Written by Bella | July 15th, 2019

Selepas hubungannya dengan penyanyi Sufian Suhaimi terlerai, pelakon Elfira Loy mengambil keputusan untuk tidak terlalu terbuka berbicara mengenai kisah peribadinya.

Malah, Elfira sebelum ini merahsiakan berita dia mengambil keputusan untuk melalui alam pertunangan lagi bersama Faris K Anuar pada 2 September 2018. Majlis diladakan secara terutup dan Elfira tidak pernah berkongsi foto pertunangannya.

Bagaimanapun, Elfira baru-baru ini mengenang kembali detik majlis pertunangan dengan suami.  Menerusi luahan hatinya yang dimuat naik di Instagram, Elfira akui ketika itu dia berasa terlalu sebak, sukar diungkapkan sehingga tidak mampu untuk berkongsi banyak gambar sekitar majlis tersebut.

Pada masa yang sama, Elfira juga memberitahu bahawa pengalaman terdahulu mengajarnya erti sabar dan yakin dengan dugaan yang diberikan.

Elfira mendirikan rumah tangga bersama Faris pada 1 Januari lalu. Kini, pelakon wanita itu sedang hamil enam bulan dan bakal bergelar ibu tidak lama lagi.

21 responses to Rasa Sangat Sebak Ketika Bertunang – Elfira Loy

  1. bibik_cun says:

    so?? next….

    19

    0
  2. Anonymous says:

    musim haji dh tibe, x lama lgi daun sop laris mcm goreng pisang panas..sbb nk buat sop gear box

    7

    0
  3. faraj says:

    Sama lah ko dgn Bangsa PAS …bukan manusia jer Hanat, Tuhan pun Hanat..bangsa2 PAS ni…

    1

    20
    • Lovely Girl says:

      eh ko da kenapa tiba2 nk kaitkan agama pulak..pedehal?? kurng kash sayng? sadis org cam ko ni. mohon pupus

      4

      0
    • nana says:

      brader faraj. tak kisah la nk benci pas ke umno ke tp TAK PAYAH la main tuhan. di buat nye kau tgh makan pastu tercekik pastu mampus.. tak pasal2 tak sempat taubat. ingat2 sikit, tuhan bg pinjam nyawa tu untuk buat kebaikkan bkn lyn porn pastu merungut 24 jam.

      14

      0
    • Anonymous says:

      kau pun hanat.

      1

      0
  4. faraj says:

    Dgr Berita , Rakyat termiskin kt Kelate….memang Hanat punya PAS, sampai Misekin Kelantan…ckp besor..!!! kawin nk Ramai tapi ekonomi Kelate sampai Misekin…!!! memang Hanat PAS…..!!

    0

    7
  5. Anonymous says:

    motif????

    2

    0
  6. unknown says:

    perlu ke nak up story c ell nih.. kamon la nara up benda2 stupid macam nih

    20

    0
  7. Anonymous says:

    Dah nak beranak pun perlu ke keluar story sebak bertunang…puiiiii

    23

    0
  8. anon says:

    kau tak habis2 lah prah …
    semak weii

    6

    0
  9. dah dapat mesin atm pun xreti diam pompuan ni…move on la,,,

    16

    0
  10. jelek says:

    dh lah elpira..dh sendu..keluaq citer lama

    10

    0
  11. Anonymous says:

    gaduh ke dgn laki..

    7

    0
  12. Anonymous says:

    nara boleh tak up story yang menjana minda sikit. zaman pompuan ni bertunang dah bezaman berlalu. dia nak flashback ke nak terharu ke nak sedih ke dia punya pasal, takpayah nara up dah

    17

    0
  13. N says:

    Bosannnnn……. beranak je la nanti..

    3

    0
  14. Abah says:

    Nara, kau bagi IP si Faraj yang komen hina agama ni. Biar aku buat laporan polis dan pada SKMM. Lepas tu kita viralkan identiti dia. Tahu la dia hidup bila jadi buruan nanti

    9

    0
  15. Bawang says:

    Dah biasa. Orang bercerai pun teresak2. Lagi teresak esakk sampai kemek hidung kembang bijik mata.

    3

    0
  16. Bekas tunang says:

    Muntahh

    4

    0
  17. Yakyot says:

    Dah jelas dan nyata peminat si polan sama psyko macam si polan.
    Di sana sini mengutuk orang.
    Berhabislah kalian mengangkat gagak menjadi merak.

    0

    0

Leave a Comment

Optional