Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Remy Ishak Akui Penat Bergandingan Dengan Pelakon Baharu

Sedang hangat dengan drama Kekasih Paksa Rela, pelakon Remy Ishak bagaimanapun sejujurnya sudah penat untuk bergandingan dengan pelakon baharu. Satu cabaran buatnya apabila bakat-bakat baharu ini menjadikan proses penggambaran meletihkan kerana mereka kurang ilmu dalam bidang lakonan.

Advertisement

Sejujurnya, penat juga berlakon dengan bakat baharu ini sebab mereka mungkin kurang pengalaman dan ilmu mengenai seni lakon. Kebanyakan bukan datang daripada bidang ini dan perlukan sedikit masa untuk memperbaiki mutu lakonan.

Biasanya pelakon baru buat hal sendiri saja di set penggambaran. Kalau mereka tak tanya kita pun diam sajalah. Saya faham perasaan gementar apabila jumpa orang lama dalam industri dan tak marahkan mereka. Itu normal sebagai pendatang baharu, cumanya harap selepas ini mereka menjadi lebih baik dan belajar lagi.

Bukan tidak boleh terus bergandingan dengan pelakon baharu, Remy bagaimanapun perlu melihat dahulu naskah yang ingin dibawa dalam drama mahupun filem.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    February 4, 2018 at 5:46 pm

    Klu.penat lain kali cari lah pelakun tua2 seperti rita, fasha, izreen, nabila, klu itu semua baru terima berlakun….. tiada penonton boring muka tua9

  2. Lisa

    February 2, 2018 at 4:27 pm

    I suka drama KPR
    Remy juga cuba ingatkan man ada 2 isteri ni penat… Itu yg dia ckp masa NLKO

  3. Anonymous

    February 2, 2018 at 4:16 pm

    jadi pelakon risiko sentuh2 yg bukan mahram.

  4. Anonymous

    February 2, 2018 at 4:15 pm

    biasa lah remy perangai pelakon baru ni… ade yg rajin buat homework, discuss sama2 sblm camera on…. tp ramai jer buat hal memasing & yg jenis takut2 nk bergaul pelakon lama bila camera on baru panik.. kene shoot byk kali smpi bosan pelakon lain..

  5. WickEd

    February 2, 2018 at 3:36 pm

    Kena faham maksud dia…pelakon baru bawak diri mungkin segan…maksud dia tak mau campur tak mau bertanya…anyways budak baru ni takde aura la…mcm dulu yg lead Mr Bomba tu…kan tak le jadi heroine. Walau leh acting rupa mau cun mah…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama