Written by AbangNara | June 13th, 2012

Agak misteri kenapa secara tiba-tiba Remy Ishak meluahkan perasaan peribadinya di Twitter. Umum mengetahui yang Remy memang jarang berkongsi cerita peribadi di laman sosial, lebih-lebih lagi yang melibatkan kekasih hatinya, Tiz Zaqyah. Mungkin semalam Remy Ishak sudah tidak dapat menahan isi hati yang begitu lama dipendamkan.

remy ishak

Tiz Zaqyah walaupun tidak ada Twitter, sempat mengupdate status di Facebooknya (telah pun didelete) seperti di bawah:-
remy ishak

Adakah Remy dan Tiz benar-benar bergaduh atau ianya satu latihan lakonan daripada mereka berdua? Abang Nara tak dapat nak confirmkan. Apa pun kepada Remy, semoga cepat sembuh dan cepat keluar hospital. Kredit info Forum Cari yang awesome.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

233 responses to Remy Ishak Masuk Hospital, Dapat Layanan Daripada Tiz Zaqyah Macam Sampah

  1. 9ienc5 says:

    whatever lah…but aku still harap semuanya ok btween them…harap sgt semua ni sementara je…dah terbiasa dah tgk remy with tiz, and tiz with remy..cant imagine them with org lain… :(

  2. Fazidah says:

    Setuju tiz Banyak bersabar.remy x serious.brcinta dgn tiz tapi puji maya dn Diana Danielle.leave him not worth loving him.dia x prnah tunjuk sayang.u deserve a better man

  3. Ida says:

    Kesian tiz nmpk sgt dia sabar dn matang .if remy x serious dn lebih memuja org lain like maya n Diana, Elok angkat kaki n cari org yg betul2 sayangkn u

  4. syiha says:

    harap tiz zaqyah lebih matang dalam menempuh dugaan macam ni…giler malu kalau boyfr meroyan kat twitter mcm tu.,.. dah tak tahu nak kawal emo… rasanya benda ni tak la besar mana pun… tapi mengadu kat twitter macam Tiz tu JAHAT sangat …. plzzz la… jagalah maruah…Remy Ishak dan Tiz Zaqyah…bukan setakat Malaysia jer yang suka kan mereka berdua,,, rakyat Singapore ..Indonesia dan Brunei pun …suka tengok mereka…. harap mereka jangan rendah kan imej … dengan twit benda denda cam ni… malu laa,,,, tapi suka cara tiz… lebih relax… mungkin banyak masalah peribadi …tapi lebih profesional… serius laa kalau RITZ atau BRANGELINA ni putus …memang ramai laa kecewa…. tak kurang juga yang nak menepuk tangan…

  5. suray says:

    i rasa Tiz hanya untuk lelaki yang lebih hebat daripada remy…… serius laa…lelaki yang sehebat Awal atau Yusri…..

  6. uly says:

    harap2 jgn sampai putus…

  7. maryam says:

    Nway baru lepas tengok citer “Kau Untukku” RI ngn Dira..bestnye.pandai dira blakon.soal personal tolak tepi la

  8. Kurus says:

    sbenarnya aku pun mengikuti twitter remy tu…
    ternampak lah.. pastu aku tido

  9. emma says:

    ape kate cik REMY ISHAK call ALYIAH n sh bagi u makan ubat ke…?dulu u tolong die dlm AJL kan..??…

    • glamer says:

      apa kat remy tweet or call jer ex gf dia si Nurul H Hamidon tu..sure terhegeh2 minah tu pergi…maklum ler dia ngah kesepian skarng ni..hahha..tp kalau tengok muka minah ni lagi sakit remy ishak…xcntik lngsung..xberkenan pulak aku baca pasal minah ni..perampas suami org rupanya..dia lak glamer cam artis…aku dah search FB dia tadi..mcm yg budakhotel tu ckp..wakakka..memang xde taste remy..pada ex boss dia tu, cari ler skandal lain kalau nak pun..cr yg lagi cun..hahha..aku pun cun gak..hahha

  10. beta draconis says:

    mana perginya kata2 manis spt susah senang kita hadapi bersama, lautan api sanggup ku renangi, kalau dinda x percaya belah lah dadaku dgn kapak, makan dan tidurku tak terurus kerna rindukan mu,

  11. Idaa says:

    RI is very loving,once masa dia demam, gigih dia mencari Red velvet utk Tiz..Dalam traffic jam yg teruk, tgh2 kota damansara..gigih mentweet mana tempat nak cari RV..N ada gamba Tiz kat tweet RI..sape2 yg follow twitter RI pasti tahu dan ada gamba Tiz yg comel tengah2 wat lawak masa makan Japanese food..Come on guys, don’t be too judgamental dowhh..anyway, RI tengah demam, extra sensitif.Five them a space..Emm may them both calm and blessed with happy marriage n children with good relationship..amin..if Tiz tak in love with RI, takkan ada insta dengan caption, ‘Till death do us apart’….see yourself, http://web.stagram.com/n/tizzaqyah/
    Please pray for their happiness, folks

  12. Cik Nad says:

    Saya suka idea ada watak zed zaidi.

  13. Idaa says:

    Sori typo..Give them a space..

    Maaf kalau ada menyinggung mana2 pihak..

  14. Anonymous says:

    Ko pigi brambos lh remy, biar aku jadi bf tiz, ko pegi lh ngorat neelopak tu lak

  15. dah xsuka remy says:

    aku dulu minat sibangla nie sebelum NKTS lagi bila kuar gossip pasal dia kaki pompuan aku buat tak kesah personal dia lantaklah lagi pon itu gossip semata2
    tapi bila dia ada kes dgn UN aku dah tersentak apa hal mamat nie sanggup belasah pompuan dgn alasan time tu UN tak waras .Bila gossip dia dgn TZ bercouple aku pon mcm majoriti yg suka akan RITZ harap sampai berkawin & punya keluarga sendiri. Diawal2 hubungan diorg dah nampak sikit sibangla nie memang baran & cakap kasar pernah dia tweet perkataan “betina” hanya tak jawab call dia . Perangai tak semegah amik kesempatan dgn alasan tuntutan kerjaya terutamanya bila ada nak kuar produk film bukan main lagi berposing dgn pasangan sampai nak masuk dlm seluar sgtlah murahan itu tak kira lagi dlm pshoot majallah nak muntah tgk gaya yg mengada2 dia tu . Cakap hal2 personal tak nak kongsi dgn peminat tapi bab2 nak raih simpati, nak tunjuk dia dipihak yg betul, nak burukan gf yg dia cakap sgt mencintai boleh pulak nak share dgn peminat meroyan menyalak mcm hanjing tu apa kebendanya “drama ?” dasar manusia low IQ !
    Itu tak kira lagi yg dia post diblog yg mengambarkan seolah2 TZ yg suka cari pasal dgn dia .Perangai baling batu sembunyi tangan cipta kontroversi yg kena jawab gf jugak dia selamba lari keJakarta pastu bila balek jumpa wartawan dia boleh pulak cakap “beri saya sedikit masa” bertubi2 TZ kena dgn wartawan sebab film CKK dekat nak ditayangkan.Itu tak kira lagi perangai2 dia baru2 nie TZ baru balek dr KK dia senang lenang pegi keLangkawi dgn geng2 bersuka ria di pantai sampaikan ada org tweet so sweet Remy & Tiz holiday bersama tapi yg sebenarnya siapakah perempuan itu ? dimana TZ berada ketika itu ? wajarkah TZ dilabelkan kuat cemburu ? Bagi aku lebeh baik TZ tinggalkan terus sibangla nie bawak haluan masing2 jadilah sebagai rakan artis sahaja bukan sebagai pasangan kekasih mau pon suami isteri. Untuk TZ kalau pon tak pandang harta untuk calon suami tapi carilah seseorang yg boleh membimbing dia kejalan yg lebeh baik dunia akhirat . Kalu setakat mamat sengkek nie ain’t worth it ! bairlah dia dgn dunia dia sendiri kejar mana2 perempuan bini org ,janda org yg luar sana yg sanggup hadap perangai jelek dia tu !

    • Anonymous says:

      aku nak like post ko ni.. JUTA2 kali… mmg mamt ni x worth it lngsung ngan tiz… mat bangla ni baik cri prmpuan muka mcm indon jer…tiz yg putih melepak tu x layak lngsung tuk dia.. die ingt die mcho/hensem sgt.. rmai pmpn dok gila2 kt die.. ko nak sgt life mcm tu kan… ko ambik la.. moga ko dpt la habuan nya nnti.. sendiri twit bnda bodoh ..sendiri cr pasal.. sndir jga kena kena kutuk kaw2…hahaha….

