February 1st, 2011

reload xpax

Berita baik untuk pengguna Xpax, U.O.X. dan S.O.X, hadiah wang tunai di bawah mungkin menjadi milik anda sekiranya ada reload 10 kali sehingga 28 Februari 2011 ini. Jangan terjojol mata tengok jumlah duit yang boleh korang menangi.

reload xpax

Banyak gila kan? Syaratnya senang sahaja. Reload 10 kali sehingga 28 Februari 2011, dan anda akan berpeluang menjadi beribu-ribu ringgit lebih kaya daripada sekarang. Selain daripada duit segedebuk, kalau anda reload dengan cara di bawah, anda akan dapat ganjaran seperti:-

1. Buat reload yang ke 5 sama hari dengan reload ke 4 anda, maka anda akan dapat 100 minit masa berbual PERCUMA ke nombor yang sama network selama 2 hari.
2. Buat reload yang ke 5 sama hari dengan reload ke 6, maka akan anda dapat FREE CALL dan FREE SMS ke 15pax atau 8pax anda sepanjang minggu. Awesome kan?
3. Kalau anda buat reload ke 10 sebelum 28 Februari, selain berpeluang memenangi hadiah wang tunai di atas, anda juga bakal dapat RM10 free credit. Fantastik gila~~

reload xpax

Dan jangan risau sebab setiap kali anda semua reload, akan ada SMS dihantar untuk mengesahkan reload anda tue. So tak perlu gelabah sangat. Kalau dah rezeki tue confirm anda akan menang punya. Kesimpulannya, reload banyak-banyak sampai 28 Februari ini untuk berpeluang memenangi hadiah wang tunai beribu-ribu ringgit.

More info lawat website Xpax nie.


Comments are closed.

Loading...