#RESPECT Ibu Anda Buat Selama-lamanya

Trending

#RESPECT Ibu Anda Buat Selama-lamanya

serius gua cakap, gua sebak tengok video ni. Sapa yang ada masa terluang, boleh la call mak korang tanya khabar. Kita berjaya dia tak nak pun duit kita, tapi dia akan mengalirkan air mata banga.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Saya tumpang nyinggah

    March 13, 2013 at 8:06 am

    Salam.. mana vid nyer?

    • Ottel

      March 13, 2013 at 1:31 pm

      wasalm, dah fix! tq

Loading...