Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Remy Ishak Dan Tiz Zaqyah Putus Cinta

Bulan ini adalah bulan perpisahan buat selebriti-selebriti Malaysia. Selepas Yuna dan Qi mengesahkan percintaan mereka telah tamat, kini tiba giliran Remy Ishak mengakui yang hubungannya dengan Tiz sudah sampai ke penghujung.

remy ishak dan tiz zaqyah putus cinta

Advertisement

Rupa-rupanya sudah 3 bulan Remy dan Tiz putus cinta. Kata Remy kepada Kosmo Ahad semalam:-

Benar, kami sudah bukan lagi pasangan kekasih. Sudah tiga bulan dan rasanya sekarang saya patut membuat kenyataan agar kehidupan dan pergaulan seharian yang saya dan Tiz lalui tidak mengelirukan dan menimbulkan spekulasi yang lebih besar. Sebagai lelaki, saya ambil tanggungjawab itu untuk berterus-terang, saya tidak mahu memburukkan keadaan.

remy tiz
Untuk pengetahuan anda, Remy sebelum ini ada meluahkan madah-madah sedih melaluinya Twitternya. Ada pihak yang mengaitkannya dengan putus cinta dan ternyata ianya benar. Remy tampil memberitahu mengenai tamatnya hubungan mereka berdua untuk mengelakkan salah sangka yang boleh berlaku.

Selama ini saya dan Tiz anggap hubungan kami terlalu peribadi untuk dikongsikan. Saya tak mahu kecoh-kecoh tapi saya kena sedar, bila jadi artis saya tak boleh menidakkan keinginan orang untuk ambil tahu tentang hidup saya. Sudah tiga bulan kami bawa haluan masing-masing, sepanjang tempoh itu juga orang sudah mula pandang negatif apabila saya dan Tiz tidak lagi keluar dan masing-masing keluar bersama teman-teman berbeza. Sebelum timbul salah sangka atau cerita yang lebih teruk dan menjatuhkan imej kami berdua, rasanya sudah tiba masanya untuk saya buka mulut.

Yang penting, Remy dan Tiz putus secara baik dan bukan kerana wujud hubungan orang ketiga. Mereka masih berkawan baik. Tak apalah, Remy dan Tiz kedua-duanya masih muda lagi. Baik tumpukan pada kerjaya. Kalau ada jodoh, memang tak akan lari ke mana. Kepada peminat Remy dan Tiz, apa kata anda cuba masuk line? Hehehe.

P.S: Pertandingan ratu cantik penjara wanita.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. neelopak tetap di punggungku

    September 24, 2012 at 2:16 pm

    nasib baik tak sempat kawen kalau tak tak dpt i bayangkan macam mana la muka anak diorang nanti… muka bangla campur muka kotak.. hasilnya………. -_____-‘

  2. Anonymous

    September 24, 2012 at 1:23 pm

    if she got new lover pun..jgan la nak menunjuk sgt..sila jga hati orng lain sama..berapa ramai peminat setia die yg rasa terkilan dgn semua ni.. or not just tell them the truth.. x perlu nk tipu semua orng..hope remy pun x perlu nk meroyan lg kt twiter… tiz x layak utk remy begitu jga sebaliknya… sebab dua2 perangai lebih kurang jer….

  3. Anonymous

    September 24, 2012 at 1:15 pm

    siapa denial haziq di hati tiz skng?… uolss blh check in tiz twiter… got guy name “danielhaziqAfc”… but unfotunetly die dah protect twiter die… but sblum tu ..walau diorng x mention nama masing2. but tweet tiz n tht guy mmg related..

  4. Apa nak jadi????

    September 24, 2012 at 12:49 pm

    Kenapa???? Kenapa putus???? Kempunan aku nak tgk diorng atas pelamin…. Moga jodoh mreka kuat..

  5. jeniper lopisss

    September 24, 2012 at 9:48 am

    kesiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama