“Rekod Perubatan Memang Dia Aktif Buat S*ks Dengan Orang Sama” – Individu Dakwa Ira Kazar Dah Kahwin?

Hiburan

“Rekod Perubatan Memang Dia Aktif Buat S*ks Dengan Orang Sama” – Individu Dakwa Ira Kazar Dah Kahwin?

Baru-baru ini, satu video yang dimuat naik oleh seorang individu di TikTok ini telah membuatkan ramai terkedu apabila dia mendedahkan mesej peribadinya bersama gadis penuh kontroversi iaitu Ira Kazar.

Di dalam video terbabit, individu terbabit mendakwa rekod perubatan Ira menunjukkan gadis itu seseorang yang aktif dalam melakukan hubungan intim dengan orang yang sama.

Advertisement

individu dakwa ira kazar dah kahwin

Dalam pada itu, individu itu turut berharap agar Ira serta lelaki berkenaan sudah berkahwin dan bukannya menjalinkan hubungan tidak sah.

individu dakwa ira kazar dah kahwin

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut apabila melihat video terbabit dan meminta agar individu itu tidak sewenang-wenangnya menyebarkan satu berita tanpa bukti kerana tuduhan yang dilakukan boleh dikatakan agak berat.

Tambahan pula, rekod perubatan pesakit bukanlah satu perkara yang mudah untuk dibocorkan begitu saja.

Dakwaan yang dilakukan belum dapat dipastikan sejauh mana kesahihannya dan barangkali sedar video itu mendapat perhatian, individu itu telah memadam video berkenaan di halaman TikToknya.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

6 bulan lalu

"Janji Ikut Trend, Peduli Apa Anak Sakit" - Menangis Sampai Tak Keluar Suara, Netizen Marah Ibu Tindik Telinga Anak Umur 2 Bulan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : B.Cari

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

23 Comments

  1. tecit

    August 12, 2022 at 10:04 am

    the one yg dok bg info tu cam hanat. kau dah kepochi pastu ckp xleh reveal. jadahnye. kau tanggung la dose g merangkak cari ira kazar atas fitnah kau tu. ko igt semua org bodoh cam ko ke nk caye. boleh plak tau die having sex dah betaun2. die g kat klinik ke setiap kali lepas having sex? xtgk csi pastu nak buat cerita. tlg stadi dlu ek sblm nk fitnah org. nk fitnah org terkantoi plak diri sndiri bodo piang. patu bajet dpt piang org lain. kah3.

  2. Anonymous

    August 3, 2022 at 8:00 am

    Kita x sepatutnya reveal personal detail patient..Sama seperti kami hotelier. Tidak blh reveal apa2 mengenai guest Kami. Silap2 blh kena saman. Mangsanya perempuan..tolak Kiri, tolak kanan, pmpuan jgk yg disalahkan..Kesian aib org Di buka utk motif apa..kena mngena ke dgn si penyebar? Jgn keruhkan keadaan. Doakan yg baik2 shj.Sebabnya tepuk sebelah tgn xbunyi.. Semoga mereka dilindungi Allah swt. Soal hati ni Allah yg pegang..

  3. Shahari

    August 3, 2022 at 7:24 am

    Menuduh berzina adalah berat dalam islam. Harap hentikan tuduhan tersebut.

  4. tam

    August 2, 2022 at 9:31 am

    Dosa zina terhapus bila bertaubat. Masih belum terlambat utk bertaubat. Dosa memfitnah dan mengaibkan orang macamana pula ye…. Rasanya Taubat nasuha pun tak jalan ni. Maka hati2 bila berbicara hal orang lain…. seram weh. penat je sembahyang tp fitnah oang. amal ibadah jadi sia-sia. Harap2 kite semua tak tergolong bersama manusia2 yang rugi ini.

  5. Anonymous

    August 1, 2022 at 10:01 am

    Dasyat kedesperatan…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini