“Relax, Jangan Acah ‘Rockstar’ Sangat” – Nadhir Nasar ‘Perli’ Vokalis Band Terkenal?

Hiburan

“Relax, Jangan Acah ‘Rockstar’ Sangat” – Nadhir Nasar ‘Perli’ Vokalis Band Terkenal?

Baru-baru ini, tular di media sosial Twitter mengenai sebuah hantaran oleh pelakon semakin meningkat naik iaitu Nadhir Nasar yang telah mencuri perhatian orang ramai.

Menerusi hantaran tersebut, Nadhir seakan memerli seorang vokalis band terkenal agar tidak mendabik dada.

Advertisement

Bagaimanapun, Nadhir atau nama penuhnya Ahmad Nadhir Ahmad Nasar tidak menyebut nama mana-mana individu secara terperinci.

Relax, jangan acah rockstar sangat, kau bukan Billie Joe.

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah meraih 1.7K ciap semula, 5.4K tanda suka dan 186 ciapan balas.

Menjengah di ruangan balas, ciapan tersebut telah mendapat pelbagai respon daripada orang ramai yang rata-ratanya mempersoalkan siapakah individu yang dimaksudkan oleh pelakon berusia 26 tahun itu.

Malah, ada juga segelintir netizen yang memuji keberanian Nadhir menegur vokalis band terkenal itu secara terbuka dan seakan mengetahui identiti individu berkenaan.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

2 bulan lalu

"Tengok Rupa Lalok Pun Tahu" - Pengurus Yakin Noh 'Bersih' Dari Dadah Tapi Netizen Ragu-Ragu

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    October 5, 2022 at 8:25 am

    aah.. mslhnya nk tegur org.. dia pun 2×5 aku tgk…

  2. Jijis

    October 4, 2022 at 10:48 pm

    meludah kat pentas lagi kurang ajar nok

  3. Anonymous

    October 4, 2022 at 9:25 pm

    ..si nadhir ni ingat dia dah ‘besar’ la eh dalam industri lakonan..nampak cam kurang ajar je..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...