      • Anonymous says:

        aku pon nak like post ni juta2 kali..terbaekkkk…dulu marahkan wartawan sbb tulis gosip tp takde nama,konon baling batu sembunyi tangan..sekarang ni sapa plk yg menyorok?2 kali dia buat tiz mcm ni..kuar statement,lepas tu lari…sembunyi…yg dia tau memburuk2 kan tiz,raih simpati…dia tau fans dia akan menangkan dia,pathetic…apa2 la encik remy,what goes around,comes around…tiz,move on girl..cari orang yg menghorrmati perasaan awak,melindungi awak…bukan nya memburuk2 kan awak in public sbb nak careve for attention…

    • dah xsuka remy says:

      aku nak tambah lagi sibangla nie tak pernah telintas kah dia kena mcm2 kaki tercucuk kayulah (shutin CUN), xcident moto,ketika shutin JTaiko set terbakarlah,shutin bravo5 kena tujah dgn senapanglah sampai kena 13jahitan & terakhir nie masuk hospital virus attack paru2 insaflah sikit mungkin allah nak soh dia bertaubat & insaf dgn segala kesalahan yg penah dia lakukan sebelum ini !

  16. Anonymous says:

    hahaha..semua orng tertipu dgn lakonan n twitt si remy yg minta simpati tu..alahh mcm tak biasa..die kn mmg kaki mnta simpati ni..dulu2 pun sama.. before die msuk hsptial.. die dah gaduh dulu dgn tiz..”cuba uolss.. phm kn blik ayt tiz kt ats tu.. terng2 die tlis remy ambil pil penenang..”sooo mmg penyakit cari sendiri.. pas tu nak cover balik.. twit la bnda mengarut2..x matang lngsung jntan ni.. mcm ni ko nak buat laki tiz.. baik tak yah laaaa… dah la byk curang dgn ko..u deserver lelaki yg lbih baik,syng n jujur dgn u tiz..remy ni riak berlakon jer lebih…pns baran plk tu.. nnti dh kawin klau gaduh ..mau mcm2 die ungkit.. baik u jauhkan diri dr die..

  17. Ida says:

    Nasihat kat tiz buat solat istikarah.

  18. aurora says:

    Remy mat bangla bodoh..

  19. sky says:

    perlu ke remy tweet mcm tu?????????

  20. balanciaga says:

    dua2 bengong..ahahaha

    • ila says:

      dah2 la berhenti mengumpat, mengutuk org. kita tak tau apa cite yg sebenar telah berlaku. pegi la dengar ceramah isra’ mikraj. aku dah dpt info kenapa ri jadi mcam tu. kesian, dua2 jadi mangsa keadaan. biarlah mereka cuba settle hal ni. tak takut api neraka ker korang semua. kalau takut tolong stop bagi komen yer…… kepada nara kalau ada cite2 mcm ni jgn dipanjang2kan tak takut api neraka ker…..

      • Tak percaya remy says:

        Mangsa keadaan ? Podah! org yg sakit masuk wad tu dah boleh berkareoke dgn perempuan lain! Get real lah ! aku berdoa suatu hari nanti allah akan tunjuk kan kepada kita semua siapa remy ishak yg sebenarnya mangsa keadaanlah sangat ! Memang dasar hipokrit !
        Buatlah perangai mcm tu tgk berapa lama dia dpt survive last2 siapa pon dah tak nak offer jobs utk dia

  21. zbm says:

    RI ishak mintak layanan lain kot, tu psal TZ hangin…heheheheh

    • gebu sanggatttt says:

      alahai..biarkan jer ler diaorang ni…remy ishak memang xsesuai pun dengan tiz zaqyah…tiz zaqyah tu dah ler cantik sangat..remy ishak sesuai dengn ex gf dia dulu tu, nama Nurul Huda Hamidon.minah ni pun bukannya lawa..macam minah indon..ok lerr…bangla n indon..hahha…pernah kuar paper BPop kononnya remy x ngaku yg si nurul tu hnya kawan biasa jer..sedih minah ni..aku kerja hotel jugak dulu sama ngan si remy n nurul ni..bercinta sakan..dah sampai naik genting..konon2 pre honeymoon..tup2 remy tinggal coz jatuh cinta ngan ummi nazeera..pastu ngan tiz zaqyah…kepada remy, amik ler si nurul ni balik..kesian aku tengok dia…smpai skarng xkawin lagi..bila baca komen kat atas tu, smpai sanggup kacau laki orang coz dah desperate sgt sebab dah xlaku..baik remy amik jadi bini jer…pada tiz zaqyah, cari ler calon suami yg lain..

  22. alaaa org bercinta. mcmtu la..ada masa ok,ada masa x ok.
    dan mamat tu mgkin salah time dia nk bermanja, maybe tiz tgh xda mood..

  23. Pemerhati says:

    Tiz dah lah perokok yang kau lagi nak terhegeh hegeh apahal , cuba cari gf yang berperangai sikit . Biar tak cantik tapi berperangai dari cantik tapi hodoh dalaman .