Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Reaksi Selebriti Tempatan Tentang Pembatalan Konsert Erykah Badu

Rata-rata selebriti tempatan menyatakan kekesalan mereka terhadap pembatalan konsert Erykah Badu. Daphne Iking yang telah menemuramah Erykah Badu sebelum konsert berlangsung menyatakan yang dia tidak nampak sebarang tatoo pada badan Erykah. Antara reaksi selebriti tempatan menerusi Twitter apabila mengetahui tentang pembatalan ini ialah:-

1. Baki Zainal

Advertisement

baki zainal

2. Adibah Noor

baki zainal

3. Daphne Iking
baki zainal

4. Hunny Madu

Advertisement

baki zainal

Namun reaksi yang paling menarik bagi Abang Nara sudah tentu datangnya daripada Erykah Badu sendiri.

baki zainal

Sempoi jugak Erykah Badu nie. Hahaha ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

573 Comments

  1. softspoken

    April 2, 2012 at 10:05 pm

    mm..haha, eryka tau dia buat silap :”) yg bantah2 xtaw la,berbaik sangka je laa

  2. dewi

    March 31, 2012 at 3:44 am

    eryka ni cool je. apasal artis malaysia yang over? nak cari publisiti la tu.. hunny madu? oh my, kau siapa? org tak kenal pun, kau tu sekadar artis suam2 kuku. mamat no 1 tu lagi siapa? sumpah tak kenal.. daphne iking? hmm awak tu saudara baru maybe tak faham lagi sensitiviti agama islam. adibah noor? no comment..

  3. malu aku baca komen ko retis!

    March 29, 2012 at 11:41 am

    si badu tu pon dh ngaku…snggup ke kita yg islam ni still fanatik kt die?bile die menyanyi ats pentas kita bersorak sorai kt bwh?pdhl dlm masa yg sama kt dada die tu sentiasa menghina islam,lebih teruk lagi menghina Allah…ibarat kita bersorak sorai kpd mkhluk yg mghina Allah spnjng zaman…retis malaysia ni mmg dh ilng akhlk agknye..lebih sedih adibah noor??baki??nama2 islam tuuu….malu betol lah!!

    • dewi

      March 31, 2012 at 3:45 am

      sokong! baki tu siapa? mulut banyak daki. cakap macam bagus.

  4. Untitled

    March 28, 2012 at 4:29 am

    1 penghinaan besar apabila nama Tuhan Yang Maha Besar Allah Taala dipermain2kan! lbih2 lg duk atas bdan kafir laknatullah! artis2 yg hangin 1 bdan tu pon seangkatan ngn erykah badu jgak la … lgsung x mencintai Islam,agama sdiri. korang buat la konsert bsama ngn erykah badu kt 1 tpt n mnyyi la puas2 … jgn nk mlbatkan org2 mukmin yg lain… kitorang xnak bersubahat! Baki,adibah,daphney harap2 anda bertaubat!

  5. orang yang cetek ilmu

    March 14, 2012 at 10:34 am

    aduh, sakit ati gler bce kmen Rooney tu.. rasa cam nak sepak je.. Siapa sbnarnya Erykah bdu tu?? Islam ke ap? n Rooney klau ko rse mlayu kt Mlaysia nie x upgrade cam ko, btter ko pndah k Sngapre yg ko snjung tu.. Klaw smpe orng ktuk Tuhan ko sndri ko leh snggup pjam mta pkak’n tlinga, xthu la.. Klaw ko rse lifestyle brat lgi great dr mlyu pnjual nc lmak, lbh bek ko move out dri ngara nie jew.. xla mnyakitkn ati orng..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama