September 17th, 2020

Pelakon dan kini bergelar usahawan berjaya, Neelofa dilihat telah menyunting gambarnya yang terdedah di bahagian tangan sebelum memuat naik semula fotonya itu di Instagram.

Malah, ruangan kapsyen turut bertukar sesuai dengan foto yang memaparkan aksinya sedang menyaksikan sesuatu menerusi sebuah teropong.

View this post on Instagram

When you’re looking for love and beauty in each other and ( swipe ) Allah Almighty blessed you with more than what you asked for ?

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

Netizen yang sentiasa mengikuti perkembangan hidup Neelofa ternyata telah cakna dan ‘perasan’ akan perubahan antara dua foto tersebut.

Sebelum ini, figura terkenal yang berasal dari negeri serambi mekah, Kelantan itu dilihat sudah berjinak-jinak dalam usaha untuk menutup aurat secara sempurna seperti memakai ‘inner’ dan juga stokin dalam setiap busana yang digayakannya.

Rata-rata peminat menyambut baik perubahan Neelofa ke arah yang lebih baik itu dan berharap pelakon itu terus istiqamah dalam menjalani tuntutan agama tersebut.


One response to “‘Repost’ Kembali Gambar Di Instagram, Netizen Puji Neelofa Edit Foto Dirinya Dedah Aurat”

  1. Anonymous says:

    Aku tgk neelofa setaun dua ni dah byk ok.. adik dia yg nama misskhan apa ntah tu haa yang melebih-lebih melampau.. low class btol ig asyik nk show off luxury branded stuffs padahal slalu rembat brg kakak dia buat mcm reta sdiri post dkt ig dia pahtu berlagak mcm dia ada associate dgn those brands padehal lagak jer.. takdek la aku nyampah sgt klau btul dia ada achievement mcm neelofa tp sbaliknya.. hampeh. Dah la idung beso??

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...