November 5th, 2012

2 November yang lepas, Rebecca Nur Islam telah selamat bergelar seorang ibu apabila anak perempuannya telah selamat dilahirkan di Hospital Gleneagles. Bayi yang dilahirkan secara pembedahan dengan berat 3.3kg ini telah diberikannama Nor Anggun Raverra.

anak rebecca nur islam

Jutaan tahniah diucapkan kepada Rebecca dan keluarganya. Lepas ini pastikan berehat secukup-secukupnya. Semoga Nor Anggun Raverra akan membesar dengan sihat dan sempurna. 2 keping lagi gambar si comel Anggun Raverra dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sumber asal Media Hiburan.

P.S: Cikgu kat China pakai baju “French Maid” masa mengajar.

anak rebecca nur islam
anak rebecca nur islam


53 responses to “(TAHNIAH)Rebecca Nur Islam Selamat Lahirkan Anak Perempuan, Nor Anggun Raverra”

  1. Anonymous says:

    SubhanaAllah indahnya kurniaan Allah..semoga menjadi anak yang solehah..
    p/s : sukati mak bapak die la nk bg nama apa, tak baikla kutuk2 beby tu baru je lahir..sedih orang melayu!!

    • aku melayu layu says:

      melayu = me-layu=terkulai=lembik
      malays = malaise=penat=lemah=malas

      ni kawan aku cakap, betul ke??
      tolong bagi pendapat, diorang cakap perkataan malaise tu org putih cipta setelah melihat bangsa melayu punya perangai yg malas??

  2. dr mat says:

    nor anggun??kenapela org melayu zaman sekarang ni bagi nama anak mcm ni??dh jd trend skrg ni org2 melayu suka sgt bg nama ala2 kristian utk anak2..cleopatra la..hitler la..kristina la..bajet cool habisla konon..bila anak perangai sekor2 mcm lahanat mulala nk salahkn org lain..apela bangsa yg bernama melayu ni..mudah sgt dipengaruhi, mudah ditipu, mudah dipijak2…

    • kawan dr mat says:

      nama tu doa beb..bagila nama elok2 kpd anak2..wahai bangsa melayu sedarlah anda..hehe

    • Anonymous says:

      ape yg x eloknya nama tu? anggun tu bukan bahasa melayu? ko ni bangsa yahudi ke?

    • Anonymous says:

      nama ko ape eh sbb mulut ko lagi lahanat! mesti nama ko dajjal kan? siann ko, patut mak ayah ko bg la nama elok2, supaya dpt anak yg elok. ni x, bagi nama mcm tu kat ko, tgk kan dah buruk perangai ko. kesian……..

Loading...