Remy Ishak Akui Penat Bergandingan Dengan Pelakon Baharu

Hiburan

Remy Ishak Akui Penat Bergandingan Dengan Pelakon Baharu

Sedang hangat dengan drama Kekasih Paksa Rela, pelakon Remy Ishak bagaimanapun sejujurnya sudah penat untuk bergandingan dengan pelakon baharu. Satu cabaran buatnya apabila bakat-bakat baharu ini menjadikan proses penggambaran meletihkan kerana mereka kurang ilmu dalam bidang lakonan.

Advertisement

Sejujurnya, penat juga berlakon dengan bakat baharu ini sebab mereka mungkin kurang pengalaman dan ilmu mengenai seni lakon. Kebanyakan bukan datang daripada bidang ini dan perlukan sedikit masa untuk memperbaiki mutu lakonan.

Biasanya pelakon baru buat hal sendiri saja di set penggambaran. Kalau mereka tak tanya kita pun diam sajalah. Saya faham perasaan gementar apabila jumpa orang lama dalam industri dan tak marahkan mereka. Itu normal sebagai pendatang baharu, cumanya harap selepas ini mereka menjadi lebih baik dan belajar lagi.

Bukan tidak boleh terus bergandingan dengan pelakon baharu, Remy bagaimanapun perlu melihat dahulu naskah yang ingin dibawa dalam drama mahupun filem.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

23 Comments

  1. Anonymous

    February 2, 2018 at 3:25 pm

    bukan die hard fan remy…..tapi seriously remy belakon aku suka

  2. Anonymous

    February 2, 2018 at 1:16 pm

    Dah,dahla tu.filem drama kisah kemaruk celah kangkang je.tiada lama tiada baru.awak dulu pun baru juga.Bosan dengar artis mengeluh ttg pelakon baru.Habis tu nak muka korang yg lama je sampai kerepot..ke?Dunia glamour artis melayu xperlu ijazah bagai..buktinya pun dah banyak..dah2 la dok tikam sesama.cari makan sama2.INgat kata2 Mr Singh jaga dlm filem P.Ramlie…sama2 cari makan salah ke?

  3. melati

    February 2, 2018 at 12:30 pm

    hahahaha Lawak tahun 2018..??? saya pun Penat tgk Remy Berlakon…(Mcm Kayu)..wakakakaakakaka ..nanti saya hadiah kan Remy Cermin…

  4. anonymous

    February 2, 2018 at 11:34 am

    macam sombong sikit statement tu, semua org bermula dari raw sebelum jadi polish, i don’t what is said by this actor is right, but i know diehard fans of him will sokong him no matter what

    • Che ah

      February 2, 2018 at 12:32 pm

      Aku faham apa dia maksudkan. Pelakon baru terus naik jadi lead actor. Memang la penat. Sebab lead actor banyak scene. Kalau budak tu green lagi, berapa banyak take nak buat? Memang dia penat nak ulang satu scene banyak kali. Dan time dragging sebab kan tak dapat apa yg pengarah nak.
      Memang la semua benda lama akan mula dari baru. Tapi kena ikut step la. Bawah dulu. 2,3 tahun baru slow naik senang kerja orang lain.

    • Minah ke do penat

      February 2, 2018 at 1:26 pm

      Kan..rsenye xssuai kot kalo newbie pgg wtk heroin sb byk lg nk kne bljr..aku nk ngajar bdk praktikal wt kje pn penat nk ulang2 bnde sme,ni kn die nk hayati watak lg..kang dr watak romantik acah2 sweet,kne spai 10x take,mood pn hilang mau btukar watak garang penuh bengis

    • Anyone

      February 2, 2018 at 4:27 pm

      Heroin newbie boleh jd lead actress kalau dia mmg ada background dlm bidang lakonan (pementasan teater/study bidang perfileman atau teater). From one semester to another semester mmg ada tugasan utk buat pementasan (mini teater) and biasanya dibuat utk tontonan orang luar. Tapi kalo lead actress yang mmg “zero knowledge” pasal lakonan… bukan saje penat, boleh “naik hantu” kalau kena re-take byk kali…

  5. wekkkkkkk

    February 2, 2018 at 11:26 am

    bergandingan dgn pelakon muda dn cantik, penat x apalah. Mata pun sdp memandang kan..

    ‘Kita semua lahir Bogel, ikut step by step nk membesar”.
    Ok ya Remy, x perlu penat dn x perlu kuar ayat2 penat tu..

    • miamore

      February 2, 2018 at 11:33 am

      walaupun penat tapi worth it lah kan….ehemmm heroin comel lote, muda mudi,… rasanya penat di mulut tapi di hati belum tentu lagi.

    • TViewer

      February 2, 2018 at 12:54 pm

      alahh setakat heroin budak2 tu
      remy ni, berderet awek keliling. budak body budak form 1, nak buat ape
      buat penat badan nak layan, newbie tp dh jd lead

    • Anonymous

      February 2, 2018 at 2:09 pm

      ‘budak body budak form 1’,hahaha…ayat ko. lawak. aku ingt aku je yg perasan body die mcm budak blom akil baligh.

    • Anonymous

      February 2, 2018 at 2:29 pm

      tetek pun masih kenit

    • akak jutawan

      February 2, 2018 at 2:44 pm

      tak minat remy

    • Anonymous

      February 4, 2018 at 10:41 am

      body budak form 1 yang ramai pedofilia suka. bahaya la sekarang ni. ada lelaki nampak je normal, tapi bernafsu pada kanak-kanak. minta dijauhkan la ahli-ahli keluarga kita daripada menjadi mangsa.

    • salamat munak

      February 8, 2018 at 9:36 pm

      hek elehh…mcm lah kau dulu masa mula2 berlakon trus mantap…?? kau pun dulu berlakon kayu lah sengal….!!