Written by AbangNara | April 4th, 2013

Ahad ini, akan berlangsung Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 (ABPBH2012) yang pastinya ditunggu-tunggu oleh peminat hiburan tanah air. Pada pandangan Abang Nara,  ABPBH adalah anugerah yang paling besar dan paling hebat debarannya berbanding anugerah-anugerah lain.

keputusan abpbh2012

Kalau tahun lepas menyaksikan Aaron Aziz merangkul Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian, adakah tahun ini trofi tersebut akan menjadi milik Aaron sekali lagi? Dengar-dengarnya Zizan mendahului daripada segi undian. Mungkinkah ada keputusan yang mengejutkan pada malam anugerah kelak?

aaron aziz

Dibawah ialah ramalan daripada Abang Nara. Pemenang ialah yang ditandakan dengan “bold“.

Artis Baru Lelaki Popular
1. Aiman Hakim Ridza
2. Izzue Islam
3. Jimmy Palikat
4. Shah Iskandar
5. Taiyudin Bakar

Artis Baru Wanita Popular
1. Ainan Tasneem
2. Emma Maembong
3. Hanez Suraya
4. Nad Zainal
5. Wawa Zainal

Baca entri ini sepenuhnya untuk ramalan keputusan penuh ABPBH2012 daripada Abang Nara. Apa pula ramalan anda?

Artis Duo/Berkumpulan Popular
1. Black & Malique
2. Hafiz & Adira
3. Jimmy Palikat & One Nation Emcees
4. Mojo
5. Sleeq & Najwa Latif

Penyanyi Lelaki Popular
1. Aizat
2. Black
3. Faizal Tahir
4. Hafiz
5. Hazama

Penyanyi Wanita Popular
1. Jaclyn Victor
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah
4. Stacy
5. Yuna

Pelakon TV Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Beto Kusyairy
4. Fahrin Ahmad
5. Johan As’ari

Pelakon TV Wanita Popular
1. Fasha Sandha
2. Izara Aishah
3. Nabila Huda
4. Neelofa
5. Siti Saleha

Pelakon Filem Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Bront Palarae
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak

Pelakon Filem Wanita Popular
1. Lisa Surihani
2. Maya Karin
3. Neelofa
4. Nora Danish
5. Yana Samsudin

Artis Komedi Lelaki Popular
1. Angah
2. Jepp
3. Johan
4. Nabil
5. Zizan Razak

Artis Komedi Wanita Popular
1. Aliza Abdullah @ Enot
2. Didie Alias
3. Jihan Raja Lawak
4. Noorkhiriah
5. Sharifah Shahira

Pengacara TV Lelaki Popular
1. AC Mizal
2. Awal Ashaari
3. Aznil Nawawi
4. Faizal Ismail
5. Zizan Razak

Pengacara TV Wanita Popular
1. Adibah Noor
2. Didie Alias
3. Fara Fauzana
4. Neelofa
5. Sharifah Shahira

Penyampai Radio Lelaki Popular
1. Ag
2. Faizal Ismail
3. Halim Othman
4. Johan
5. Nabil

Penyampai Radio Wanita Popular
1. Abby Fana
2. Dj Lin
3. Fara Fauzana
4. Linda Onn
5. Raja Azura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

228 responses to Ramalan Keputusan ABPBH2012 Daripada Abang Nara

  1. Rashidah Utama says:

    setuju…*cume bab neelofa je xsetuju

    0

    0
    • lolis says:

      no abg nara.not for neelopak..berlakon or mengacara..semua lopak tak terror..harap pakai baju ketat tayang kopek yang tu dia terror.

      0

      0
      • Izara says:

        Penyanyi Wanita Popular: Shila Amzah….!!!!!!!! (Tak syak lagi….)

        0

        0
        • Kodok says:

          bosan la Fara Fauzana. Pilih orang lain la pulak DJ wanita.

          0

          0
        • Fakta says:

          selagi Neelofa tak ubah perangai gedik2 dia gelak mulut ternganga dalam Meletop tu, selagi tu aku takkan vote dia. meluat ahh…over sangat.

          0

          0
        • Surat Terbuka says:

          Kepada produser MeleTOP dan tenaga kerja Astro,

          Saya sebagai penonton, sangat dukacita dengan mutu pengacaraan Neelofa dan Nabil sejak kebelakangan ni. Saya bukan ‘hater’ pada mereka. Cuma yg paling ketara adalah cara dan sikap kedua-dua pengacara tersebut yg sangat ‘annoying’ dan amat kelam kabut. Nabil yg sering kali nampak terselah kebodohannya dan Neelofa yg selalu bercakap pasal dirinya, berpakaian ketat dan tersasul-sasul telah membuatkan saya sebagai penonton amat merasakan yg rancangan ini amat kebudak-budakan dan tidak profesional. Rancangan ini boleh menjadi “hit” setaraf Melodi, Propaganza dan Galaksi tapi malangnya kelancaran dan kewibawaan mutu pengacaraan masih ditakuk lama.

          Saya berharap agar pihak terbabit dapat meningkatkan mutu pengacaraan dan dapat menegur kedua-dua pengacara supaya lebih peka. Janganlah kerana nak terlalu nak menghibur, penonton-penonton dirumah disajikan dengan lawak2 ‘spastik’ Nabil itu dan pengacaraan yg begitu tidak tersusun dan tergopoh- gapah.

          Wassalam- Salwatie

          0

          0
        • bosa says:

          lopa ketawa mulut bosa. tengango bosa

          0

          0
        • CIK JAH says:

          Neelofa masih mentah dlm bidang pengacaraan dan berlakon pun suam suam je. pakaian dia je yg buat dia panas. Nadiya Nisaa lagi hebat berlakon drpd Neelofa.

          0

          0
        • Mak Jemah Suker says:

          Didie Alias….! :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          NO NEELOFA, PLEASE….SHE IS SO MEDIOCRE !!!!!!

          0

          0
        • Olga says:

          PEMBETULAN…
          PENYANYI LELAKI TU SAH2 LA HAFIZ YG MENANG!
          KO NI NARA BONGOKS NYE…

          0

          0
        • Abby says:

          Penyanyi, Aishah bertanding atas tiket PAS di Parlimen Jempol!
          Takbir!

          0

          0
        • missa says:

          Bila ade majlis anugerah camni…para artis(terutamanya wanita) tolong jaga pemakaian anda.. Jangan melampau sangat seksinya..sampai nak terkeluar semua benda… semak mata kami ni tau tak.. especially for ABIL… atau bini Que Haidar tu…. atau yang seangkatan dengannya…. Plisssla…

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap compter says:

          yuna laaaaaaaaa menang penyanyi wanita popular pasal dia kn amarica !!

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          semua perbincangan diatas macam nak yang paling power menang..ini bintang popular..so yang popular jer laa menang yer..tak kira bakat dah..so maybe ada antara artis yang “POPULAR” sbb dia seksi,buat kontroversi kuat…apa2 pon aku nak johan menang DJ tahun ni sbb johan femes and lawak..menyerikan pagi aku bila dgr ERA!!!:)

          0

          0
        • Olay says:

          Yuna penyanyi bermuka tua cam nenek kebayan….tak nak!

          0

          0
        • Anonymous says:

          bosan tk bosan. fara fauzana tetap akan menang.

          0

          0
        • Anonymous says:

          fara fauza menang lagi thun ni.

          0

          0
        • Anonymous says:

          fara fauzana mesti menang lgi thun ni

          0

          0
      • Tolong Lah says:

        AC Mizal penjual gelang penipu besar…popular? Cis….

        0

        0
      • Melah says:

        Kenapa ha, aku tengok Meletop…makin hari makin hambar, bosan?????

        0

        0
      • lalalila says:

        KESIAN NEELOFA..nara muka busuk nie yg buat ramalan neelofa yg kena kutuk…tp msti hati neelofa berbunga bunga kn kalau tau abg nara ramal die yg menang..

        0

        0
        • missa says:

          kot ye pun tak suka neelofa… janganlah sampai cakap admin muka busuk… mana adab anda??

          0

          0
        • Kak Jah says:

          Ko pernah berskandal ke ngan Nara ke….mana ko tahu muka dia busuk. Pernah cium dia erkkk???

          0

          0
        • busuk laa sangatttt... says:

          busuk2 nara pun ko baca jgk blog dia…apakah..??

          0

          0
        • lalalila says:

          sy suke neelofa anda yg xsuke neelofa…kot ye pn xsuke neelofa jgn slhkn statement sy nie..gurau jer kot..panas hati plak die..
          x mau marah2…xnk emo2..kite kwn ye..hehehe…

          0

          0
      • Voted says:

        Yana Samsudin…best !!!!!!!!

        0

        0
      • Robekta Che Wan says:

        la..tak tau pula mak ta yg Hafiz tak sepopular Aizat…hurmmmmmm!

        0

        0
      • didi says:

        neelofa facebook likes = 187.134k & tweeter = 643.683k……tak mustahil bleh menang

        0

        0
    • anon says:

      giler la kau punya ramalan nara… lopak???? yg minat ko sorg je…

      0

      0
    • Mila says:

      aku tetap vote Maya Karin !!!!

      0

      0
      • Mariah Kari says:

        dafuq Neelofa?????? no way….maya karin ok….ape la nara ni…

        nway tetiba plak entry 2 juta siti nurhaliza tu nara padam….haha freeeee jer kau dapat dosa nara….lain kali investigate dlu sblm post…x kesian ker dgn anak bini kau makan duit hasil yg x berkat???

        0

        0
        • Anonymous says:

          tulah ak pun dok cari cite siti tu.. tp dah kena delete la plak

          0

          0
        • Mariah Karia says:

          tu la kalau dah bizi sgt susukan anak…lampinkan anak…bagi anak makan…tangguh la dlu buat gosip….ni takkk..asyik nak masyuuuuk jer….kena sound pihak DCT la tu…tu la padam terus….bongok punya nara

          0

          0
        • lalalila says:

          jgn marah nara wei nty ade yg emo..jge2 ade yg merati..

          0

          0
    • mutiara says:

      nelopak?? filem ape yg die berlakon..?? azura tu? hancusss

      0

      0
    • Nana says:

      stuju…lisa surihani lg bagus…

      0

      0
    • nina says:

      finally, yana samsuddin tercalon… dia dh byk blakon lam filem..

      0

      0
    • mia says:

      yeah kali nie setuju gan abg nara sbb pilih Izara Aishah pelakon tv wanita popular. she deserved it. Izara is the best future actress!

      0

      0
    • kak timah says:

      SEMUA RAMALAN NTAH APE2 YG PENTING SEMUA KATEGORI AKAK MENANG JGN JELES U OULSSSSSSS

      0

      0
    • anun says:

      xpe la abg nara.. abg nara nak bold ke, nk italic ke, nak times new roman ke, yang penting jepp tetap jadi pujaan hati saya…

      cuma saye je yang tak menjadi pujaan hati jep..

      0

      0
    • shahz says:

      rasenye banyak tekaan abg nara yg x kene..
      try tgk kat bwh nie :

      artis baru (l) – izzue islam
      artis baru (w) – wawa zainal
      artis duo/kumpulan – black/malique
      penyanyi (l) – hafiz
      penyanyi (w) – yuna
      pelakon tv (l) – adi putra
      pelakon tv (w) – fasha
      pelakon filem (l) – aaron
      pelakon filem (w) – maya
      artis komedi (l) – johan
      artis komedi (w) – didie
      pengacara tv (l) – zizan
      pengacara tv (w) – neelofa
      penyampai radio (l) – faizal
      penyampai radio (w) – fara

      0

      0
    • haaaachummmmmmm says:

      bang nara oi….neelofa tu blakon satu filem jek.
      tu pun ntah ape2…

      0

      0
    • noro nono says:

      Apsal pelik bebeno ramalan abg nara?
      ni ramalan yg logik sket…

      Artis Baru Lelaki Popular
      2. Izzue Islam

      Artis Baru Wanita Popular
      3. Hanez Suraya

      Artis Duo/Berkumpulan Popular
      5. Sleeq & Najwa Latif

      Penyanyi Lelaki Popular
      4. Hafiz

      Penyanyi Wanita Popular
      2. Najwa Latif

      Pelakon TV Lelaki Popular
      2. Adi Putra

      Pelakon TV Wanita Popular
      3. Nabila Huda

      Pelakon Filem Lelaki Popular
      4. Shaheizy Sam

      Pelakon Filem Wanita Popular
      5. Yana Samsudin

      Artis Komedi Lelaki Popular
      3. Johan

      Artis Komedi Wanita Popular
      3. Jihan Raja Lawak

      Pengacara TV Lelaki Popular
      5. Zizan Razak

      Pengacara TV Wanita Popular
      1. Adibah Noor

      Penyampai Radio Lelaki Popular
      4. Johan

      Penyampai Radio Wanita Popular
      2. Dj Lin

      sapa sokong?

      0

      0
    • Anonymous says:

      takde live updatessssssssssssssssssss ke mlm ni abang nara?

      0

      0
  2. iphoneuser says:

    Tak kisah la sape menang, ramalan² mende ni..menkaburkan fikiran peminat adalah..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    last! VOTE FOR JOHAN AND ZIZAN

    0

    0
  4. yellowhood says:

    i’ll be there :)

    0

    0
  5. ANON says:

    LAST! VOTE FOR JOHAN AND ZIZAN

    0

    0
  6. lopaaa says:

    neelopak xkn menang…kecuali kalo die borong paper byk2…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg nie aku setuju..xmustahil lah die boleh menang..duit banyak..pekerja pn ramai kn..suruh jer diorang undi cnfirm menang..xpyh terkejut lah..slh sorang pengundi 2 nara la..

      0

      0
    • AlisyA says:

      setuju! mungkin dia akan gunakan taktik yg tasha shila pakai dlu..kutuk lebih pastu dia guna idea tu..hehe

      0

      0
    • que says:

      alahhh fanclub neelofa dah beli paper 1 lori. ape ade hal.

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Abg nara nie,lofa3.

    0

    0
  8. cik kiah says:

    ce bagi taw. filem ape je sampai layak lak si lofa ni top 5? pengacara ok la kott

    0

    0
    • lili.amini says:

      ntah nara ni…baek bg yana samsuddin..setiap filem tak berkualiti mesti muka dia,so,bg la dia menang.

      0

      0
  9. Anonymous says:

    ha neelopak..jauh panggang dari api..lisa lagi top kan dalam istanbul..agak agak la

    0

    0
  10. insan biase says:

    alahaii.. pelakon filem wanita popular harap2 yana samsudin menang.. bukan mcm ramalan abg nara nie.. nealofa pulak..xkene lansong.. tp yg penting abg zizang mesti menang…johan pon.. JOZAN forever hehehe

    0

    0
  11. anti neelopak says:

    xyah nak neelopak sgt la nara oii..semak jee…

    0

    0
  12. heidi says:

    aku harap Neelofa menang.biar haterz makin PSYCHO muahaahaha…

    0

    0
  13. shida fahmiqbal says:

    stuju sume gak tapi bab neelofa jer yg tak brape stuju..cuma Doakan mamat gedik lagi poyo Zizan Razak menang besar ABPBH ahad ni sebab sume famly aku minat kat dia..anak aku pun minat kat dia..so aku pun minat gak kat dia..gud luck all finalist..all the best..

    0

    0
  14. anti lopak-lopak nie..... says:

    abg nara ooi…..epelisss laa…..lopak222x…..menyampah la…mcmana boleh top 5 sampai 3 pun aku x tau….filem ape yg dia belakon? azura….omaigod!!! mesti ada sesuatu nie…bole sampai 3 top 5….mesti punya…sedangkan dewi remaja pun dia bole guna org dalam…ini kan…………………

    0

    0
    • Anonymous says:

      klu menang phm2 laa..mcm mne yg die penah fkir psl tasha shila mcm 2 la die akn buat nty..bg jer la die menang,nty org lain menang gaduh lg..da saman menyaman pulak..bg die menang sian die nk sgt menang..bg..bg ye…

      0

      0
  15. Anonymous says:

    Nealofa lakon entah apa2 tak mungkin Akan menang…kecuali vote diri sendiri itu mungkin menangla…semakin menyampah tgk dia tergedik2 Dlm meletop…suka rancangan tu cz tetamu tip top tapi please tukar pasangan nabil tu

    0

    0
    • peah says:

      setuju…. tergedik2 kot kot..nk2 time hans isaac jd tetamu aritu… ahahaha

      0

      0
      • Ali says:

        haah mmg pun..smpi muka harith iskandar kelat duduk tengah² tu…sian~

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tgk tak hari tu yg afghan tu dtg…gedik over melampau si lofa tu…asyik ketawa ternganga2 entah dh gila ke apa?takada yg Lucu pun mcm syok sendiri je…mcm nk goda afghan je mengaku single…asyik pakai baju ketat…bla duduk terkepit2 cz skirt pendek…lofa ni pun tak mkn saman dulu dh tunjuk panties n bra…but masih nk pakai mcm tu…cameraman senyum je la blh tgk brg free lofa…n 1 lg if tetamu lelaki dtg je dia mesti gedik over mcm nk mengoda je…if tetamu wanita pula dia mcm jealous n pandang semcm je mcm nk bandingkan siapa lbh lawa

          0

          0
        • Anonymous says:

          setuju sgt2…lopak gedik mulut tergeliat…ce buat mcm bese jer,org [n xde nk meluat sgt kot..2 pun kot la…

          0

          0
  16. razwan says:

    klu si lopak to menang mkin action la die wei..huhu

    0

    0
  17. peah says:

    artis baru wanita- wawa zainal
    pelakon filem wanita-yana zamsudin

    peace.. :)

    0

    0
  18. peminat jepp says:

    pelakon lelaki komedi Jepp sepahtu

    0

    0
  19. nelopak says:

    nelopak arap kew asetnye mnonjol…….wt malu ore klate jah….

    0

    0
  20. pls la nara.. says:

    nara..rasanya ramalan ko tu bnyk yg salah. terutama tang neelopak tu. filem apa yang hebat sangt dia berlakon 2012? then penyampai radio wanita..tiap2 tahun fafau je. bosan la..bg la org lain pulak.

    0

    0
  21. ehh says:

    pelakon filem: neelofa?bpe bijik filem yg dia brlakon smpai nara blh fkir dia menang ni?klu pelakon tv logik la jgk.ini brlakon filemm?????aiihhh..popular sbb filem xbpe laku kot

    0

    0
  22. shida fahmiqbal says:

    mak aiihh..ramai plak yg tak gemar si neelofa ni yer…tapi mmg btl gak filem apa yg dia berlakon sbb stakat ni aku tgk cumer citer hantu kapchai yg ada muka dia….abg nara pls..da buat research ker bila nak bold kan nama dia???..tapi terpulang la kan..sbb ni web abg nara kan..kan..kan…hihihi…

    0

    0
  23. Duri dalam daging says:

    I vote for neelofa..hahah

    0

    0
    • Anonymous says:

      knpe ko nk bg haters die bengang ke??hahahaha..xde dorang nk bengang laa..xlme lg kne hidden la ko punye komen..kt cni lebih byk haters die dr fans die mcm ko ni…usaha anda gagal sma sekali ok..cube lain kali,terima kasih..

      0

      0
  24. lawak tgk keobsesan si NARA says:

    hahaha.. abang NARA,.. nmpk sangat berangan-angan tak boleh blah nak Neelofa menang pelakon Filem popular, padahal calon-calon lain lagi hebat and ramai peminat.. sudah2la bang NARA hentikanla kefanatikan anda terhadap orang tak ada bakat, rupa n kontroversi jea lebih… lalalala..

    0

    0
  25. anak pAk Din says:

    Pelakon Filem Wanita Popular
    1. Lisa Surihani
    2. Maya Karin
    3. Neelofa
    4. Nora Danish
    5. Yana Samsudin

    Ntah ape2 pilih lopak…. bukan ade Filem yg die blakon… better Yana than lopak la…. puuuiihhhhh

    0

    0
    • elly says:

      betul…kak yong patut menang….knp neelofa…TAK SETUJU…ehehehhe

      0

      0
      • kiah propa says:

        stakat azura…. pastu watak pembantu dlm cite SAM ape lah sgt aih…fofuler sbb kontroversi wtpe…? sorry 2 say

        0

        0
  26. lopak suka tayang kopek says:

    nara.. apesal ko x vote LOPAK untuk pengacara & pelakon tv skali? gila fanatik. result LOPAK 10A dia yg dah basi tu pon nara canang2 lg. haha. malam ABP nanti confirm LOPAK pakai baju balut nangka sampai tersembul kopek dia. annoying !

    0

    0
    • Anonymous says:

      2 dah mmg wajib utk neelopak berpakaian sedemikian rupa..lps 2 tgkap gmbr tunjuk pungkuk..msti nk pose dr belakang…xphm btl laa..

      0

      0
  27. cik melur says:

    Abg nara ni saja tau. Suke p pilh nelopak. Sume soda gadoh la..soda gado la.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Bang nara ni bongok ke ap..dh sah le lofa berlakon takat filem azura jer…dh tu pelakon tv dia ltk AA..dh tentu AA jarang keluo TV…aje le bangang tahap gaban ape….

    0

    0
  29. ninz says:

    mane beto kusyairi?? yg berbakat diorg x nak calonkan..apela..

    0

    0
    • Anonymous says:

      beto kusyairi ade tersenarai laa…pelakon tv lelaki popular.. klu die menang bagos jugak.. berbakat kot..best tgk die belakon.. sempoi n cool je heehehe

      0

      0
  30. Pilih kasih says:

    ABPP ni memg best…tpi kan kalau boleh bab penyampai radio tu tuko la org lain…mcm dh x ad org lain plk…bosan la asyk fafau jer..balik2 org y sama…harap2 tahon ni ada kelainan skt n x ada la org y sama jer menang..tpi harap2 bukan LOFA y menang…sorry ye abg nara….

    0

    0
  31. anzalna says:

    agak2 la ko nara… neelopak tuh filem apa aje dia berlakon… dah la gagal… ko saje nak cipta kontorversi kan… tau la neelopak tuh belajo tinggi tapi ilmu dia tentang dunia hiburan sangat rendah okeeeeyyyy… ari tuh dalam meletop dia tanya Afgan tuh siapa artis yang u minat, Afgan jawab Zee Avi… lepas tuh si lopak ni tanya lagi, yang perempuan plak u suka siapa? sah2 la Zee Avi tuh perempuan kan… tuh la jadi pengacara tapi bodoh tak buat homework…

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg sebenarnye die nk afgan 2 jwp neelofa la artis yg die minat..tp hampa belaka…bajet org tergoda dgn segala keketatan yg ade pd die kot..

      0

      0
  32. didie alias says:

    agak2 la ko nara… neelopak tuh filem apa aje dia berlakon… dah la gagal… ko saje nak cipta kontorversi kan… tau la neelopak tuh belajo tinggi tapi ilmu dia tentang dunia hiburan sangat rendah okeeeeyyyy… ari tuh dalam meletop dia tanya Afgan tuh siapa artis yang u minat, Afgan jawab Zee Avi… lepas tuh si lopak ni tanya lagi, yang perempuan plak u suka siapa? sah2 la Zee Avi tuh perempuan kan… tuh la jadi pengacara tapi bodoh tak buat homework…

    0

    0
  33. Abg nara poyo says:

    ishhh….aku ni jarang nk marah abg nara…tpi dlm bab ni aku hot btl ada ke patut pelakon filem dia letak lofa….patut2 la weiiiii….lofa tu berlakon mcm kayu la…cuba abg nara buka mata..buka hati n buka fikiran…best sgt ke lofa tu berlakon smpi abg nara nk vote dia….poyo btl abg nara ni…..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    kali ni aku tengok AA mcm dh kurang aura dia…mgkn tahon ni y dapat zizan….

    0

    0
  35. Anonymous says:

    kesian sgt2 Nadiya Nisaa tak tercalon, tapi dia menang heroin hodoh terhebat…..

    0

    0
    • rynna says:

      hodoh ke dia? agak2 ;a kalo nk berbahasa. kalo hodoh xde mende jd heroin.dia maybe lebih muka kemelayuan.

      0

      0
    • huh? says:

      Tang mana y huduhnya?
      Aku suka ja tgk muka Nadiya Nissa tuhh…muka dy sweet kott

      0

      0
    • lalalila says:

      sweet la muke die..mcm manis2 gitu..dlm filem cun suke sgt tgok die belakon..mmg jdy..

      0

      0
      • Anonymous says:

        xbaik taw ckp die hodoh.. sweet je tgk.. natural beauty..muke melayu gitu..belakon pn ok.. tgk cite adam hawa tu die belakon..tebaik..

        0

        0
    • mak c kina says:

      bkn hodoh la…xpatut la ckp mcm tu…cme dia xcantik mcm retis2 yg lain…dlm erti kte lain, muke dia xkomersil…tp bg aku cntk je…nk cntk mcm ne lagi?…aku rse zaman skrg bkn zaman nk hadap muke cntk je ye,aku lagi sggp tgk nadiya nisaa dr si lopak tu…dah muke melayu,bkn pan asian…yg pan asian pn,lum tentu blh ketegori cntk lagi…n jgn lupe,msia penah ada ratu cntk dari pompuan melayu ye!…

      *p/s : fyi…nadiya nisaa dah jd model kosmetik avon ok….

      0

      0
  36. Anonymous says:

    Ish Ish asyik mengutuk aje … Nadiya Nissa is a good actress regardless of rupe …

    0

    0
  37. mia says:

    yeah kali nie setuju gan abg nara sbb pilih Izara Aishah pelakon tv wanita popular. she deserved it. Izara is the best future actress!

    0

    0
  38. john says:

    x mustahil lofa boleh menang walaupon berlakun masih tahap kayu kayan sbb fanclub dia dah borong paper 1 lori. hope lofa xmenang yg kategori pelakon tv wanita popular. hambek jela kategori pengacara tue je

    0

    0
  39. adli says:

    NADIYA NISAA HEROIN PALING CANTIK JELITA, PALING HEBAT DAN PALING POPULAR SEKALI MALAYSIA……PRIMADONA MELAYU PALING HEBAT DI ALAF INI…..

    0

    0
  40. maya_suzanne says:

    abang nara ni sikt-sikt neelofa.buta seni ke apa???

    0

    0
  41. bigfans says:

    zizan menang tahun ni.. yeah….

    0

    0
  42. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    artis baru wanita popular ye lahhhhhhhhhhhhhh NAD ZAINALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ! pasal dia paling bagos berlakon…ini pandangan minah jambu lahhhhhh ! thank u ! artis baru lelaki popular ye lah shah iskandar dia bagos ! pengacara tv wanita popular ya lah adibah nor pasal dia spontan…….artis duo berkumpulan ye lahhhhhhhhhh black n malique pasal minah jambu boleh nangis bila dengar lagu tu…….penyanyi lelaki popular ye lahhh black pasal suara dia unik…..penyanyi wanita popular ye lahhhhh yunaaaaaa pasal dia amarica hehe…..pelakon tv lelaki popular ye lahhh adi putraaaaaaaa……pelakon tv wanita popular ye lahhhh Nabila hudaaaaaaaaaa yehhhhhhhhh piitttttttttwitttttttt ! pelakon film lelaki popular ye lahhhhhhh muah muah muah Aaron azizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! pasal dia bagos n hensem ! pelakon film wanita popularrrrrrr ye lahhhhhh maya karinnnnnnnnnn pasal dia bagos n sweet jambu hehe…….artis komidi lelaki popular ye lahhhhhh johannnnnnnnnnnn !! pasal dia kelakar sangat ! artis komidi wanita popular ye lahhhh sharifah shahiraaaaaa pasal dia pon kelakar jugak n sweet gitu……pengacara tv popular ye lahhhhh Awal ashaari……dia bagos n kelakar ….bang nara kalau minah jambu teka semua betol bang nara nk kasi minah jambu hadian ape bang nara ??????????? kasi minah jambu hadiah yg paling paling bagos punye ok !!

    0

    0
  43. kasabian says:

    mana lak ilang nye post siti nurhalija mtk sponsor 2 juta..ilang da?poning den…

    vote for jijan!

    0

    0
  44. TakDeName ~ says:

    Pembetulan oke ~
    Yang pelakon filem wanita toe , baik YANA SAMSUDIN .

    0

    0
  45. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    soryla ye…ABP ABP nie i x tgk..xde kelas…i punya taraf grammy,oscar je…watever

    0

    0
  46. cik ta says:

    pihak penganjur tetapkn le tema baju= baju kurung & baju melayu.. :)

    0

    0
    • missa says:

      Sokong sesangat… tapi percayalah nanti baju kurung artis tu mesti ade yang pelik2 je fashionnyer… contohnya:

      1) kain belah sampai ke peha
      2) baju kurung nipis sampai nampak pakaian dalam
      3) baju kurung modern yang dipadankan ngan skirt pendek

      Dasar artis…. hmmm…

      0

      0
  47. Roundtable says:

    Nilopak tak sesuai….filem dia yang mana meninggalkan kesan dan box office sampai berderet-deret org nak tonton???????oppps!!! lupa ni cuma ramalan abg nara…sori…cuma abg nara yang beli surat khabar bertan-tan dan nak undi lopak

    0

    0
  48. jijo says:

    PERLU KE BANG NARA PILIH NEELOPAK TUH? BN GATAL KAN!

    0

    0
  49. Kilalalala says:

    please laaa,bila masa lak si neelofa tu brlakon filem..setahu aku filem Azura tu tak laku pon…puiiihh

    0

    0
    • anjalna nasir says:

      Neelofa?????berlakon pn kayu je,mengacara lak ntah pape.hrapkan SEKSI je lebih.

      0

      0
  50. cutie pie . says:

    nara , nara , nara … biar betik kau ! HELLO , [email protected] tak layak langsung menang okayy .. filem azura tu ntah ape ape je . pastu stakat filem SAM tu dy belakon utk gedik gedik dgn syamsul yusof baik x payah ! buat aku rasa nak maki muke dia je !! please lah , kalau lopak menang , aku tak tau lah ape yg org pndang kat dia . berlakun kayu je .

    0

    0
  51. just me says:

    Ini ramalan saya …….
    Artis Baru Lelaki Popular
    1. Aiman Hakim Ridza

    Artis Baru Wanita Popular
    5. Wawa Zainal

    Artis Duo/Berkumpulan Popular
    5. Sleeq & Najwa Latif

    Penyanyi Lelaki Popular
    1. Aizat

    Penyanyi Wanita Popular
    5. Yuna

    Pelakon TV Lelaki Popular
    4. Fahrin Ahmad

    Pelakon TV Wanita Popular
    3. Nabila Huda

    Pelakon Filem Lelaki Popular
    4. Shaheizy Sam

    Pelakon Filem Wanita Popular
    5. Yana Samsudin

    Artis Komedi Lelaki Popular
    1. Angah

    Artis Komedi Wanita Popular
    4. Noorkhiriah

    Pengacara TV Lelaki Popular
    2. Awal Ashaari

    Pengacara TV Wanita Popular
    1. Adibah Noor

    Penyampai Radio Lelaki Popular
    1. Ag

    Penyampai Radio Wanita Popular
    3. Fara Fauzana

    0

    0
  52. mon says:

    neelofa???????blakon cam sampah..agak2 la nk menang pn.klu mng npk sgt tipu

    0

    0
  53. Denise Najwa says:

    Rsnya neelofa akan menang, kalau tak semua at least 1. Peminat tegar dia ramai. Tgk je la dlm forum cari betapa ramai yg backup dia. Artis2 yg pernah gaduh or kutuk dia, mmg byk la kutukan kt forum tu. terutama Fazura. I ni bknla peminat fazura, tp kesian gak dia. Org mgkin tak tau sejarah mrk berdua. Pakai hentam kromo. Sampai cerita lama semua ungkit. Padahal artis lain lg teruk perangai. Tp tak kena kutuk kaw2 sbb mrk tak cari pasal dgn lofa.

    Percayalah, lofa akan menang. Wpun i pon tak suka, tp prminat fanatik dia sggup wat apa saja. Termasukla family dia. Sbb tu lofa cukup confident dia akan kalahkan fafau utk pengacara tv popular.

    0

    0
    • john says:

      betul tue..dia kan ade fanclub.. tue fanclub fanatik dia dah borong paper 1 lori.. nak sapu semua kategori katenyer..kalau boleh kategori anugerah bntg paling popular. so pasrah jelah walaupon gedik dan stok kayu kayan..

      0

      0
  54. bulibalik says:

    RAmalankuZizan,beto,yana,johan,nabila,fafau,najwa antara yg bkl menang nnt

    0

    0
  55. Anonymous says:

    Neelofa glamor? Yana kot lg glamor ramai die hard fan..si lopak tu bajet jer lebih… Blakon cam tunggul..mengacara statik…fake sgt..dari muka, perangai, pakaian..sumer fake..xnatural lansung!yg suka lopak lelaki sangap, loser n yg ketinggalan zamn je peminat nan hado..lawa lg mak dia…pdhal ramai lg artis yg lg cun relek jek……sori hans…nape u sokmo terjerat dgn fakers?

    0

    0
  56. Kakct says:

    tolong la jgn undi lg fafau dgn faizal ismail…ramai lg yg layak…dh muak dengan dua org ni….

    0

    0
  57. Anonymous says:

    aku suka lisa surihani…..pengacara TV popular bagi je kat awal…penyanyi lelaki bagi kat Hafiz..yang lain aku tak kenal sangat…hehehehe..jangan maree..

    0

    0
  58. sue says:

    neelofa…nama pun pelik..harap2 dia kalah

    0

    0
  59. BOSS says:

    I Bet 50% ramalan abg nara salah..

    0

    0
  60. mama gangnam says:

    Artis Baru Lelaki Popular
    Izzue Islam

    Artis Baru Wanita Popular
    Hanez Suraya

    Artis Duo/Berkumpulan Popular
    Black & Malique

    Penyanyi Lelaki Popular
    Faizal Tahir

    Penyanyi Wanita Popular
    Yuna

    Pelakon TV Lelaki Popular
    Beto Kusyairy

    Pelakon TV Wanita Popular
    Siti Saleha

    Pelakon Filem Lelaki Popular
    Zizan Razak

    Pelakon Filem Wanita Popular
    Yana Samsudin

    Artis Komedi Lelaki Popular
    Johan

    Artis Komedi Wanita Popular
    Noorkhiriah

    Pengacara TV Lelaki Popular
    Awal Ashaari

    Pengacara TV Wanita Popular
    1. Adibah Noor

    Penyampai Radio Lelaki Popular
    Johan

    Penyampai Radio Wanita Popular
    Abby Fana

    0

    0
  61. kiahpropadelejen says:

    hahahahaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…
    errr…nama aku x der ker
    krik krik..krik krikkk

    0

    0
  62. kim pil sook says:

    neelofa? bang nara ni biar betik?

