Reaksi Kanak-Kanak Apabila Disuruh Makan Coklat Halloween

Trending

Reaksi Kanak-Kanak Apabila Disuruh Makan Coklat Halloween

Ini adalah video reaksi kanak-kanak yang menunjukkan kerenah apabila disuruh memakan makanan untuk perayaan Halloween. Video ini dipaparkan dalam Jimmy Kimmel Live. Banyak kerenah budak zaman sekarang, kita boleh tengok kanak-kanak malaysia la, nak suruh makan makanan tradisi pun payah.



Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

13 Comments

  1. lynz

    January 29, 2013 at 7:16 pm

    Please improve your understanding of English… buat malu orang Malaysia je..

  2. bib

    November 17, 2012 at 4:32 pm

    abang nara tengok video tak habis atau tak faham BI ni? tajuk ke lain, video ke lain. duhhhh!! bagi orang confuse je..gayanya macam buat tajuk entry based on pict yg ada tu..please la nara..