February 3rd, 2010

rebecca nur islam

Tarik nafas dalam-dalam. Kami dah teremosi sebentar tadi. Siap maki hamun si Rebecca Nur Islam nie ngan mak kami tadi. Apo nak jadi la minah nie. Dah la tak femes, terpaksa keluarkan statement mengarut tahap cipan untuk mengfemeskan diri. Nie la susahnya bila dah kemaruk nak jadi popular. Cakap macam orang tak ada akal.

[note]Seksi itu juga adalah fesyen. Saya tak ambil peduli, apa pun orang nak kata. Saya tak pernah kacau orang. Mungkin juga orang lain cemburu sebab tak ada nama macam saya. [/note]

Sumpah tak boleh blah. Kalau kami ada kat sebelah dia, memang dah hempuk kepala dia kat dinding. Kami tak kisah la kalau si Rebecca nie nak seksi. Tue suka hati dia la. Menyampah tue memang menyampah tengok minah nie seksi. Tapi janganlah buat kenyataan yang tak masuk akal macam kat atas tue. Rasa nak terajang je. Apa kejadah kitorang nak cemburu ngan nama anda? Sepatutnya anda sendiri malu dan sedar diri dengan status nama tue. Tak gitu?

rebecca nur islam

Tambah tak boleh blah bila si Rebecca nie dengan poyonya mengaku dia tak mengejar glamour:-

[note]Saya tak kejar glamor dan biarlah perkara itu yang datang sendiri. Saya hanya mahu mencari rezeki menerusi kerja sebagai pelakon. Berlakon dapat gaji seperti mana orang lain yang bekerja. Saya juga jarang ke majlis hiburan kerana keutamaan saya lebih kepada melunaskan baki penggambaran drama atau telefilem. [/note]

Meh kami nak bagitau kenyataan yang pahit kepada anda. Anda memang tak femes. Selama nie anda cuma femes sebab guna isu nama “Rebecca Nur Islam” tue. Buat kenyataan kontroversi sana-sini. Bakat berlakon tak ada. Sebab tue tak femes. Sebab tue artis-artis lain yang start lambat pun dah lagi femes dari anda. Diorang ada pakej. Muka ada dan pandai berlakon. Sayangnya anda cuma ada muka. Berlakon macam kayu. Itu yang terpaksa buat kontroversi dengan nama sendiri. Kalau tak sampai dah tua tak ada orang kenal kot.

Malas dah nak emosi lebih-lebih. Kang tetiba kena saman kang. Kalau korang nak baca kenyataan merabu-raban si Rebecca Nur Islam nie, silalah klik sini.


Comments are closed.

Loading...