Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Remy Ishak Masuk Hospital, Dapat Layanan Daripada Tiz Zaqyah Macam Sampah

Agak misteri kenapa secara tiba-tiba Remy Ishak meluahkan perasaan peribadinya di Twitter. Umum mengetahui yang Remy memang jarang berkongsi cerita peribadi di laman sosial, lebih-lebih lagi yang melibatkan kekasih hatinya, Tiz Zaqyah. Mungkin semalam Remy Ishak sudah tidak dapat menahan isi hati yang begitu lama dipendamkan.

remy ishak

Advertisement

Tiz Zaqyah walaupun tidak ada Twitter, sempat mengupdate status di Facebooknya (telah pun didelete) seperti di bawah:-
remy ishak

Adakah Remy dan Tiz benar-benar bergaduh atau ianya satu latihan lakonan daripada mereka berdua? Abang Nara tak dapat nak confirmkan. Apa pun kepada Remy, semoga cepat sembuh dan cepat keluar hospital. Kredit info Forum Cari yang awesome.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

233 Comments

  1. Pemerhati

    September 7, 2012 at 10:57 am

    Tiz dah lah perokok yang kau lagi nak terhegeh hegeh apahal , cuba cari gf yang berperangai sikit . Biar tak cantik tapi berperangai dari cantik tapi hodoh dalaman .

  2. www.videocelop.com

    July 10, 2012 at 5:53 pm

    alaaa org bercinta. mcmtu la..ada masa ok,ada masa x ok.
    dan mamat tu mgkin salah time dia nk bermanja, maybe tiz tgh xda mood..

  3. zbm

    June 17, 2012 at 11:42 am

    RI ishak mintak layanan lain kot, tu psal TZ hangin…heheheheh

    • gebu sanggatttt

      June 19, 2012 at 9:26 am

      alahai..biarkan jer ler diaorang ni…remy ishak memang xsesuai pun dengan tiz zaqyah…tiz zaqyah tu dah ler cantik sangat..remy ishak sesuai dengn ex gf dia dulu tu, nama Nurul Huda Hamidon.minah ni pun bukannya lawa..macam minah indon..ok lerr…bangla n indon..hahha…pernah kuar paper BPop kononnya remy x ngaku yg si nurul tu hnya kawan biasa jer..sedih minah ni..aku kerja hotel jugak dulu sama ngan si remy n nurul ni..bercinta sakan..dah sampai naik genting..konon2 pre honeymoon..tup2 remy tinggal coz jatuh cinta ngan ummi nazeera..pastu ngan tiz zaqyah…kepada remy, amik ler si nurul ni balik..kesian aku tengok dia…smpai skarng xkawin lagi..bila baca komen kat atas tu, smpai sanggup kacau laki orang coz dah desperate sgt sebab dah xlaku..baik remy amik jadi bini jer…pada tiz zaqyah, cari ler calon suami yg lain..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama