Written by Bella | September 9th, 2015

Ramona Zamzam memberitahu beliau ada meyimpan hasrat untuk menjejakkan kaki ke negara kelahiran suaminya, Rami Alashkar di Palestin.

Walaubagaimanapun, hasrat beliau untuk melawat negara bergolak tersebut sering terbantut apabila wujud peraturan ketat yang melarang mana-mana rakyatnya untuk kembali ke negara tersebut setelah mereka keluar dari bumi Palestin.

Sudah pasti saya teringin untuk menjejakkan kaki ke negara kelahiran suami.

Suami sering kali menunjukkan gambar dan video mengenai negaranya. Palestin adalah sebuah negara yang sangat cantik.  Pun begitu sukar untuk kami ke negara berkenaan kerana warga Palestin yang sudah keluar dari negara berkenaan tidak boleh lagi kembali ke tanah kelahirannya.

Ini adalah salah satu cara Israel mengusir rakyat Palestin daripada negara mereka sendiri. Insya-Allah, jika berkesempatan satu hari nanti , saya memang teringin untuk ke sana.

Tak mengapa Ramona, mana tahu satu hari nanti anda berpeluang untuk melawat bumi Palestin?   Kalau ada rezeki semuanya boleh jadi.

Sumber Berita: Media Hiburan

20 responses to Ramona ZamZam Teringin Melawat Negara Kelahiran Suami Di Palestin

  1. Abg Joe says:

    Abg Joe teringin mengenali Ramona dgn lebih dekat dan erat

    0

    0
  2. Anonymous says:

    2nd comment wuhuu

    0

    0
  3. Milah says:

    2 org ni happy sungguh.. Baru nmpak dia org kat Publika tadi mkn besar dgn family belah rami. Rasanya mak & sister rami tu baru smpai Malaysia. Kecoh ckp arab campo melayu, nampak fun betul family dia org..

    0

    0
  4. lynna says:

    dunno why. dlu2 xbrape suka ramona ni sbb watak drama dia pnh bwk n seksinya. tp bila dia nk kawen ni. rasa suka plk tgk dia..sbb dia cntik kot. body lawa. ad shape. #kipidap

    0

    0
    • Yana says:

      Tu tandanya ramona pandai blakon. At least dia tak kayu. Watak yg dia bwk dari dulu semua bjaya. Actually she’s just another versatile actress. Cinta Jgn Pergi & Cinta Jannah mmg sakit hati tgk watak dia mcm nak bunuh je. Cite raya Tart Untuk Kakak yg dia blakon dgn Faisal Hussein pun bagus juga.. Watak bertudung yg baik. Slh satu cite raya yg mmg aku look forward every year. And the latest PLAN CINTA TAK JADI of course.. I LOVE YOU CICI!!!

      0

      0
  5. Anon whatever says:

    Sama cantik sama padan.. Dah la muka nak dekat sama!

    0

    0
  6. Aiskrim Coklat says:

    Suka tengok both of them :) Alhamdullilah, masing-masing nampak bahagia. Semoga kekal ke Jannah, in shaa Allah.
    By the way, Abang Joe, apasal yang gersang sangat nih? Tolong respek sikit ya? She is a married lady. Tak marah ke kalau ada yang cakap macam tu kat your female family members? Wanita adalah untuk disayangi, dikasihi dan dihormati. Not a ‘thing’ to be drool upon. Mohon sedar :)

    0

    0
  7. Neelopak says:

    Betahun follow ramona kat instagram, aku rasa aku suka personality dia ni. Dari sbelum kawin smpai la dah kawin..
    Kalau tgk gmba biasa2 org mesti ingat die sombong, tpi sbenar nya pale masuk air ramona ni. Bukan mcm ayda jebat, terkinja2 tapi ngaku prangai gila! Whatever it is, ramona is wayyyy cooler & more educated! Tgk video traveling dia pun tau dia mmg sempoiiii

    0

    0
  8. Ribu riban says:

    Ramona ni dari dulu asyik melancong sana sini. Pegi Europe bebulan2. Pastu balik jap pegi sana pula sini pula. Lately dah pegi honeymoon ngan laki dia pastu sambung pegi Boracay pula ngan girlfriends dia.. Mmg anak org kaya ke ramona xamzam ni???

    0

    0
  9. Vanilla chocolate says:

    Ramona is so cool. No ridiculous everyday selfie photos. She’s rich but doesn’t show off her fancy expensive stuff. NOT A TYPICAL MALAYSIAN CELEBRITY.
    Her photos are more to sceneries, food & traveling! I like her x

    0

    0
  10. Playgirl says:

    Ooooouuu rami! I suka u naw nawwww!
    Dlm gmbar cam tak hensem, tapi tgk depan2 fuhh!! #hensemnakmatitergodaaku

    0

    0
  11. Study says:

    Nara patut post video traveling dia org 2. Sweeeeet gilooooooi

    0

    0
  12. BN says:

    Kat Gili Trawangan kantoi ramona pakai bikini bepeluk cium dgn Mamat palestin ni. Kalah mat saleh dah. Over in love sgt 2 ekor ni. Kalah belangkas. Ye ke org Palestin biar betulllll

    0

    0
    • lynna says:

      ad ke gmbo bbikini. ate awok xpnh nengok ni.ce tnjuk skit. body dia cntik.nk nengok jgk.yg psti bkn cm retis yg tgh duk rival aka tong tu.haha

      0

      0
    • Anonymous says:

      itu hal dorang la, at least laki bini. dosa maksiat tkde, dosa buka aurat adalah. nk perpect sngt ko jngn ambil tau hal artis, dh terang2 dia tu dr dewi remaja dn skng artis, dari dia seksi pun kau dh amek tau follow jd stalker bagai, ape tujuan utama kau tu asalnya dan sbenarnya? dok terkial2 nak membusykan body dan terkejar ambil tau hal org yg sah2 ko dah tau x perpect dari segi menjaga aurat. klau niat ko dr mula nak mengubah org tu okay la lagi, ni harap nak amek tau lepas tu nak mengadu domba. ko check adik beradik ko anak sedara ko yg x tutup aurat tu plus berpegang2 bergesel dgn lelaki/pempuan tu. dua2 dosa dapat.

      0

      0
      • Anonymous says:

        bangesat !. baru aku prsn aku taip perpect, 2x woiii! nsb bek x ada org bodo yg assume aku x tau eja n jdkn bhn nk bidas sbb dia haters ramona. mustahil k x tau!!!

        0

        0
    • Lara alana says:

      Huk aloh umum smua tau mostly artis mmg pakai bikini bila pegi beach. Tmasuklah sazzy falak, fasha sandha, daphne iking, ainul aishah semua cuma satu je. Samada bila upload gambar tayang atau tak tayang. Takat ni aku tgk gmbar2 traveling ramona ok lagi, yg dia buat helmet diving tu elok je pakai singlet & sluar panjg.. Member dia yg lagi 2 org tu mmg 2 piece je. At least dia tak terikut dia org. Yg ko nmpak kat gili trawangan tu dia pakai bikini pun ngan laki dia, biar lah.. Org tgh berbulan madu.. Semuanya manisssss

      0

      0
  13. zaza says:

    trauma bila dgr nama palestin ni sejak msia kene belasah 6-0..

    0

    0
  14. yaya says:

    rupe anak dato adham baba.nabilah

    0

    0