zaman bujang dgn lelaki itu..hahaha..pastu menyesal la lg skali..

    dont tell me ko menempek ngan emma sbb nak job?
    yela emma kan very the close to Michael Ang..heh

    0

    0
  3. tulip hijau says:

    Yo lah tu…

    0

    0
  4. Wasabi Hijau says:

    Rancangan The House tajaan Kotex Emma Maembong kt Astro…mcm TAIKKKK!

    0

    0
  5. jemilah says:

    mintak maap nak tanya
    apasal ku nampak fesyen hijab and dress emma maembong ni mcm selebek
    lepas dia pakai tudung mcm fesyennya agak selekeh
    orang pakai tudung bukan tak boleh kemas2
    ngk baju die dalam cerita astro dgn ammar baharin tu selekeh
    dulu citer dalam isteri separuh masa dgn aiman tu selekeh
    dalam the house pun selekeh
    apo kono ko emmma

    0

    0
    • Anonymous says:

      hello, kekadang kalo pakai selekeh tu nampok comel ok, dh org nye memang comel, emma belakon mmg nmpk natural sebab tu nmpk selebet je, pasal die mmg dh comel

      0

      0
  6. Anonymous says:

    orang lain buat kuih,kau rembat jenamanya mengaku sendiri,lepas tu kau buat kilang kuih curi jenama orang tu..pigidah,,dua dua buat duit atas kepayahan orang lain..pirah mabok.

    0

    0
  7. Karma says:

    Masa couple dengan Intan Ladyana dulu, walaupun tak minat mamat ni, tapi masih juga boleh layan drama dia

    Tetapi selepas di couple dengan Emma, rasa nak muntah…loya…menyampah betul dengan mamat ni. Entahlah kenapa..Bukan dia ada buat apa2 pun dengan aku, tapi dia tu celebriti. Perangai dia yang rasa diri Hensem dan bagus tu yang buat aku meluat…lebih2 lagi si Emma tu.. Haiiss.. Memang patt Intan tingalkan, sebab Intan berhak dapat lelaki yang lebih layak.

    0

    0
  8. Gg says:

    Byk job ke?? Mcm sendu je. Klau byk sgt job mesti ko x merengek bila xdpt berlakon dlm abg long fadil 2

    0

    0
  9. nil says:

    terkejut sya membacanya..murah rezekinya sejak [email protected] dgn that girl. rasanya statement ni dh pernah keluar dulu…nara..ko ni takde benda erkk nk pos.
    apa persaan mak dan ayah lelaki ni yer bila baca apa yg ank dia katakn ni. tak terasa ke atau tdak berkecil hati ke.
    kesian,kan..emak yg mengandung dan melahirkan dia,..end the end org lain yg dpt mna…ilmu man yg lelaki tu bljar yer. semua rezeki dtgnya dari ALLAH…bukan dripda sesiapa cuma kita sja yg perlu berusaha mencarinya. makin dungunya manusia skrg bila berkata2.
    sedih sya. harap mak dan ayah dia teruslah berdoa utk ank yg tdak kenang budi ini yer….nampak sgt..otak letak atas lutut

    0

    0
    • tasah sillah says:

      engkau ni Emma kan?

      0

      0
      • Anonymous says:

        bkn emma la. ko xfhm ke, dia ckp kat kamal supaya jgn fikir rezeki dtg sbb kwn dgn emma.
        rezeki dari Allah dan xde kne mngena dgn keintiman dia dgn emma.
        mcm org cina kan selalu ckp “ada ong” cmtu la yg kita xbleh ckp.

        0

        0
  10. kaki tabur says:

    macam riak je….sendu

    0

    0
  11. Ku Ril says:

    Kau tak tahu..aku naik menyampah tgok iklan escola kau tu..gedik nak ampushhh..meluat…

    0

    0
  12. Amir says:

    berkawan jer ker?
    Habis tu kenapa yer complain sbb Nabil xdpt job?

    0

    0
  13. i x rela says:

    kamal adli suka drag nak dara org sampai abes umo at least kasanova shah jasle pun akhirnya nikah jugak..buat ms jer ko dik baik pi sekolah…

    0

    0
  14. OhAku! says:

    pale hotak ko! rezeki dtg dari allah, bukan sebab ko bkawan nn sape2. bodo

    0

    0
  15. gigi says:

    hmm..enth betul enth tidak kamal kena buang sbb zizan..sbb tkde sorang pun cast yg sebelumnya berlakon untuk yang kedua kecuali zizan..bila orang kata dia perampas tau pulak marah..tapi bila diri sendiri yang percaya benda yang tak sahih…..hmm..

    0

    0