Redza Minhat Dan Pekin Ibrahim Terpilih Antara Men Of The Year 2012 Anjuran August Man Malaysia

Redza Minhat Dan Pekin Ibrahim Terpilih Antara Men Of The Year 2012 Anjuran August Man Malaysia

Dua orang pelakon iaitu Redza Minhat dan Pekin Ibrahim telah dipilih oleh majalah bahasa Inggeris, August Man Malaysia untuk menerima anugerah “Men of the Year 2012”. Majalah ini telah mengiktiraf kejayaan dua pelakon ini dalam bidang masing-masing, iaitu Redza dalam bidang teater dan Pekin dalam bidang filem.

Kami kira anugerah-anugerah ini diberikan kepada mereka kerana Redza aktif dalam memartabatkan teater dengan penglibatan secara langsung dalam pementasan dan lakonan teater dan siapa boleh lupakan watak antagonis yang dilakonkan oleh Pekin dalam filem Bunohan?

Advertisement

Senarai penuh penerima anugerah tersebut ialah:-

Joe Chia (Stail)
Pekin Ibrahim (Filem)
Jason Pomeroy (Intelek)
DJ Goldfish (Muzik)
LoQue (Budaya)
Redza Minhat (Teater)
Sherman Ong (Seni)
Quek Shio Chuan (TV)
Azlan Iskandar (Sukan)
Jeremy Little (Perintis)

Video ini pula telah digunakan untuk pelancaran majlis Men of the Year 2012 di Dewan Perhimpunan Cina Kuala Lumpur dan Selangor pada 29 November lepas. Kredit gambar Facebook August Man Malaysia.

AUGUST MAN Malaysia // Men Of The Year 2012 : BTS Feature (2012) from Nigel Sia on Vimeo.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.