Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Rebecca Nur Islam Selamat Lahirkan Anak Perempuan, Nor Anggun Raverra

2 November yang lepas, Rebecca Nur Islam telah selamat bergelar seorang ibu apabila anak perempuannya telah selamat dilahirkan di Hospital Gleneagles. Bayi yang dilahirkan secara pembedahan dengan berat 3.3kg ini telah diberikannama Nor Anggun Raverra.

anak rebecca nur islam

Advertisement

Jutaan tahniah diucapkan kepada Rebecca dan keluarganya. Lepas ini pastikan berehat secukup-secukupnya. Semoga Nor Anggun Raverra akan membesar dengan sihat dan sempurna. 2 keping lagi gambar si comel Anggun Raverra dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sumber asal Media Hiburan.

P.S: Cikgu kat China pakai baju “French Maid” masa mengajar.

anak rebecca nur islam
anak rebecca nur islam

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 Comments

  1. Anonymous

    November 7, 2012 at 3:33 pm

    SubhanaAllah indahnya kurniaan Allah..semoga menjadi anak yang solehah..
    p/s : sukati mak bapak die la nk bg nama apa, tak baikla kutuk2 beby tu baru je lahir..sedih orang melayu!!

    • aku melayu layu

      November 8, 2012 at 7:02 pm

      melayu = me-layu=terkulai=lembik
      malays = malaise=penat=lemah=malas

      ni kawan aku cakap, betul ke??
      tolong bagi pendapat, diorang cakap perkataan malaise tu org putih cipta setelah melihat bangsa melayu punya perangai yg malas??

  2. dr mat

    November 6, 2012 at 7:30 pm

    nor anggun??kenapela org melayu zaman sekarang ni bagi nama anak mcm ni??dh jd trend skrg ni org2 melayu suka sgt bg nama ala2 kristian utk anak2..cleopatra la..hitler la..kristina la..bajet cool habisla konon..bila anak perangai sekor2 mcm lahanat mulala nk salahkn org lain..apela bangsa yg bernama melayu ni..mudah sgt dipengaruhi, mudah ditipu, mudah dipijak2…

    • kawan dr mat

      November 6, 2012 at 7:31 pm

      nama tu doa beb..bagila nama elok2 kpd anak2..wahai bangsa melayu sedarlah anda..hehe

    • Anonymous

      November 7, 2012 at 2:25 pm

      ape yg x eloknya nama tu? anggun tu bukan bahasa melayu? ko ni bangsa yahudi ke?

    • Anonymous

      November 7, 2012 at 2:24 pm

      nama ko ape eh sbb mulut ko lagi lahanat! mesti nama ko dajjal kan? siann ko, patut mak ayah ko bg la nama elok2, supaya dpt anak yg elok. ni x, bagi nama mcm tu kat ko, tgk kan dah buruk perangai ko. kesian……..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top