Remy Ishak Masuk Hospital, Dapat Layanan Daripada Tiz Zaqyah Macam Sampah

Hiburan

Remy Ishak Masuk Hospital, Dapat Layanan Daripada Tiz Zaqyah Macam Sampah

Agak misteri kenapa secara tiba-tiba Remy Ishak meluahkan perasaan peribadinya di Twitter. Umum mengetahui yang Remy memang jarang berkongsi cerita peribadi di laman sosial, lebih-lebih lagi yang melibatkan kekasih hatinya, Tiz Zaqyah. Mungkin semalam Remy Ishak sudah tidak dapat menahan isi hati yang begitu lama dipendamkan.

remy ishak

Advertisement

Tiz Zaqyah walaupun tidak ada Twitter, sempat mengupdate status di Facebooknya (telah pun didelete) seperti di bawah:-
remy ishak

Adakah Remy dan Tiz benar-benar bergaduh atau ianya satu latihan lakonan daripada mereka berdua? Abang Nara tak dapat nak confirmkan. Apa pun kepada Remy, semoga cepat sembuh dan cepat keluar hospital. Kredit info Forum Cari yang awesome.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

233 Comments

  1. balanciaga

    June 17, 2012 at 2:45 am

    dua2 bengong..ahahaha

    • ila

      June 17, 2012 at 10:27 am

      dah2 la berhenti mengumpat, mengutuk org. kita tak tau apa cite yg sebenar telah berlaku. pegi la dengar ceramah isra’ mikraj. aku dah dpt info kenapa ri jadi mcam tu. kesian, dua2 jadi mangsa keadaan. biarlah mereka cuba settle hal ni. tak takut api neraka ker korang semua. kalau takut tolong stop bagi komen yer…… kepada nara kalau ada cite2 mcm ni jgn dipanjang2kan tak takut api neraka ker…..

    • Tak percaya remy

      June 17, 2012 at 11:28 pm

      Mangsa keadaan ? Podah! org yg sakit masuk wad tu dah boleh berkareoke dgn perempuan lain! Get real lah ! aku berdoa suatu hari nanti allah akan tunjuk kan kepada kita semua siapa remy ishak yg sebenarnya mangsa keadaanlah sangat ! Memang dasar hipokrit !
      Buatlah perangai mcm tu tgk berapa lama dia dpt survive last2 siapa pon dah tak nak offer jobs utk dia

  2. sky

    June 15, 2012 at 11:32 pm

    perlu ke remy tweet mcm tu?????????

  3. aurora

    June 15, 2012 at 4:29 pm

    Remy mat bangla bodoh..

  4. Ida

    June 15, 2012 at 1:23 pm

    Nasihat kat tiz buat solat istikarah.

  5. Anonymous

    June 15, 2012 at 10:47 am

    hahaha..semua orng tertipu dgn lakonan n twitt si remy yg minta simpati tu..alahh mcm tak biasa..die kn mmg kaki mnta simpati ni..dulu2 pun sama.. before die msuk hsptial.. die dah gaduh dulu dgn tiz..”cuba uolss.. phm kn blik ayt tiz kt ats tu.. terng2 die tlis remy ambil pil penenang..”sooo mmg penyakit cari sendiri.. pas tu nak cover balik.. twit la bnda mengarut2..x matang lngsung jntan ni.. mcm ni ko nak buat laki tiz.. baik tak yah laaaa… dah la byk curang dgn ko..u deserver lelaki yg lbih baik,syng n jujur dgn u tiz..remy ni riak berlakon jer lebih…pns baran plk tu.. nnti dh kawin klau gaduh ..mau mcm2 die ungkit.. baik u jauhkan diri dr die..

Loading...