Ramai Wanita Tawar Diri Ingin Jadi Kekasih Saya – Sufian Suhaimi

Hiburan

Ramai Wanita Tawar Diri Ingin Jadi Kekasih Saya – Sufian Suhaimi

Sejak beliau putus tunang, kami pasti ramai yang perasan bukan sahaja lagunya sahaja laris tetapi tuan empunya badan iaitu Sufian Suhaimi turut menjadi kegilaan ramai.

Advertisement

Malah, Sufian akui ada peminat yang menawarkan diri mereka untuk menjadi pengubat luka hati penyanyi tersebut dengan menjadi teman wanitanya. Wah,sampai begitu sekali?

Saya akui memang ada wanita yang ‘offer’ untuk jadi teman wanita saya tetapi rasanya itu sekadar usikan peminat sahaja.Mungkin mereka mahukan saya rasa gembira, ceria dan rasa ‘wanted’. Tidak ada yang serius pun.

Fokus saya sekarang untuk kerjaya semata-mata dalam bidang muzik dan saya tak mahu perhubungan menjejaskan fokus saya sekarang.

Baguslah kalau Sufian mahu terus menumpukan perhatian kepada kerjaya dan tidak terlibat dengan masalah emosi lagi. Kadang-kadang percintaan baru bukanlah solusi terbaik untuk melupakan luka lalu.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

35 Comments

  1. Anonymous

    April 21, 2018 at 8:05 pm

    Okla tu,sesetengah mat rempit terpaksa keluar modal beli milo ais.kau free je dah dapat.tu untung nya artis.lagi satu boleh bagitau ramai orang.

  2. zz

    April 21, 2018 at 7:27 am

    he’s being realistic… he said, “mungkin sekadar usikan”. title spin. zz.

  3. terungpeberetmaktemah

    April 21, 2018 at 2:41 am

    perasantan!!! ajet2 macho. puiiiiihhhhh!¡!!!

  4. ewwwpian

    April 20, 2018 at 6:26 pm

    for some reason
    dr dulu lg aku geli muka mamat ni
    bila aku tgok muka dia, aku rasa ewww

    • Anonymous

      April 20, 2018 at 11:25 pm

      Xde niat nak ewww kan..tp i hv d same feeling too.. Nak2 skrg ni asyik pose ala² nak buat muka macho..tp gone wrong sgt..ntah la..xtau nak describe cemana..mujur xjd dgn elfira..mismatch sgt la style nya. Lps ni sila lah cari jodoh yg rupa nerd juga la. Baru sepadan kot.

  5. Dolton

    April 20, 2018 at 6:16 pm

    muka mcm jamban pecah ade hati kata tino offer couple.

Loading...