Remy Ishak Masuk Hospital, Dapat Layanan Daripada Tiz Zaqyah Macam Sampah

Hiburan

Remy Ishak Masuk Hospital, Dapat Layanan Daripada Tiz Zaqyah Macam Sampah

Agak misteri kenapa secara tiba-tiba Remy Ishak meluahkan perasaan peribadinya di Twitter. Umum mengetahui yang Remy memang jarang berkongsi cerita peribadi di laman sosial, lebih-lebih lagi yang melibatkan kekasih hatinya, Tiz Zaqyah. Mungkin semalam Remy Ishak sudah tidak dapat menahan isi hati yang begitu lama dipendamkan.

remy ishak

Advertisement

Tiz Zaqyah walaupun tidak ada Twitter, sempat mengupdate status di Facebooknya (telah pun didelete) seperti di bawah:-
remy ishak

Adakah Remy dan Tiz benar-benar bergaduh atau ianya satu latihan lakonan daripada mereka berdua? Abang Nara tak dapat nak confirmkan. Apa pun kepada Remy, semoga cepat sembuh dan cepat keluar hospital. Kredit info Forum Cari yang awesome.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

233 Comments

  1. dah xsuka remy

    June 15, 2012 at 10:47 am

    aku dulu minat sibangla nie sebelum NKTS lagi bila kuar gossip pasal dia kaki pompuan aku buat tak kesah personal dia lantaklah lagi pon itu gossip semata2
    tapi bila dia ada kes dgn UN aku dah tersentak apa hal mamat nie sanggup belasah pompuan dgn alasan time tu UN tak waras .Bila gossip dia dgn TZ bercouple aku pon mcm majoriti yg suka akan RITZ harap sampai berkawin & punya keluarga sendiri. Diawal2 hubungan diorg dah nampak sikit sibangla nie memang baran & cakap kasar pernah dia tweet perkataan “betina” hanya tak jawab call dia . Perangai tak semegah amik kesempatan dgn alasan tuntutan kerjaya terutamanya bila ada nak kuar produk film bukan main lagi berposing dgn pasangan sampai nak masuk dlm seluar sgtlah murahan itu tak kira lagi dlm pshoot majallah nak muntah tgk gaya yg mengada2 dia tu . Cakap hal2 personal tak nak kongsi dgn peminat tapi bab2 nak raih simpati, nak tunjuk dia dipihak yg betul, nak burukan gf yg dia cakap sgt mencintai boleh pulak nak share dgn peminat meroyan menyalak mcm hanjing tu apa kebendanya “drama ?” dasar manusia low IQ !
    Itu tak kira lagi yg dia post diblog yg mengambarkan seolah2 TZ yg suka cari pasal dgn dia .Perangai baling batu sembunyi tangan cipta kontroversi yg kena jawab gf jugak dia selamba lari keJakarta pastu bila balek jumpa wartawan dia boleh pulak cakap “beri saya sedikit masa” bertubi2 TZ kena dgn wartawan sebab film CKK dekat nak ditayangkan.Itu tak kira lagi perangai2 dia baru2 nie TZ baru balek dr KK dia senang lenang pegi keLangkawi dgn geng2 bersuka ria di pantai sampaikan ada org tweet so sweet Remy & Tiz holiday bersama tapi yg sebenarnya siapakah perempuan itu ? dimana TZ berada ketika itu ? wajarkah TZ dilabelkan kuat cemburu ? Bagi aku lebeh baik TZ tinggalkan terus sibangla nie bawak haluan masing2 jadilah sebagai rakan artis sahaja bukan sebagai pasangan kekasih mau pon suami isteri. Untuk TZ kalau pon tak pandang harta untuk calon suami tapi carilah seseorang yg boleh membimbing dia kejalan yg lebeh baik dunia akhirat . Kalu setakat mamat sengkek nie ain’t worth it ! bairlah dia dgn dunia dia sendiri kejar mana2 perempuan bini org ,janda org yg luar sana yg sanggup hadap perangai jelek dia tu !

    • Anonymous

      June 15, 2012 at 11:10 am

      aku nak like post ko ni.. JUTA2 kali… mmg mamt ni x worth it lngsung ngan tiz… mat bangla ni baik cri prmpuan muka mcm indon jer…tiz yg putih melepak tu x layak lngsung tuk dia.. die ingt die mcho/hensem sgt.. rmai pmpn dok gila2 kt die.. ko nak sgt life mcm tu kan… ko ambik la.. moga ko dpt la habuan nya nnti.. sendiri twit bnda bodoh ..sendiri cr pasal.. sndir jga kena kena kutuk kaw2…hahaha….

    • Anonymous

      June 15, 2012 at 12:37 pm

      aku pon nak like post ni juta2 kali..terbaekkkk…dulu marahkan wartawan sbb tulis gosip tp takde nama,konon baling batu sembunyi tangan..sekarang ni sapa plk yg menyorok?2 kali dia buat tiz mcm ni..kuar statement,lepas tu lari…sembunyi…yg dia tau memburuk2 kan tiz,raih simpati…dia tau fans dia akan menangkan dia,pathetic…apa2 la encik remy,what goes around,comes around…tiz,move on girl..cari orang yg menghorrmati perasaan awak,melindungi awak…bukan nya memburuk2 kan awak in public sbb nak careve for attention…

    • dah xsuka remy

      June 15, 2012 at 12:37 pm

      aku nak tambah lagi sibangla nie tak pernah telintas kah dia kena mcm2 kaki tercucuk kayulah (shutin CUN), xcident moto,ketika shutin JTaiko set terbakarlah,shutin bravo5 kena tujah dgn senapanglah sampai kena 13jahitan & terakhir nie masuk hospital virus attack paru2 insaflah sikit mungkin allah nak soh dia bertaubat & insaf dgn segala kesalahan yg penah dia lakukan sebelum ini !

  2. Anonymous

    June 15, 2012 at 9:37 am

    Ko pigi brambos lh remy, biar aku jadi bf tiz, ko pegi lh ngorat neelopak tu lak

  3. Idaa

    June 14, 2012 at 10:20 pm

    Sori typo..Give them a space..

    Maaf kalau ada menyinggung mana2 pihak..

  4. Cik Nad

    June 14, 2012 at 9:10 pm

    Saya suka idea ada watak zed zaidi.

  5. Idaa

    June 14, 2012 at 8:53 pm

    RI is very loving,once masa dia demam, gigih dia mencari Red velvet utk Tiz..Dalam traffic jam yg teruk, tgh2 kota damansara..gigih mentweet mana tempat nak cari RV..N ada gamba Tiz kat tweet RI..sape2 yg follow twitter RI pasti tahu dan ada gamba Tiz yg comel tengah2 wat lawak masa makan Japanese food..Come on guys, don’t be too judgamental dowhh..anyway, RI tengah demam, extra sensitif.Five them a space..Emm may them both calm and blessed with happy marriage n children with good relationship..amin..if Tiz tak in love with RI, takkan ada insta dengan caption, ‘Till death do us apart’….see yourself, http://web.stagram.com/n/tizzaqyah/
    Please pray for their happiness, folks

Loading...