Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Remy Ishak Nafi Tunangnya Berstatus Janda

Baru-baru ini, tunang Remy Ishak menjadi perhatian di media sosial apabila ada pihak yang menyebarkan berita kononnya Ezza Yusof pernah berkahwin dan sudah mempunyai seorang anak. Walaubagaimanapun, Ezza yang sering memuat naik foto bersama seorang bayi menyangkal dakwaan tersebut dan menjelaskan itu adalah anak saudaranya dan beliau belum pernah berkahwin.

Advertisement

Kali ini, Remy sendiri tampil menafikan dakwaan mengenai status tunangnya yang dikatakan sebagai janda.

Sebelum ini pun ada juga keluar gosip mengatakan tunang saya merupakan seorang janda. Tetapi sekarang orang cakap dia pernah berkahwin dan ada seorang anak pula sedangkan ia tidak benar sama sekali.

Berbicara mengenai perancangan perkahwinannya pula, Remy tidak mahu terburu-buru dan mahu bersedia dari pelbagai sudut terutama sekali bab kewangan. Remy bersyukur kerana tunangnya amat memahami dirinya dan tidak mendesak untuk mendirikan rumah tangga dalam masa terdekat.

Bukan mahu buat majlis besar-besaran pun. Tetapi kalau mahu kahwin, ia memang memerlukan persiapan rapi terutama dari aspek kewangan.  Lagipun saya bukannya orang senang, jadi sekarang kumpul dahulu wang dan serahkan segalanya kepada keizinan Tuhan untuk menentukan masa yang tepat kerana saya selalu percaya kepada jodoh.

Advertisement

Tanggungjawab seorang lelaki itu cukup besar selepas berkahwin nanti, biarlah Remy bersedia dari setiap sudut agar rumah tangga yang dibina nanti kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Kalau ada jodoh tidak kemana.

Sumber Berita : Kosmo Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 Comments

  1. Mimi

    January 25, 2018 at 2:38 pm

    Ezza yusof? Adakah dia adik eizlan yusof?

  2. Miss sabahan

    January 25, 2018 at 2:36 pm

    Aduh kacak gilak baa..

  3. MJ

    January 25, 2018 at 1:49 pm

    why if titlenya JANDA pun…janji bukan isteri orang…itu yang penting…salah ke if jodoh with JANDA….malu ke…salah ke perempuan with title JANDA…perempuan eith title JANDA tak minta pun that title & kalau boleh tak nak pun…sedihnya

  4. Gorges

    January 25, 2018 at 1:16 pm

    1.19 am. Kes desterate ni bila your lower department bergetar jam 1 pagi. Bior aku panggilkan ambula untuk rawatan kecemasan? aku nk booking siap siap. Wad lelaki kan?

    • Anonymous

      January 26, 2018 at 10:40 am

      eh aku nak ke ko mtk tlong?aku tak tanya kan? so please get a life ok..aq xggu engko pun..engko sendiri pggil..angko la masuk ambulans..sedap pulak ckp aku wad laki..get a life !

  5. annone

    January 25, 2018 at 1:15 pm

    Klu nk pilih rupa paras, pilihlah sajat. Lawa tp bkn lelaki…klu nk pompuan lawa, pilih la stewardess tp otak, budi, agama ketinggalan la..oleh itu, pilih kerana agama dah…setle

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama