March 14th, 2016

Redza Rosli, kalau sebut nama mungkin ada yang masih tidak kenal dengan lelaki muda berbadan sasa ini. Sering berlakon watak “bad boy” ataupun antagonis, beliau diperkenalkan oleh Michael Ang menerusi beberapa drama popular arahannya seperti Hantu Selfie, Hantu Wefie dan banyak lagi.

Tidak pernah dihimpit mana-mana wanita sebelum ini, beliau digosipkan bercinta bersama aktres Izreen Azminda selepas wanita itu kerap memuat naik foto mereka bersama di Instagram.

Walaubagaimanapun, Redza yang bekerjasama dengan Izreen didalam drama Kak Marr menjelaskan hubungan mereka tidak lebih daripada seorang kawan. Malah, mereka sudah kurang berjumpa.

Saya selesa berkawan dengannya kerana Izreen peramah dan mudah bekerjasama. Kami hanya kawan dan tiada perasaan cinta. Selepas penggambaran drama itu berakhir, kami sudah jarang bertemu. Hanya sesekali kami bertanya khabar menerusi mesej.

Mungkin disebabkan saya tidak pernah rapat dengan wanita lain, ia mencetuskan isu apabila saya dilihat beberapa kali bersama Izreen.

Redza Rosli ini pada pendapat kami mempunyai potensi untuk pergi jauh dalam industri lakonan. Biasalah baru jadi artis pasti akan ada gosip.

Sumber Berita : Berita Harian


Comments are closed.

Loading...