Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Rasa Pula Bila Korang Yang Menggeletis” – Lana Nodin Tempelak Haters

Sejak kebelakangan ini, nama pelakon Lana Nodin acap kali terpalit kontroversi apabila dia dikatakan menolak suntikan vaksin Covid-19. Pelakon ini turut menjadi mangsa kecaman netizen sehingga ramai yang gembira apabila dia kembali ke Amerika Syarikat.

Advertisement

Terbaru, Lana Nodin menerusi sebuah entri di Instagram menempelak netizen yang pernah mengkritik dirinya. Lana memberi peringatan kepada netizen supaya tidak menggeletis apabila pergerakan rentas negeri dan keluar negara sudah dibenarkan.

Bersama hantaran itu, ibu kepada dua anak ini menyertakan video menunjukkan orang ramai berlari merempuh pagar yang dibuka.

Advertisement

Lana turut meninggalkan pesanan kepada seseorang supaya berhenti menjaga tepi kain orang lain. Tidak menyebut nama dengan jelas, pelakon ini meminta individu itu ‘move on’ dan tidak mendiskriminasi orang lain.

Kau tu move on je la tak payah sibuk hal orang, berlakon je dalam drama tak payah buat drama, cukup dah drama politik. Orang industri pun meluat la dengar cerita kau hari-hari tak habis-habis diskriminasikan orang!!

Tambah pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri ini lagi, individu berkenaan seharusnya menjaga hal sendiri daripada sibuk mengenai hal yang tidak berkaitan dengan dirinya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    October 14, 2021 at 9:52 am

    hahahahaa kalau mengeletis pon, kami dah vaksin oi!! kau sakitr kat mana makcik????? kami x bebal cam kau ye tolong jgn samakan kami dgn kau!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top