Ras Adiba Radzi Botakkan Kepala Untuk Bantu Kanak-Kanak Kanser

Hiburan

Ras Adiba Radzi Botakkan Kepala Untuk Bantu Kanak-Kanak Kanser

Rambut adalah mahkota seorang wanita. Bekas pembaca berita TV3, Ras Adiba Radzi sanggup mengorbankan rambutnya sempena kempen Jom Botak oleh Majlis Kanser Nasional (MAKNA) untuk membantu kanak-kanak yang menghidap penyakit kanser. Memang satu pengorbanan yang amat besar sebenarnya untuk seorang wanita.

ras adiba radzi

Advertisement

Kempen Jom Botak oleh MAKNA ini bertujuan untuk mengumpul dana sebanyak RM50,000 untuk serba sebanyak membantu kanak-kanak yang menghidap penyakit kanser. Semoga dengan usaha murni selebriti seperti Ras Adiba Radzi ini lebih ramai artis yang akan turut serta. Tambah molek kalau artis lelaki kerana lebih senang untuk seorang lelaki membotakkan kepalanya berbanding wanita. Tak gitu? Kredit info portal Murai.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

125 Comments

  1. HarianMetrol-Berita S*ks anda

    June 26, 2012 at 5:51 pm

    bagusla kalau ikhlas

  2. dadidu

    June 26, 2012 at 1:55 pm

    Why not klu Ras Adiba Radzi Bertudung Kepala Untuk Bantu Kanak-Kanak Kanser iso Botak Kepala… mana taw Pahala pakai tudung tu dapat bantu lebih byk daripada botakkan kepala kepada Kanak-kanak Kanser… nak2 dia tu Islam.

  3. black

    June 25, 2012 at 7:29 pm

    botakkan kepala = menyumbang??
    ape kaitan?
    …rambut tu jual pstu duit tu bg derma ke??

  4. entahle.

    June 25, 2012 at 5:15 pm

    bodohnye lah sapa cakap ni tahun 2012 lah apa lah. cacat sangat.

    ingat satu je.

    perempuan memang diharamkan membotakkan kepala.
    sebab?
    menyerupai lelaki. which is haram. haram masok syurga ke wei?
    yang bodoh nak jadi pandai. jadi bodoh sombong. kelakar.

    banyak lagi cara lain kau nak beramal.

    dan ingatlah.
    yang bertudung memang tak semestinya baik.
    tapi yang baik SEMESTINYA bertudung.

  5. Lagubestbest

    June 25, 2012 at 4:58 pm

    Kesian.. kat ras adiba.

Loading...