    0

    0
  63. Anonymous says:

    aku tk peduli fara fauzana tetap menang

    0

    0
  64. Anonymous says:

    insyaallah tahun ni fara fauzana menang lagi.peduli apa aku korg suka ke tk

    0

    0
  65. ain says:

    yeah fara fauzana menang lagi thun ni.

    0

    0
    • awek kulim says:

      aku mmg dr dulu benci lopak nie.. prangai plastik giler… hrap muka jew cun tp hampeh..!! dye layak ag jd model dr blakon.. mcm kayu jew aku tgok… elok lg nabila huda dr dye.. x plastik cam lopak nie….. jgn mimpi nk menang larhhh lopak…!!!!

      0

      0
  66. awek kulim says:

    aku mmg dr dulu benci lopak nie.. prangai plastik giler… hrap muka jew cun tp hampeh..!! dye layak ag jd model dr blakon.. mcm kayu jew aku tgok… elok lg nabila huda dr dye.. x plastik cam lopak nie….. jgn mimpi nk menang larhhh lopak…!!!!

    0

    0
  67. bolradhabol says:

    siti saleeehhhhhhhhaaaaaaa terbaekkkkkkkkkkk

    0

    0
  68. Anonymous says:

    =artis baru lelaki popular = izzue islam atau aiman hakim redza artis baru wanita popular= emma maembong PENGACARA TV LELAKI POPULAR= ZIZAN PENGACARA WANITA POPULAR= FARA FAUZANA PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR = FAIZAL ISMAIL ATAU AG PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR= FARA FAUZANA PELAKON TV WANITA POPULAR= IZARAH AISHA

    0

    0
  69. Anonymous says:

    ARTIS BARU LELAKI POPULAR AIMAN ATAU IZZUE ISLAM

    0

    0
  70. Anonymous says:

    ARTIS BARU LELAKI POPULAR TAHUN INI IZZUE ISLAM ATAU PON AIMAN PON OK JUGA PENYAMPai radio wanita popular = fara fauzana

    0

    0
  71. Anonymous says:

    fafau izzue islam dan izarah aishan akan menang

    0

    0
  72. Anonymous says:

    fara fauzana mesti menang punya

    0

    0
  73. Anonymous says:

    abg nara berhentilah tulis benda tk penting ni. buat dosa je abg nara ni tau

    0

    0
  74. Anonymous says:

    fafau menang nanti

    0

    0
  75. minah k-pop says:

    asal aizat lak , aku nak hafiz !

    0

    0
  76. nuriezz says:

    x sabar nak tgk ABPBH!!!!! hmm majority duk komen pasl neelofa…..sypon x bape suke dy….tp biar la itu pilihn abg nara kn….tgk je la result ahad nt ye ^_^

    0

    0
  77. sengal-sengal says:

    artis baru wanita nad zainal..pe kelas emma blakon..cam kayu..

    0

    0
  78. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    Nad zainal dia paling bagos berlakon natural n dia boleh nangis sedih hepi marah geram semua dia boleh . lagi pon dia berlakon tk la kaku dia paling paling natural berlakon so tk rugi kalau nobat kn dia pelakon baru wanita popular tk gitu ?

    0

    0
  79. Anonymous says:

    fafau aiman dan izara aisha akan menang

    0

    0
  80. Anonymous says:

    fara fauzana menang lgi thun ni. insyaallah

    0

    0
  81. anavann says:

    Saya rasa ZizanRajaLawak akan menang tahun ne… :)

    0

    0
  82. oooooooooooo says:

    eiw nara sebijik tiru artikel ohbulan. xmalu ke nara. xda originality.
    lg satu. menatang apa tah slalu muncul tiap kali aku bukak bn ni. annoying. entah brpa puluh kali nk kena tekan tak. klo kt ohbulan dulu tekan tak skali je xkuar dh. eiw bn ni overrated je lebih tp ekceli hampeh

    0

    0
  83. tacacila says:

    yuna, abil, najwa, zizan…mintak2 la menang. fafau dah muak la wei esp rambut dia style ‘aunty2’, buat la style emilda bini si adlin tu sgt stylo hoccay!

    0

    0
    • Anonymous says:

      LANTAKLH KO PUNYA MUAK . YG PENTING FAFAU MENANG PUNYA. KITA FANS FARA MESTILH UNDI FARA. TK KAN NK UNDI ARTIS LAIN PULAK

      0

      0
    • MAMAT says:

      BOOO. SUKA SUKA JE PERTIKAIKAN RAMBUT FAFAU.KO TU BGUS SANGAT KE.FAFAU YG AKAN MENANGLH

      0

      0
    • Anonymous says:

      faizal ismAIL TU KO TK NK PULAK CKP MUAK,APA MASALH KO PERTIKAIKAN FAFAU MENANG. YG PENTING FAFAU PASTI MENANG. KO TU LAWA SANGAT KE ,NK CKP FAFAU MUAK.

      0

      0
    • AMIN says:

      BETUL .FAFAULH AKAN MENANG. HE ,HE.BAJET BAGUS .MCM LH RAMBUT KO TU LAWA SANGAT.AKU PON MUAK TENGOK NAMA KO

      0

      0
    • Anonymous says:

      YEAH FARA FAUZANA MENANG LH NANTI. KO TU SAPA BAI NAK MUAK NGAN FAFAU.

      0

      0
    • Anonymous says:

      EH BABI. FARA FAUZANA YG MENANG NANTI.MUAK LH AKU NGAN KO

      0

      0
    • Anonymous says:

      FARA FAUZANA LH MENANG. PEDULIKAN KUCING KAT ATAS TU .

      0

      0
    • Anonymous says:

      FARAU FAUZANA LH MENANG

      YUNA , FARA FAUZANA,NAJWA .AIMAN.DAN IZARA AISHA.INSYAALLAH AKAN MENANG

      0

      0
    • HANS ISAAC says:

      EH TACACILA BONGOK. FAFAULH AKAN MENANG NANTI

      0

      0
    • Anonymous says:

      LANTAK KO LH NK KUTUK FARA FAUZANA . YG PENTING FAFAU JUGA AKAN MENANG NANTI

      0

      0
    • Anonymous says:

      SAYA PEMINAT FARA FAUZANNA DARI SINGAPURA

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        minah jambu ramalan kt dlm kepala hotak minah jambu ni si NLOFA akan menang kali ni pasal NLOFA di jambu cantek ayu sweet je ….kalau NLOFA la yg menangggggggggggggg emmmmmmmmmmmmmm pasti Nye banyak yg nangis kegembiraannnnnnnnnnnnnnn tol tk peminat2??

        0

        0
  84. ARIL says:

    BIARLH RAMBUT DIA MCM . YG KO SAKIT HATI SANGAT KENAPA. PKAI DUIT KO KE DIA BUAT RAMBUT MCM TU. YG PENTING FAFAU TETAP AKAN MENANG.LANTAK KO LH NK MUAK . ADE AKU KISAH

    0

    0
  85. Anonymous says:

    INSYAALLAH FAFAU MENANG LGI THUN NI .PEDULIKAN HATERS KT ATAS TU

    0

    0
  86. Anonymous says:

    MAMA SAYA SUKA FAFAU . INSYAALLAH FAFAU MENANG LGI THUN NI

    0

    0
  87. Anonymous says:

    KALAU FAFAU MENANG LAGI THUN NI .MEMANG AKU BUAT KESYUKURAN

    0

    0
  88. Anonymous says:

    FAFAU MESTI MENANG THUN NI.

    0

    0
  89. Anonymous says:

    FASHA SANDHA TU BLEH PULAK MENANG BANYAK KALI, TK DE ORG BISING PON. FARA FAUZANA MENANG BANYAK KALI SEMUA NK BISING. BIARLH FAFAU MENANG . DH REZKI DIA

    0

    0
  90. COMEL says:

    FAFAU TETAP AKAN MENANG, SEMUA KELUARGA SAYA SUKA FARA

    0

    0
  91. Cauliflower says:

    Neelofa? ada ke drama atau filem dia yg best? brp banyak drama dan filem yg dia lakon? kalau menang mmg undi diri sendiri la tu…

    0

    0
  92. Anonymous says:

    FAFAU, AIMAN , IZARA AISHA ,ZIZAN MESTI MENANG

    0

    0
  93. Anonymous says:

    SAYA PEMINAT FARA FAUZANA. SAUA DOAKAN FAFAU MENANG OKAY. PEDULIKAN YG DENGKI FAFAU TU

    SALAM SAYA DARI BRUNEI

    FROM BERUNEI

    0

    0
  94. kiyo says:

    Pelakon TV Lelaki Popular bagi Beto kusyairy. dia berlakon lagi berbakat dr Aarooonn! =)

    0

    0
  95. Anonymous says:

    FARA FAUZAH LH MENANG NANTI. HI HI

    0

    0
  96. human on earth says:

    melalak x tentu pasal padahal x pun mengundi untk artis yg diminati…hakkkpuuuiiii la kkorang semua hipokrit….

    0

    0
  97. Anonymous says:

    SEMOGA FAFAUMENANG LGI THUN NI AMIN

    0

    0
  98. mojo says:

    aku sokong neelopak.kalau dia pakai baju ketat.sendat.boleh bayar bill hehe.arrron tu apa yg berbakat nya.buat alihsuara citer ultraman bolehla.

    0

    0
  99. Lim says:

    Aiseh peminat fafau meroyan ni..gigih dia pos byk kali guna nama lain..pathetic..

    0

    0
    • Anonymous says:

      AKU TK KISAH SAPE MENANG.KECUALI AKU TK NK SHILA AMZAH DAN ONE NATION EMCEES YG MENANG SORY

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        betol tu minah jambu pon tknk dorang menang ! selalu Nye yg kite tknk dorang menang tu yg menanggggggggg…

        0

        0
    • Anonymous says:

      KAMI FANS CLUB FAFAU FUN CORNER. KALAU DIA KALAH. PON KAMI TETAP AKAN SOKONG DIA. KEPADA YG TK SUKA FAFAU TU . TK PYAH LH CKP MUAK. PLEASE.

      0

      0
  100. Anonymous says:

    MLM NI JDT VS SELANGOR .

    0

    0
  101. adam says:

    neelofa pelakon wanita popular ??? apekah…. populaarrr keee

    0

    0
  102. adikabang says:

    abg nara, mana-mana pergi mesti nama neelofa duk d bibir aje

    0

    0
  103. haroro says:

    Artis Baru Lelaki Popular – Izzue Islam
    Artis Baru Wanita Popular – Wawa Zainal
    Artis Duo/Berkumpulan Popular – Black & Malique
    Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
    Penyanyi Wanita Popular – Yuna
    Pelakon TV Lelaki Popular – Adi Putra
    Pelakon TV Wanita Popular – Izara Aishah
    Pelakon Filem Lelaki Popular – Shaheizy Sam
    Pelakon Filem Wanita Popular – Maya Karin
    Artis Komedi Lelaki Popular – Johan
    Artis Komedi Wanita Popular – Didie Alias
    Pengacara TV Lelaki Popular – AC Mizal
    Pengacara TV Wanita Popular – Adibah Noor
    Penyampai Radio Lelaki Popular – Johan
    Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana

    0

    0
  104. I’ll apply this idea…… It can be fun!

    0

    0
  105. I value the article.Really looking forward to read more.

    0

    0
  106. Good blog! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written.

    0

    0