Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Remy Ishak Tegaskan Belum Ada Perancangan Anak Untuk Tempoh Dua Tahun Perkahwinan

Remy Ishak dan Ezza Yusof

Pelakon kesukaan ramai yang bakal melangsungkan perkahwinan pada Sabtu pagi ini menegaskan bahawa dia belum mempunyai sebarang perancangan untuk menimang cahaya mata untuk tempoh dua tahun perkahwinan nanti.

Advertisement

Menurut Remy atau nama sebenarnya Zamilie Ishak, 39, dia mahu menstabilkan dahulu kehidupannya bersama pasangannya terlebih dahulu sebelum pergi ke fasa menjadi ibu bapa.

“Sepanjang tempoh dua tahun kita rileks dulu, tak perlu nak memikirkan soal anak-anak. Tapi kalau Allah kurniakan, Alhamdulillah.”

Katanya kepada ketika ditemubual oleh Gempak.

Remy Ishak

Advertisement

Dia turut menegaskan bahawa dia tidak akan sekali meninggalkan dunia lakonan walaupun sudah berkahwin tetapi dalam pada masa yang sama, akan terus mengembang dalam bidang lain seperti bisnes.

Sebelum ini, secara eksklusif pelakon tersebut memberitahu kepada pihak Gempak bahawa dirinya bakal melangsungkan perkahwinan dengan wanita pilihannya, Ezza Yusof pada 21 Ogos.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. tecit

    August 23, 2021 at 9:21 am

    biase org kawen umor lanjut ni cepat je Allah bagi lekat. insya_Allah klu ade rezeki ape slhnye kan..

  2. ikan

    August 22, 2021 at 10:29 pm

    sukati dia lah nak merancang keluarga dia. sebok je kau pun

  3. brunes

    August 21, 2021 at 11:36 am

    itu namanya family planning, biarlah dia nak ada anak 10 tahun kemudian pun itu urusan dia non of our business

  4. Anonymous

    August 21, 2021 at 9:56 am

    Umur dua2 dah lanjut masih lg nak set time frame?kang x dapat anak kang merana mereput la korang time tu la hang nak cerai bagai..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top